Домашни рецепти за разкрасяване.

• 368 073
  • 1 069
  •   1
Отговори
# 435
а колкото до къната- особено тая на арома,къна за 3 лв ,че даже 2 и 50 ли беше....ноу комент! това е доброволно да си съсипеш косата......

# 436
  • София
Алое продават в аптеките на ампули. Peace

# 437
е аз говорех за нарязано ( смлянО) , мн мн не вярвам на ампули,хапчета и чесно казано ме е страх  Rolling Eyes Thinking Peace

# 438
Здравейте на всички и Весела Коледа.
Преди малко си направих маска за коса от 2 с.л. мед, 2 жълтъка, 2 с.л. уиски (защото само такъв алкохол имам, иначе знам, че е хубаво да е ракия), 2 с.л. течни кристали (понеже нямам нито зехтин, нито мас) и изцеден сок от половин грейпфрут. Има ли проблем, че от всичко сложих по 2 ? Косата ми е средно дълга, гъста и цялата консистенция ми стигна точно. Не очаквам от първият път да подейства, тъй като косата ми е силно изтощена от НЕслагането на маски и балсами след измиване, а я мия през ден. А и за капак - преди 2 дни си направих трайно изправяне, което включва и малко къдрин в мазилото с което ме намаза фризиорката. Още не съм видяла ефекта от тази работа, тъй като не съм си мила косата от тогава. Но има ли проблем, че сложих от всичко по 2. Притеснява ме най-много жълтъка.... Това ми е първата домашна маска през живота ми  Rolling Eyes

# 439
  • Шотландия
Raliva, няма проблем, че си сложила по повечко от всичко. Зехтинец е хубаво да сложиш следващия път, вместо течни кристали.  Жълтъкът е хубаво нещо и естествено. Изобщо не се притеснявай за него.

# 440
beauty`` , напиши моля те, точната рецепта!

# 441
beauty`` , напиши моля те, точната рецепта!
ок само трябва да се консултирам с баба ми за количествата иначе съдържа само чист пчелен мед,алое и домашно вино . Тези дни ще пусна и количествата .

# 442
Някой може ли да ми помогне с инфо как се чисти от кожата йод  newsm78  newsm78   bouquet

# 443
Някой може ли да ми помогне с инфо как се чисти от кожата йод  newsm78  newsm78   bouquet

Пробвай с лимонов сок... Не съм сигурна, но иначе като го оставиш, той сам се изпарява след известно време. Ако ти е на ръцете, пробвай просто да ги потопиш за известно време във вода...

Весело посрещане на Новата Година!!!!!!!!!!!!

# 444
благодаря ти, тя кожата се обели сама Peace

# 445
Ще ви кажа една маска за лице, която има уникален  подмладяващ ефект.
   2 с.л. утайка от кафе се смесват с малко крем(пяна) за бръснене. Нанася се на лицето, след 3 мин. се отмива с хлатка вода, като се правят масажни движения. Има и пилинг ефект.

# 446
  • България
мерси, непременно ще я пробвам , аз преди бях питала за маска за лице

# 447
  • Пловдив
Ооо и аз ще я пробвам  Laughing непременно  Wink

# 448
Ето една маска и от мен за лице:
Смесват се по 1с.л. бирена мая /на прах/ и лимонов сок. Нанася се върху лицето и шията за 20мин. и след това се отмива с хладка вода.  Може да се добави и 1с.л. кисело мляко.

Бирен шампоан за гланц на косата:
Смесват се по 1с.л. мек шампоан и бира и се добавя 1 жълтък. Оставя се да престои 5мин. върху косата и се изплаква обилно.

Надявам се да съм била полезна, а тази маска с кафето и аз ще я пробвам...

# 449
  • Шотландия
Ще ви кажа една маска за лице, която има уникален  подмладяващ ефект.
   2 с.л. утайка от кафе се смесват с малко крем(пяна) за бръснене. Нанася се на лицето, след 3 мин. се отмива с хлатка вода, като се правят масажни движения. Има и пилинг ефект.
Момичета, като давате маски за лице, нека да се казва върху каква кожа действат добре - защото това, което е добре за мазна кожа, може да съсипе една суха кожа за дни напред.

Общи условия

Активация на акаунт