Домашни рецепти за разкрасяване.

• 365 025
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 975
  • I want it all and I want it now.
Прочетох при вас за зехтина и наистина помага за около очния контур. Преди си слагах кремове но сега много ми е суха кожата и зехтина ми действа идеално.  Grinning

# 976
За тинейдърите!!Тези които имат изключителен наплив на пъпките да си ги мажат всяка нощ с мед..Постояват 1 час и тогава изплакват и лягат.Изпитана марка е и много премахва..Също така и за тези които нямат пъпки.Меда освен това успокоява и умекотява кожата - най-ефикасния е пчелния мед. Peace

# 977
# 978
Пробвах маската с аспирин, мляко и мед, страхотна е! Hug

# 979
За тинейдърите!!Тези които имат изключителен наплив на пъпките да си ги мажат всяка нощ с мед..Постояват 1 час и тогава изплакват и лягат.Изпитана марка е и много премахва..Също така и за тези които нямат пъпки.Меда освен това успокоява и умекотява кожата - най-ефикасния е пчелния мед. Peace
Категоричнио подкрепям! Изпитано стедство и от мен, но трябва да е истински мед. Също помага за напукани устни - мажат се и се стои с меда 10 мин, не се облизва а се мие с хладка вода. Устните стават много гладички.  Peace

# 980
Категоричнио подкрепям! Изпитано стедство и от мен, но трябва да е истински мед. Също помага за напукани устни - мажат се и се стои с меда 10 мин, не се облизва а се мие с хладка вода. Устните стават много гладички.  Peace

Оо благодаря ти!Ще го пробвам.И без това ми са напукани устните ..  Peace

# 981
бях 49 кг но с 2рото бебе корема ми стана огромен,за инфо бебето се роди 3 и 500 Simple Smileта кожата се разтяга,но аз и 1вият път и до ден днешен се мажа със зехтин и бадемово масло нямам стрия нямам разтегнат корем нямам нищо а съм на 38г,за петната ползвах един крем бг май беше не помня но тези от 2 лв а за коконата знам че е мн ефективен;за косата бадемово масло и вит а,моята е до под д-то и си е гъста и лъскава.тяло; без упражнения сланинките ще си седят,много е важно за раждали мами особено повторно всяка сутрин след събуждане още в леглото изписваш числата от 1 до 10 с двата крака във въздуха и корема е твърд и прибран,обаче трябва постоянство,за упорит косопад имам рецепта чудо,един път и повече косъм не пада,иначе ползвам нивеа и билка за мен нивеа си е бмв-то на козметиката Simple Smile

Моля те кажи ми за косопад някоя рецепта...

# 982
Благодаря за инфото за меда и устните!

# 983
Готина тема ,я да се запиша  и аз

# 984
                                В сауната може да си намажеш цялото тяло с мед и после ставаш целия много хубав  Crazy. Само бъдете сигурни, че позволяват, тъй като има сауни, където е забранено да се мажеш с каквото и да е. Бтв, медът извлича токсините, поради което е и много полезно да се прави.

# 985
Едан готина маска която майка ми ползваше и сега пак я ползвам за изчистване и свеж тен
1 белтък
2 ч.л. лимонов сок
брашно колкото поеме за гъста кашичка
на върха на лъж.сода бикарбонат
Мажете,чакате да изсъхне (казвам й Клещите на смъртта),така стяга ,измивате много обилно с хладка вода,мажете с мед лицето и след 20 мин измивате!направо е стархотен ефекта!

# 986

ще го пробвамм

# 987
  • София
Влизам и аз да похваля зехтина като средство за разкрасяване. До скоро намирах за безумие да се третирам като зеленчук и да се мацам с дресинг за салата, но сега съм точно на противното мнение. Където и да съм се мазала със зехтин резултатът е изключителен - през 10-ина дни преди лягане нанасям с памуче на лицето и най-вече на мимическите бръчки. На сутринта резултатът е очеваден и което е по-важно - траен. От цъфтенето на косата също се оттървах само след 4-5 маски със затоплен зехтин. Лекичко го затоплям за няколко секунди в микровълнова, мажа на косата, слагам найлонова щапка и отгоре кърпа също загрята в микровълновата. Седя 1-2-3 часа и мия с шампоан както обикновено. Понякога добавям и малко мед или бира. Ноктите също се заздравиха като втривах зехтин между лакиранията...  Grinning

# 988
Здравейте  Simple Smile

Някой чувал ли е за тибетската гъба???
козметичката ми я спомена, но не беше много сигурна за ползите и своийствата й...
май се пие, но също може и да се слага на лицето.
впечатления?

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 15:25 от Emi_ot_Varna

# 989
задължително и аз ще направя мерси за рецептата

Общи условия

Активация на акаунт