Усещане за лято, морски рай - сърцето варненско не трай!

• 17 268
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички рожденички и на техните майки  Heart Eyes
 happy bd bdbaloni Tada

# 181
честито на всички рожденници и  от нас!!!
Да са живи и здрави и да радват мами и татковци!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
Честит рожден ден на трите прекрасни принцеси  bouquet - да са живи и здрави и да донесат много радост на мама и татко Hug newsm59

# 183
Честит рожден ден на Ема на Саморасличе!!!!

Да ти е жива и здрава и много да те радва  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 184
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА МАЛКАТА ЕМА НА МАМА САМОРАСЛИЧЕ-ДА Е ЖИВА ,ЗДРАВА И УСМИХНАТА МАЛКАТА БОНБОНКА!!!!

# 185
Честито  на всички рожденници! Tada Tada newsm59

# 186
Честито на всички рожденници. newsm59 newsm59 Tada bdbaloni

# 187
 cold  малеее какъв студ само настана ..... иде зимата момичетааа   madnoel Nature Snowman .... какво ще правим незнам......
Нашето място за сбирки ще прекръстим от "слънчевата" на "снежната" алея  Mr. Green !!!
Къде се изпокрихте всички.....никой не пише.....ЗАЩО  newsm78
Дайте идея къде ще се събираме вече.....може би в МОЛ-овете, а?!?!?  Thinking
Айде лека вечер от мен.....  Hug

# 188
и аз си мислех за Мол-овете, ама то там такава манифестация ще стане hahaha

# 189
привет, мацки!

аз изпратих поредната гостенка / 1ва братчедка на милото / и посрещнах друга двойка, приятел на моя с гаджето си, което ще учи в СУ Simple Smile
сега им търсим квартира и утре ще ходят да оглеждат.

а днес мале какъв студ! мами със стаж, отде да си купя космонавчета? днес го бях облякла във ватирано костюмче, отдолу с боди и чорапки и шапчица... хвърлихме го на майка и отидохме в МОЛа с гостите таман за 2 часа  Flutter

после си го прибрахме и айде пак у нас, сега спинка сладко кюфтенцето ми.  smile3522
днес като минавахме покрай Летния travel мале ква пустош  : .. джан-джун няма никой..вали дъжд buria .. ау, зимна апатия!
идеята за МОЛа не е лоша, тоя Варна, че оня в Младост ми е немислим.. макар,че как ще се стига и дотам не зная..

през зимата излизате ли с бебчовците?? нее ми се струва подходяща идея , де
.. Rolling Eyes #Crazy  cold

# 190
  • Откъм Варната
....идеята за МОЛа не е лоша, тоя Варна, че оня в Младост ми е немислим.. макар,че как ще се стига и дотам не зная..

през зимата излизате ли с бебчовците?? нее ми се струва подходяща идея , де[/color].. Rolling Eyes #Crazy  cold

Не сме се спирали миналата зима, а за моловете имаш супер удобен градски транспорт, който не е много натоварен и спокойно можеш да се качваш с количката Wink

# 191
  • Варна
мдам, твоя звяр е дребен още, ама съвсем скоро ще започне да те стяга около врата да си седиш вкъщи  Mr. Green
даже и детето да е спокойно, не се издържа да седиш затворен по цял ден Crazy
космонавти продават в гаражите на пазара със сигурност, предполагам че и в магазините ще има, но не знам дали вече са ги изкарали Thinking онзи ден бяхме в Биберон с приятелката ми да пазаруваме за бебето и казаха че още не са получили ватирани и плюшени дрешки... Rolling Eyes

а за моловете аз съм с две ръце ЗА! най-после подходящо място за зимни срещи!Софиянки цяла зима по моловете чета че се мъкнат...автобясите не са толкова пълни вече, наще диванета вече можем и без количка да ги разкарваме Wink пък по-дребните - в кенгуруто и айде Wink толкова за 1-2 часа нищо няма да им стане

# 192
Добро утро

Честито първолаче на Мери ред Hug

# 193
Честит първи учебен ден на всички първолачета Hug

Ние сме с хрема  Confused

Разходките през зимата-ако не духа зверскии, не вали дъжд и е над 0гр няма причина да не ги изведете да 1-2ч  Peace

# 194
  • Варна
Добро утро на на всички Simple Smile

Честити първи учебен ден  smile3529

Честит рожден ден на патерица на рожденниците от миналата седмица   bouquet

А, какво става с това време? Аз хубаво се гласях като изляза в отпуска октомври да не се спираме в къщи, а то  Crossing Arms Но пък за сметка на това Мол-овете са н и на 1 крачка и често ще ходим там Simple Smile

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт