LaRedoute - кодове - 10

• 45 129
  • 676
  •   1
Отговори
# 165
Получих това писмо преди малко:

Hi,
 With reference to your last order online, I am writing to inform you that the shipping has been cancelled. We had a problem with the special offer code 13684. Thank you to replace your order online by safeguarding (sauvegarder in french) it in order I valid it.
 Best regards.

Става дума за тази оферта: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … urecode=001RP8616

Някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже Сабине , че нещо не разбирам какъв е проблема Rolling Eyes

# 166

Hi,
 With reference to your last order online, I am writing to inform you that the shipping has been cancelled. We had a problem with the special offer code 13684. Thank you to replace your order online by safeguarding (sauvegarder in french) it in order I valid it.
 Best regards.

Става дума за тази оферта: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … urecode=001RP8616

Някой може ли да ми обясни какво се опитва да ми каже Сабине , че нещо не разбирам какъв е проблема Rolling Eyes

От кога ти е поръчката?
И аз имам с този код.

Kazва, че поръчката ти е анулирана, защото имат проблем с този код.

Обаче това не го разбирам:
Thank you to replace your order online by safeguarding (sauvegarder in french) it in order I valid it.

# 167
  • София

Hi,
 Best regards.

Мога само да кажа, че Сабине е много зле с английския. Ако беше ти отговорила на френски щеше да е далеч по-разбираемо.  Ясно ми е само, че доставката ти е отказана, заради проблем с използвания код. Може би иска да я повториш без този код, за да я валидира, но това е само предположение. Аз бих й писала, че не ми е ясно какво точно се очаква от мен /от теб де/. Имаш ли нещо в Mes Remboursement?

# 168

От кога ти е поръчката?
И аз имам с този код.

Kazва, че поръчката ти е анулирана, защото имат проблем с този код.

Обаче това не го разбирам:
Thank you to replace your order online by safeguarding (sauvegarder in french) it in order I valid it.

От 25-ти...Тва последното май означава да си направя поръчката отново....Страшно некоректно ми се вижда да ми анулират поръчка, направена с код, който са ми пратили лично на пощата.

Mes Remboursement имам върнат само един артикул (това с днешна дата), който преди беше изчерпан и в тази поръчка трябваше да ми приспаднат сумата, но след като са я анулирали ....

# 169
Момичета колко тежи дюшека, че го пуснах с две блузки? Дали е за поща? newsm78
Около 4 кг.Категорично за митница .
smile3525 smile3525 smile3525

# 170
Между другото как да отговоря на Сабине? С reply на писмото или през сайта по някакъв начин и ако е през сайта - как? Извинявам се за тъпия въпрос , но за първи път ми се налага да й пиша.  Embarassed

# 171
Между другото как да отговоря на Сабине? С reply на писмото или през сайта по някакъв начин и ако е през сайта - как? Извинявам се за тъпия въпрос , но за първи път ми се налага да й пиша.  Embarassed

С reply  Peace

# 172
  • София

Пиши за развръзката после.....и аз имам 2 поръчки с този код  Rolling Eyes

# 173
Аз също имах, но мисля 4е кода беше 73888, но условията бяха същите. Нямах никакъв пробле и си полу4их поръ4ката с намалението и сака...  Whistling

# 174
Писах й че не разбурам какъв е проблема с  код, който съм получила лично на мейла си. И че намирам за некоректно да анулират поръчката ми. Надявам се да отговори нещо Rolling Eyes

# 175
Момичета,моля помогнете ми с код за тези .
Забравила съм да си платя нета Blush и от 5 опита зарежда един,пък са спешни (а и въртя от 4 акаунта да пробвам,та още по-непосилно става) Tired.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet.

# 176
на мен са ми пуснали 13366 25%намаление.използжах го незнам дали на някои ще свърши работа

# 177
Току-що установих, че Сабине е изпратила същия мейл и на мен. Искам да уточня , обаче, че поръчката ми след използването на кода идва под 10 евро. Досега това не е било пречка , но явно идеята да ми изпратят дънки за 7 евро не им е допаднала. Не разбирам смисъла на защитената кредитна карта, не схващам какво очаква Сабине да и отговоря .

# 178
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета,моля помогнете ми с код за тези .
Забравила съм да си платя нета Blush и от 5 опита зарежда един,пък са спешни (а и въртя от 4 акаунта да пробвам,та още по-непосилно става) Tired.
Благодаря предварително на отзовалите се  bouquet.
22241 мисля ,че ги намаля наи много Peaceдава и подарък Laughing

Направо ме шашнахте с тези отказани поръчки ooooh!Аз имах кода със сака на 4 от акаунтите.И четерте ги ползвах ,две от тях съм получила ,а двете още се бавят.Едната е от 16.08 Whistlingняма е  Rolling Eyes.Дано не ме изненадат неприятно #Cussing out

# 179
  • София
айви, а твоята поръчка от коя дата е?

Общи условия

Активация на акаунт