ДЕКЕМВРИЙКИТЕ: "Ура,Елси има дъщеря!"

• 16 302
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
ЦЕЛИ 5 дни в яслата и познайте.....хрема, естествено  ooooh! Безхаберието на родителите е невероятно. В четвъртък имаше 2 деца, които кашляха зловещо. Говорих с лелката и тя ми казва:"като имат бележка какво да ги правя"  ooooh! Ами какво, знам ли, ама какво са виновни останалите 20 деца... Дано в детската да не е такова чудо, но пък са същите деца, със същите родители....
Да не развалям на всички уикенда - ще я оправя тази хреа, аа от първата седица - това е ужас просто.... Цяло лято нито летен вирус (пу-пу) нито нищо, и сега ХОП!!!

Съжалявам, че ви занимавам....
Хубав уикенд!   bouquet

# 61
Зечи - честит празник! Много целувки за порасналия рожденик и поздравления за тортата!
Правде - няма спасение от вирусите нито яслата,нито в ДГ. Дано Калика-Малинка да се пребори бързо с хремата и да няма други "екстри"...

# 62
Правде - няма спасение от вирусите нито яслата,нито в ДГ.

Да, за съжаление Confused Просто се моля Боби да се отърве с най-леките ''екстри'' Praynig Дано Калина бързо се оправи Hug

Ани, да ви е жив и здрав порасналият мъж и да ви дава още много поводи за гордост и радост! Tada
тортата е прекрасна, моите адмирации за невероятния усет и творчество, браво, момиче!  bouquet

Уф, много ми е криво, смачкана съм... Боби е с отвратителна гнойна ангина с Т 39 градуса, която не можем да свалим повече от 18 часа и го втриса яко:( Като за капак не иска да си пие АБ-то, Нурофена и са големи пазарлъци, молби, рев и истерия...Още по-лошото е, че малко след като съм дала Нурофена връща всичко на фонтан. Цял ден се гушка в скута ми или е маймунка на врата ми. Направо ми се реве като го гледам такъв парцал...Сега спи, надвам се най-тежкото да е минало...Преди да си легне ми казва ''Мамо, днес е най-лошият ми ден''...
Стиснете някой друг палец за него Sad

Лека нощ и бъдете здрави!

# 63
Оххх миличкия...Дано се оправите Зори скоро,че е много лошо,когато детенце е болно! Praynig Praynig Praynig

Правде,за вас също стискам палци да се разминете само с хрема! Praynig Praynig Praynig

# 64
Правде, Зори,  Praynig

# 65
  • София
Правде, Зори, дано бързо оздравеят дечицата Praynig.
Елс, Веси, господата са много красиви Heart Eyes.
Аз като видях и другото обзавеждане в ДГ ми стана ясно, че ремонт не е правено сигурно от '70 - те години, но поне едни свестни легла да им купят. Той Дани сигурно затова не иска да си легне там. Иначе вкъщи спи по 2 - 3 часа следобед.

# 66
Добро утро! Coffee
Мъките пак се започнаха! ooooh!
Днес Ивко се събуди и беше в настроение,но като разбра,че почивката е свършила и отива на ДГ се почна едно мънкане и рев!
Но се разбрахме,че мама ще стои с него там и отидохме.Оправихме багажа в шкафчето,влязохме в стаята и като се заигра с децата аз леко се измъкнах! Peace
Взе си любимата кравичка да и покажел колко много играчки имало там  Mr. Green

# 67
Правде, Зори, стискам палци бързо да се оправят дечицата Praynig Praynig! Особено за Боби, че неговото звучи много зле, миличкият!

Стени днес е влязъл без проблем в градината, много спокоен и уверен! И от вкъщи тръгна без пазарлъци, само си взе мечето и една кола и хукна към вратата като казахме "айде към колата". Ама днес аз приложих един ловък маньовър - оставих баба му и дядо му да го заведат. И без друго дядо му ни води с колата до градината, а скоро аз скоро и да искам няма да мога да го водя сутрин, та реших и сега да видим как ще получи като си спестя обясненията на входа на градината, че мама има работа и т.н. И се е получило добре. Дано да не е само за днес!

# 68
Привет, момичета!

Зеч, да ти е жив и здрав големият юнак!
Весе, ще свикне Ивко с градината, няма къде да ходи Simple Smile. И Виктор като тръгна на ясла много плачеше, но после не искаше да си тръгва от там.
Зори, Правде, бързо оздравяване на дечковците  Hug
Марти, вие не видяхте ли тази детска преди да запишете Дани там? Как въобще може да има такива градини  Naughty
Елс, колко малко остава  Laughing. Дано батко Стени свикне скоро с градината, че да си спокойна. Име измислихте ли вече?
Виктор се прибра от почивката си в планината. Много добре му се е отразила. Чак не искаше да се прибира във Варна. Приключихме вече с яслата. В градина не го приеха и сега си стои вкъщи. Много му липсват дечицата. На мен ми е много забавно да се прибера от нощна смяна и цял ден с него сами. Почвам да си говоря сама вече. Но ще издържа още един месец, пък после ще почивам.
Приятен ден на всички!

# 69
Хомеопатията и този път ни спаси!  newsm44
И отново - наесен с песен!  Mr. Green
Зори, да оздравява младежа, че хич не звучи добре написаното от теб!  Hug
Елски, питаме за името  Hug а ти нарочно не споделяш!
Вчера се видях с Хотмамето и Рада! Садурка голяма е тя!  Mr. Green

# 70
Елски, питаме за името  Hug а ти нарочно не споделяш!

Ахъм  Mr. Green, ослушвам се Whistling.....
Тоя път сме сигурни за името и за момиче, и за момче. Всъщност то е женски и мъжки вариант на едно и също име, де. Ама няма да ви го кажа предварително  Whistling, ще научите като му дойде времето.

# 71
Само така, Елс, ще разберат като му дойде времето  Peace Аз казвах на всички, че Маги ще се казва Валенсия (на бабите Валя и Анастасия), а Маги кръсти новото попълнение бебе Ру и всички мислят, че ще се казва Румен  Mr. Green
Правде, къде я намери Хотеса? Имаш ли й някакъв телефон?
Ооо, Габи, много ми е драго, че се появи  Heart Eyes

Маги днес тръгна на градина, през цялото време си цитираше урока, че вече "няма Гринго, няма Ева (а.к.а. лелите от яслата), има нови приятелки и нова градина". Нахлу в стаята без проблем и седна да яде. Поговорихме с новите учителки (които са някакви непроизнасяеми от деца имена, не ги запомних  Mr. Green), влязохме да кажем "чао", и като ревна това ми ти магаре... Избягахме позорно с Милен и след малко отивам да я взема.
BTW, нашата градина по описание прилича на Мартината - мизерия, стари дограми, изтъркан балатум... Тази година са направили нови гардеробчета, които изглеждат като ледена склуптура насред циганска сватба  ooooh!
Довечера ще кажа как е минало (ако някой шкаф не се сгромоляса на главата ми, щото сме стиснати с Милен и сами ще си монтираме мебелите  Mr. Green).

# 72
А аз си мислех,че нашата ДГ не е хубава,но сравнение с вашите описания ми прилича на 5 звезден хотел. Grinning

Ивко днес е със синка на главата,излязал пред люлката,когато друго дете се люляло и го ритнало без да иска...плакал малко (по думите на лелките),но забравил бързо! Tired
Всички му се възхищават колко много говорел и колко слушал там. Rolling Eyes

Сега отидоха с тати и чичо(мъжко парти)  на автомивка да мият колата - много се кефи там! Mr. Green

# 73
Отчитам се - била е много послушна, не се е напикавала, само се беше освинила при храненето.
За награда получи нови кроксове, книжка, пастели, моливи, водни боички (всичко на обща стойност 10 лева, да живеят китайците  Mr. Green)

# 74
  • София
Здравейте!
 Hug

Нови теми обсъждате, нови вълнения споделяте. И при мен има новини, ама нито са от хубавите, нито са на тема "детска градина".  Confused Надето е с гипсирано краче.  Sad  Слава Богу, малкият дявол е - костта е пукната, а не счупена. Фрактурата е на десния крак, в участъка между глезена и коляното, в резултат на което е гипсирана от пръстчетата на крачето до над средата на баджачето. Какво да ви кажа... Трудно е. ooooh!  Как е станало (аз не съм била там) - в къщи при майка ми. Елементарно, дет се вика, от нищо - нещо. Играело си детето, скачало и се подхлъзнала на една карта. Явно падането е било лошо в прекия смисъл, защото си е усукала крачето и се седнала отгоре му. Ами, това е. Сега ще чакаме от 45 до 60 дена (дотук са минали 4).  Thinking Плановете хвърчат, ама това е най-малкият проблем. Проблемът е, че е тежко. И за нас, и за нея. Ама ще издържим, де.  Peace

Стискам палци на Боби да пребори ангината! Стискам палци и децата-ученици да свикнат с градината по-скоро!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт