Домашни рецепти за разкрасяване.

• 368 718
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Според мен става въпрос за "конските витамини" а не за тривитаминола .... newsm78

# 601
Според мен става въпрос за "конските витамини" а не за тривитаминола .... newsm78
   Не бяха ли едни и същи?  Rolling Eyes

# 602
  • Пловдив
Според мен не са ама нека някой по-компетентен да каже.Аз съм използвала само тривитаминол и си спомням че беше нещо за овце... newsm78."Конските" не съм ги виждала  Rolling Eyes

# 603
  • България
Аз пък да кажа , че хининовата вода действа много добре на косата . След измиване се намазва и така си остава до следващото измиване. Малко омазнява косата .но  в тези жеги и без това се къпем често, а особено ако сте на море и миете косата всеки ден  Peace

# 604
Аз пък да кажа , че хининовата вода действа много добре на косата . След измиване се намазва и така си остава до следващото измиване. Малко омазнява косата .но  в тези жеги и без това се къпем често, а особено ако сте на море и миете косата всеки ден  Peace

Как се намазва, само краищата ли? Имам предвид, че косата ми е изрусена и мога ли цялата да я намажа?

# 605
  • България
Да, цялата от корените към краищата  с едно памуче. То и на опаковката има указания  Peace А това че е изрусена мисля че няма значение.

# 606
  • Бургас
Здравейте!появиха ми се леки пигментни петна от бременността.Знаете ли нещо за премахването им или поне избеляването им?Благодаря!

# 607
  • София
Здравейте!появиха ми се леки пигментни петна от бременността.Знаете ли нещо за премахването им или поне избеляването им?Благодаря!

Здравей Irina!Аз също по време на бремеността имах петна по лицето искам да ти кажа, че с нищо не се мажех и след като родих те просто изчезнаха.Сигурно е хубаво да се мажеш с нещо, но не се притеснявай от това.Почти всички мои приятелки имаха и след раждането изчезнаха.

# 608
Аз пък съм си сипала хининовата вода в едно шишенце с пръскало Simple Smile и след измиване напръсквам цялата коса и така я оставям.Не ми се омазнява повече от обикновенното,но ми прави впечатление,че много бързо расте Simple Smile

# 609

Здравей Irina!Аз също по време на бремеността имах петна по лицето искам да ти кажа, че с нищо не се мажех и след като родих те просто изчезнаха.Сигурно е хубаво да се мажеш с нещо, но не се притеснявай от това.Почти всички мои приятелки имаха и след раждането изчезнаха.
Има един много хубав крем "Кокона и майка" Пробвай го. Виждала съм го в почти всяка аптека.

# 610

Аз напоследък си пръскам косата с розова вода - добре ми я заглажда и има блясък...  Heart Eyes

# 611
Как я продават хининовата вода?В каква опаковка е?

# 612

Aз си купих от аптеката хининова вода MILVA с пулверизатор. Много съм доволна  Simple Smile

# 613

Aз си купих от аптеката хининова вода MILVA с пулверизатор. Много съм доволна  Simple Smile

Колко често?

# 614
  • България
След къпане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт