LaRedoute - кодове - 10

• 45 030
  • 676
  •   1
Отговори
# 315
Чудна е става за училище

# 316
  • Пловдив
С какво мога да намаля този "гадрероб" от плат.

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4521749& … ue&ksource=-1

Ако някой е успял да намали нещо от МЕБЕЛИ с някой код, моля да сподели!

да, 22241 го намаля, но трябва да имаш поне 50 Е ненамалени и без при мини

# 317
  • sofia

Лилавата страхотна чанта за момиченца - sac spies  с код 34290 ще е налична след 12 седмици    Sad

Чантата за момиченца всъщност е цикламено розова и аз я получих и вече си я нося  Embarassed, пък нека да е за момиченца. Върза ми се перфектно с тези еспадрили
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear-teens-fille … tegoryid=49286678

Не мога да разбера, защо на мойте акаунти не действа нито един код, а пък на тези на мъжа ми, да  Confused. Що за дискриминация  Crossing Arms. Снощи пуснах от неговия, сега искам със същия код от моя и не става  #Cussing out.

# 318
  • София
Здравейте,
мога ли да поръчам например прахосмукачката с референтен номер и съответен код 2 пъти (не става дума за една и съща поръчка) от един и същ акаунт ?

# 319
  • into the blue
Здравейте,
мога ли да поръчам например прахосмукачката с референтен номер и съответен код 2 пъти (не става дума за една и съща поръчка) от един и същ акаунт ?
Да,аз съм го правила  Peace

# 320
  • До хладилника, който обичам
Трябва да ви кажа, че с французите се разбираме все по-добре Simple Smile
Оплаках им се, че не можах да ползвам кода 69507, защото кошницата ми беше блокирана по тяхна вина и поисках да си ми го дадат Crossing Arms Така че, след няколко дена преговори стигнахме до saufgarder на поръчката и да им кажа да я валидират Grinning Йехей!

# 321
Здравейте момичета! Код 75388 на мен ми дава  намамение 15Е + сак но не ми дава БД
Някой може ли да ми каже защо?

# 322
  • Бургас
Здравейте момичета! Код 75388 на мен ми дава  намамение 15Е + сак но не ми дава БД
Някой може ли да ми каже защо?

Защото не ти остават 25 евро от ненамалени артикули след използването на намалението от кода.

# 323
  • Пловдив
Трябва да ви кажа, че с французите се разбираме все по-добре Simple Smile
Оплаках им се, че не можах да ползвам кода 69507, защото кошницата ми беше блокирана по тяхна вина и поисках да си ми го дадат Crossing Arms Така че, след няколко дена преговори стигнахме до saufgarder на поръчката и да им кажа да я валидират Grinning Йехей!

Аз пък по този начин сега правя поръчки с кода за Дора  Mr. Green

# 324
  • Бургас
змейковица, по мейл ли им казваш да я валидират или по тел.?

Аз им пуснах едно запитване дали няма да мога да използвам и аз по този начин кодовете с Дора и Спайдърмен.

# 325
  • Пловдив
Само по имейл - нямам откъде да звънна, честно казано  Embarassed

# 326
  • Бургас
Само по имейл - нямам откъде да звънна, честно казано  Embarassed

Супер!
Сега ще чакам аз да видим какво ще ми отговорят, дано да стане!

А те си отчитат намалението от кода при валидирането на поръчката, нали?

# 327
Благодаря ти Мимита!

# 328
  • До хладилника, който обичам
Аз пък по този начин сега правя поръчки с кода за Дора  Mr. Green
Аз вчера направих с Дора. По телефона. Веднага се появи в сюиви-то ен корс де препарасион, днес вече е статус а домисилЬ.

А те си отчитат намалението от кода при валидирането на поръчката, нали?
Да. Аз изрично питах, щот да не горя. Точно сумата, която сама бях сметнала, ми потвърдиха.

# 329
  • Бургас
Офертите с Дора и Спайдърмен не намалят prix mini, нали?

Общи условия

Активация на акаунт