Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 042
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Искам да споделя едно много елементарно психологическо упражнение, което ми помогна в борбата с излишните килограми, ако искате го опитайте и вие - всяка сутрин, а може и вечер, когато сте под душа си представяйте много образно как водата, която се стича по вас...отнася и сланинките. При това дори й помогнете, като ги избърсвате с дланите отгоре надолу приблизително до нивото на талията си. Като се съберат на талията като тежък обръч, започнете да си представяте как го завъртате по посока на часовникова стрелка точно като хула-хуп. Само че много тежък и тромав. Представете си как той се върти по вас и , слизайки надолу, завлича излишните мазнинки по ханша, бедрата, и т.н.... Докато не слезе на пода. Тогава просто го "прекрачвате" и "измивате" в канализацията!

Това е. Много е просто и ефективно, ако го правите често. Има и още хитринки, ако ви е интересно, ще споделя - аз ги научих на един професионален курс по приложна психология Simple Smile В смисъл - не са измислици, а научни методи!

страхотно е  Grinning
аз лично искам още Praynig
даже мисля да се метна по-късно в банята само за да го пробвам Simple Smile

# 946
Аз това с душа го знам, че "отмива" всичко негативно у нас - стрес, напрежение, токсини. Заставаш под душа с вдигнати ръце нагоре и си представяш как всичко "лошо" се стича от теб надолу. Пробвала съм го и после се чувствах по-добре.
marga1975 , сподели още!

# 947
marga1975 интересно,чака ме другите методи Peace

# 948
  • София
темата е доста обемна и се извинявам предварително ако повтарям някого, но ми направи впечатление, че на повечето места се дава рецепта за маска за коса и се пропуска много важен момент - след нанасянето на маската (каквато и да е домашно забъркана) хавлиена кърпа се намокря с гореща вода (колкото изтрайвате), с тази кърпа се увива косата, после се слага найлон и отгове вече увивате със суха кърпа, така се постига "сауна" ефект - отварят се порите на кожата на главата и реално маската има по-пълно въздействие; отделно самите продукти, които използвате, трябва да са със стайна температура, а не веднага извадени от хладилника; иначе съм с 8 ръце и 20 крака за маската за коса с витамин а, рициново масло и жълтък, понякога към нея слагам мед и малка лъжичка алкохол, кисело мляко или друго полезно нещо подръка:)

# 949
Момичета, радвам се, че съм успяла да помогна и че ви е станало интересно. Убедена съм от собствен опит, че психиката е повелител на тялото, тя е координатор на всички функционални процеси, които протичат в него. Без нейното участие няма как трайно да направиш фигурата си стройна и лека... Ето и още една хитринка, защото ви обещах Simple Smile
Започнете от ползите, които ще получите, като се вталите! Представи си себе си такава, каквато се стремиш да станеш: стройна, лека, подвижна, красива, сексапилна, привлекателна и т.н.! Усети удоволствието от своето тяло в тази форма, от живота ти в него - подвижно и красиво, от мъжките възхитени погледи... Това в психологията се нарича визуализация. Прави я колкото може по-често: 3, 5, 10 пъти на ден!
Към това несложно мисловно упражнение добави забрана на "случайните хапки" - храни се само, когато си наистина гладна. И се опитай да не се храниш след 18-19 часа. А като ти замирише в къщи вечер на вкусните гозбички, припомни удоволствието от своята нова фигура по време на визуализацията и хапни кисело млекце или яблъка!
С тези простички упражнения аз успях да се вмъкна в дрешки един-два номера по-малки само след един- два месеца. На мен ми помогнаха много в Център за личностно и професионално развитие Интеншън скуул, защото там психолог работи с индивидуалните ти параметри. Не мога да публикувам тук телефони, че ще стане реклама, но ако си истински запалена, пиши на лични Simple Smile И успех!!

# 950
Здравейте!От години правя маска с хума и обтриване със захар и съм доволна!По принцип не се занимавам много със себе си но сега имам голям проблем и от дни се ровя тук!За косопада намерих доста неща но бих искала нещо ако някой знае за заличаване на белези от разчесване на пъпки! newsm78                                                                                                                        БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 951
5 минути релакс.........един хидратиращ крем,нивеа например....слагаш много ,масажираш 1 ,2мин.и плакнеш с отвара от лайка или розова вода и воаля.. Grinning newsm76 

# 952
а за косата...докато готвиш намажи си лицето и косата със зехтин ,и после в банята........много добър ефект Wink

# 953
  • София
ейй, как не съм се сетила досега - зехтин! Crazy Mr. Green

# 954
добре е обаче да бъде леко затоплен

# 955
# 956
Аз открих чудотворната сила на кайсиевото масло. Вчера си взех и си намазах косата, лицето и шията. Косата стана една мекичка, а бръчките имам чувството, че драстично намаляха и то само с едно намазване. Маслото е на Икаров и си го взех от аптека за 2,60лв.

# 957
На Икаров има и други хубави масла. Но относно домашните маски, аз преди години си правех маска за коса със зехтин и жълтък. Но косата ми е суха и ми понася, но за майка ми това е много мазна маска.

# 958
Някой знае ли какво може да се направи за разширени капиляри по лицето в домашни условия?

# 959
  • София
Да попитам и аз за маската с аспирина - колко често се прави? 1-2 пъти седмично? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт