Домашни рецепти за разкрасяване.

• 364 982
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 1 020
Снощи си направих маска от смачкано 1/2 авокадо,малко лимонов сок и 1 ч.л. мед,а днес кожата ми е разкошна!

# 1 021
По принцип аз почти ежедневно слагам на лицето си маска от някакъв намачкан плод, мед и затоплено прясно мляко/ако нямам прясно,слагам кисело/...така че препоръчвам! Особено младите мойки,к'о изцеждат сокчета на бебчетата е грехота да изхвърлят твърдата част:)

# 1 022
По принцип аз почти ежедневно слагам на лицето си маска от някакъв намачкан плод, мед и затоплено прясно мляко/ако нямам прясно,слагам кисело/...така че препоръчвам! Особено младите мойки,к'о изцеждат сокчета на бебчетата е грехота да изхвърлят твърдата част:)
Така е ,но аз слагам по 2-3 пъти максимум в седмицата маска,иначе залагам на качествена козметика и наистина имам хубава кожа,но не става ако не се грижа за нея!В смисъл,че гена е едно нещо,но ако е занемарен режима за почистване и подхранване ,си проличава къде по-бавно ,къде веднага!
Просто за мен ,за кожата е най-важно да се пият много течности-вода,билкови чайове,да не се пуши,да не се излага на слънце без защиъен крем с висок фактор,да не се ходи на солариум ,да се храним добре и добра грижа откъм козметика и похранване!

# 1 023
Абсолютно съм солидарна с теб,маските са като допълнителна грижа!!

# 1 024
Здравейте !  Simple Smile
С радост ще споделя личния си опит. Преди 2 год. в резултат на стрес косата ми окопа на полувина. Шока като всяка една подържаща външния си вид жена беше неупесуем. Но благодарение на рецептата която ще  дам за 3 месеца имах не само дълга и гъста коса, но и хубава кожа и нокти.
Маска за коса :
Сложих мас, газ, оцет, ракия, стимуланта на Икаров, Тривитаминол, жълтък и кисело мляко, стоях близо 6 часа с маската  .............. ефекта е повече от поразителен, от давна косата ми не е била така тежка, жива и мека .
Най пълен беше резултата, когато включих и Оксибор Форте - Мощна комбинация от антиоксиданти .Садържа 6-7 необходими за организма елементи / коензим Q 10 ,селен,Цинк и др. /х 2 табл. дневно . В началото приемах по 2 след което 1 табл. общо 3 мес.
Ще се радвам ако съм била полезна . Ако има въпроси пишете!  Simple Smile

# 1 025
и аз съм чувала за тая маска с тривитаминола и всички казват че е разкошна и ефекта е поразяващ.само да видя аз кога ще я опитам тъй като не съм си купила тривитаминол.
а моя опит в домашното разкрасяване е следния:в момента правя нещо като лечение.3 пъти в седмицата си правя парна баня след това пилинг и после 2 домашни маски.в момента съм на 3 седмица но мога с чиста съвест да кажа че кожата ми е невероятна. Hugима видима промяна и всички забелязват Grinning

# 1 026
  • Варна
Cvetince: след тази маска с газ, мас и т.н. косата както обикновено с шампоан и балсам ли се измива? И може ли примерно стимуланта на Икаров да се замени с рициново масло? То също е мощен стимулант. И нужно ли толкова много 6ч. да стои? Аз си правя жълтък, ракия и рициново масло и стоя 2часа, понякога повече, понякога по-малко, зависи колко време имам.

# 1 027
  • Ispania
Хайде и аз да кажа,пробвах миенето на сухо Rolling Eyes сьс сода Confused.На мен никакьв ефект.КОсата си остана мазна и содата не падна като се сресах.... Confused

# 1 028
откакто във ветеринарните аптеки продават тривитаминол на ВОДНА основа,маските не са това което бяха с него,преди си беше  мастноразворим и косата лъщеше,а сега си купувам на водна защото само такъв предлагат(др бил забранен ве4е) и косата става ужасна,суха,сплъстена,твърда,пуууу..и спрях,но моят опит е със жълтъка и някво олио(бадемово рициново) е тва е чудото за косата,вс друго ми е излишно

# 1 029
И аз пробвах това със содата, но я разтворих в малко вода, сложих течността в шишенце с помпичка и си напръсках корените. Ефекта беше:
1. Косата придоби страхотен обем
2. Мазнотията изчезна
3. Усещането обаче беше, сякаш съм сложила 2 тона пяна за коса върху главата си.
С две думи - косата само изглеждаше чиста, но нямаше блясък и направо все едно бях с перука... Не съм доволна.

За тривитаминола - при нас все още се продава от мастноразтворимия и никой не е казал, че е забранен. Има го в един Зоомагазин на пазара Димитър Петков в София, цената му е около 6,00лв.

Снощи си направих маска на косата с балсам и канела. Четох, че канелата изсветлява косата и реших да пробвам. Ами може би има някакъв минимален ефект при мен, но стоях само 3 часа, а четох, че трябва да се пренощува с нея, за да има ефект.

# 1 030
И аз пробвах това със содата, но я разтворих в малко вода, сложих течността в шишенце с помпичка и си напръсках корените. Ефекта беше:
2. Мазнотията изчезна
3. Усещането обаче беше, сякаш съм сложила 2 тона пяна за коса върху главата си.
С две думи - косата само изглеждаше чиста, но нямаше блясък и направо все едно бях с перука... Не съм доволна.

За тривитаминола - при нас все още се продава от мастноразтворимия и никой не е казал, че е забранен. Има го в един Зоомагазин на пазара Димитър Петков в София, цената му е около 6,00лв.

Снощи си направих маска на косата с балсам и канела. Четох, че канелата изсветлява косата и реших да пробвам. Ами може би има някакъв минимален ефект при мен, но стоях само 3 часа, а четох, че трябва да се пренощува с нея, за да има ефект.

днес и аз ще опитам това със содата но ще направя като теб-с малко вода и с пръскане.дано при мен да има ефект.

# 1 031
Аз четох за маска с какао и/или шоколад, мед и зехтин, приготвила съм се да пробвам с какаото Simple Smile

# 1 032
2. Мазнотията изчезна

днес и аз ще опитам това със содата но ще направя като теб-с малко вода и с пръскане.дано при мен да има ефект.
напръсках косата но се получи точно както ти го обясни-има обем няма мазнина изглежда чиста но всъщност чувството е че си сложила тонове пяна на косата.опитах се да сложа кристали уж да омекоти-горе долу стана но косата ми е твърда в корените където пръсках. Sad

# 1 033
Аз четох за маска с какао и/или шоколад, мед и зехтин, приготвила съм се да пробвам с какаото Simple Smile
каква е тая маска?изпробва ли я? Simple Smile

# 1 034
Още не съм защото вчера ме домързя да ходя за какао, пишеше че е за слаби, тънки и изтощени коси. Но беше във вариант с шоколад, който е с по-голям процент какао и аз реших, че ще е по - лесно само какао да си купя Simple Smile и на око се смесва със зехтин и мед. Обаче пишеше на измита и подсушена коса  в един от сайтовете, където я имаше newsm78
тук има вариант с коняк вместо мед http://www.krasivi.bg/articles/view/1171.___Domashni_spa_udovols … lad__i_kakao.html

Общи условия

Активация на акаунт