Домашни рецепти за разкрасяване.

• 364 960
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 1 050
някога и аз имах удължена коса.носих я 2 години близо.и моята коса беше къса когато я сложих.след като ми я махнаха  косата беше пораснала но много малко и беше станала по-тънка.и оттогава си е все така-тънка е а в същото време къдрици не задържа.но вече порасна сега е почти до дупето ми-след удължената коса правих много маски слагах ампули че да се заздрави

# 1 051
  • София
пилинг з алице и шия със зехтин и сода. ефектът е почти като на парната баня с масла.

измих с топла вода след втриването и попих със салфетка, после з ада мазна мазния ефект, сложих тоник на лицето. препоръчвам може би веднъж седмично предвид агресивността на содата , както и изсушаващия й ефект /за сметка на това зехтинът балансира пх-то и пак повече от веднъж на седмица аз не я правя/.

кожата става мека и сияйна, все едно сте нанесли основа за грим...

# 1 052
soledad8686a за колко време ти  порасна косата и с какво точно я маза, защото и моята коса е много тънка и въобще не расте..

# 1 053
  • София
Незнам дали вече не се е писало , още един пилинг за лице : Мед + Царевично брашно
Лично аз съм много доволна  Peace

# 1 054
soledad8686a за колко време ти  порасна косата и с какво точно я маза, защото и моята коса е много тънка и въобще не расте..

ами аз косата я свалих преди 3 години горе-долу.в началото растеше бавно но както написах започнах с домашни маски и едни ампули с плацента.правих 2 курса с ампулите 2 поредни месеца и нещата се оправиха.общо взето косата израстна за година и поолвина толкова много.

# 1 055
  • Варна
откакто във ветеринарните аптеки продават тривитаминол на ВОДНА основа,маските не са това което бяха с него,преди си беше  мастноразворим и косата лъщеше,а сега си купувам на водна защото само такъв предлагат(др бил забранен ве4е) и косата става ужасна,суха,сплъстена,твърда,пуууу..и спрях,но моят опит е със жълтъка и някво олио(бадемово рициново) е тва е чудото за косата,вс друго ми е излишно

Напълно подкрепам,маската за коса с Жълтък и Бадемово масло.Направих я от едън жълтък и олио на око.намазах добре в корените с четка за боядисване,а останалото нанесох по цялата коса.Отгоре сложих нойлонова шапка за баня,в/у шапката хавлия.Стоях така 1.5,2ч.След като се измих,мъжът ми ме пита какво съм направила с косата си Flutter
Изглежда прекрасно,тежка... Peace
 Hug

# 1 056
  • Пловдив
За почистване на черни точки: веднъж седмично след баня, когато порите са се отворили, на тампон се намазва малко крем за бръснене Каро, поръсва се със сода и се капват няколко капки лимон. Търкат се участъците поразени от черните точки. След измиване, лицето се обтрива с чяй от лайка или розова вода.

# 1 057
  • Пловдив
За избелване на зъбите: Върху четката за зъби се поръсва сода и лимонов сок. Прави се и жабурене с 3% кислородна вода.

# 1 058
това за зъбите ми изглежда интересно, ще го пробвам и след 2-3 седмици очаквайте резултати от мен Simple Smile

# 1 059
а някой може ли да ми каже някаква рецепта за разширени вени и капиляри,
че ми избиха едни големи в последно време.
благодаря!

# 1 060
За избелване на зъбите: Върху четката за зъби се поръсва сода и лимонов сок. Прави се и жабурене с 3% кислородна вода.
Това от едно време съм го чувала от по- възрастните..но кислородната вода сигурно е подобрение Wink

# 1 061
Това от едно време съм го чувала от по- възрастните..но кислородната вода сигурно е подобрение Wink
А аз знам, че лимонът разрушава емайла, защото е киселина и много хора го отричат да се ползва за избелване на зъбите, но може и да е ефективно.

# 1 062
Според мен всичко, което ги избелва зъбите нарушава емайла. Освен това пастите за зъби, изкуствените четки и честото миене също ... правете си сметка колко здрави ще са зъбите след това Simple Smile

# 1 063
Според мен всичко, което ги избелва зъбите нарушава емайла. Освен това пастите за зъби, изкуствените четки и честото миене също ... правете си сметка колко здрави ще са зъбите след това Simple Smile
Ама ти сериозно ли Laughing

# 1 064
Ами сериозно и научно си е така, това по рекламите не е съвсем така както го дават Simple Smile , а и като се замисля бабите и дядовците ми имат повече здрави зъби от днешните младежи, а дядо ми например почти не си е мил зъбите, а с тея нови пасти и четки съвсем не е.

Общи условия

Активация на акаунт