При нас положението е направо трагично
Бившия ни заряза заради любовницата си. После се ожени за нея и сега имат дете. Както и да е - преживях го!Проблемът ми обаче е щерката. От как баща и се сдоби с второ отроче, това дете направо се депресира
Опитах се да разбера какъв е проблема, но получих едно доста объркано и неясно обяснение. Първо доведената дъщеря на бившия го нарича "тати" и изглежда мойта се е почувствала така сякаш някой си е присвоил нещо нейно. На всичкото отгоре баща и е казал нещо от сорта, че той сега си има друго семейство и тя не е точно част от него
Или поне мойто мишле така е разбрало и се спука от рев
Сега хем иска да вижда баща си, хем не иска да ходи у тях или да излиза с новото му семейство
От цялата работа, разбира се виновна излязох аз, защото според него съм била настройвала детето

Оф, ама само как ми идва да го застреляяяяям
Почвам наистина да се замислям, че някой го настройва против собственото му дете
Ама той като е глупак та се подава....
. А съм забелязала също, че в подобни ситуации предимно мъжете са тези, които се държат неадекватно и се мятат във всякакви крайности точно като балон с изпуснат въздух.
. Не знам обаче какво да те посъветвам да направиш
беше такъв човека. Даже беше пич
, ама новата уруспия го е побъркала човека отвсякъде!
Змей, какво му е новото чедо? Моят го беше срещнал твоят(бивш) баш навръх рождението, ама не се сетил да пита какво е!
успех!
И понеже детенце наистина има навика да хеперболизира и да си вади разни погрешни заключения, говорих с таткото