Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 094
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 915
Dai4eto, може да пробваш някоя от тези рецепти за блясък, зная че за светла коса добре действа и лимонът. Peace

# 916
Направих си маска със зехтин, водка и яйце. Стоях 30 минути с нея и косата ми стана много мекичка и приятна без да остава миризма. Но блясъка все още го няма, а се и боядисах в кафяво сега. Игуанка котката ти е страшна, името и най-вече Mr. Green

# 917
  • TX
Една рецептичка за избелване кожата на лицето:
върху филия хляб се намазва кисело мляко (на по-дебел слой), за да му попие водата. След това млякото се маха от хляба и се разбърква с един стрит на прах аспирин. Разнася се върху кожата на лицето, шията и деколтето на не много дебел слой и стои докато изсъхне (около 15-20 мин.) Може преди да го измиете да го "отроните" от намазаните места с масажни движения (действа като пилинг) и след това се отмива с хладка вода. Има и дезинфекциращ ефект Simple Smile
Е направих я, бях я забравила . Наистина става много фреш кожата Flutter

# 918
пробвах маската за лице с лимон и сметана освежаваща е newsm10

# 919
  • У дома
ПОМОЩ, момичета, окапва ми косата, дайте ми съвет.  bouquet

# 920
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422079.msg12295561;topicseen#msg12295561
Тук ще прочетеш полезни неща Peace
Иначе за косопад чесън Peace

# 921
Или го пресоваш или начукваш и после втриваш в корените,може да си добавиш и други неща,като:
алкохол,зехтин,кис.мляко,жълтък,оцет,масла,витамини.За повече подробности прочети тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422079.0

# 922
Благодаря !  Но само да питам за миризмата , как я премахвате .

# 923
Ами трудно,аз цапам различни стилизиращи продукти с по–силна миризма.

# 924
  • У дома
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422079.msg12295561;topicseen#msg12295561
Тук ще прочетеш полезни неща Peace
Иначе за косопад чесън Peace

Благодаря, бягам да чета.

# 925
Благодаря !  Но само да питам за миризмата , как я премахвате .
Никак! Каквото и да правиш, за седмица две при всяко намокряне на кожата на главата /дори и когато леко се изпотиш/ ще заухава на чесън! На няколко пъти доста се изчервявах по този повод, така че ако ще се срещаш с хора в топло или мокро, го имай предвид Mr. Green

# 926
Здравейте,
ще ви бъда много благодарна, ако дадете рецепта за премахване на сенките под очите.
Прочетох няколко за премахване на торбички и подпухналост, предполагам има и за сенките, но не мога да прочета всички публикации във форума Sad
Предварително благодаря!

# 927
  • TX
Здравейте момичета, предлагам ви нещо което вече втори път направих ама кожата ми много добре се почисти и .... абе добре изглежда доволна съм.
Бях чела някъде за утайката от кафе и благотворното и влияние, което оказва на кожата и реших да експериментирам та: изпмих си лицето натърках го леко с утайка от кафе и го оставих, след около минута както съм с утайката се намазах с мед пчелен, постоях / докато измих чиниите в кухнята, още нямам миялна/ и се изплакнах всичкото което беше на лицето с хладка вода, намазах с крем и получих гладка , почистена и свежа кожа без много усилия и средства  Wink

# 928
Аз пък направих нещо подобно мед + утайка от кафе (смесено). Намазах си лицето и стоях 5-10 минути (страхувах се повече да остана, да не би от утайката да ми се зачерви кожата). Наистина ефектът е страхотен. Peace

# 929
  • София
и аз правих мед+утайка на лицето - кожата ми се почисти много добре, но усещането на лепнещия пресен мед по кожата ми беше много неприятно Confused и може би прекалих с масажирането на утайката, щото малко се зачервих

Общи условия

Активация на акаунт