71-ви набор, а и по-малки и по-големи (всички още мърдат) - Американска Тема

• 14 436
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Кюбит - честито! Да ви се сбъдне най-голямата мечта!   bouquet

Аморитка, какъв е неговият план за излизане от ситуацията? Той как вижда живота ви за в бъдеще? Ти с детето - затворници, а той - при мама? Нещо много не разбирам защо му е това, като не живеете заедно. Какво печели той от тормоза не разбирам. Има ли шанс да се оправят нещата между вас? Тези проблеми откакто сте в САЩ ли започнаха? Може да опиташ да запишеш някой скандал - един вид като доказателство, че те тормози.

# 241
Кюбит честито и от мен, присъединявам се към това пожелание   Hug
Кюбит - честито! Да ви се сбъдне най-голямата мечта!   bouquet
Аморитка, кураж  Hug

# 242
Ама той, какво прави "при мама"? Аз си го представях по-драматично - че те е заключил в къщи и е по цял ден на работа и вечер се прибира и ви тормози...  Възможно ли е да е стрес от преместването ви в САЩ и от това, че нямаш познати там, от кога сте се върнали? Така ли беше и в Германия преди? Извинявай, че задавам такива въпроси, просто питам, защото понякога нещата изглеждат ужасни в момента, но май всички бракове минават през лоши периоди на много караници...  Ако не ти е приятно, можеш и да не ми отговаряш.  Peace

# 243
  • У дома
Аморитка, не знам какво друго да те посъветвам, момичетата са дали идеи. Била съм в подобна ситуация. Измъкнах Саймън на времето от БГ, но с пълномощно, като обещах на бащата да го вижда веднъж годишно. За сега само ме обвинява в лъжа, но поне не смее да стъпи в САЩ, защото никога не е плащал издръжка и е рисковано за него. И аз със заеми тръгнах.
Кураж и сили!!! И дано по-скоро намериш решение.

# 244
Джи,искаше ми се да кажа че има институции  к ако се са уведомени за насилие са задължени за предприемат мерки,дали "срещата" е на живо или по тел. значение няма,дано ме е разбрал който има нужда!

# 245
говорих с адвокат най накрая.....
трябва сега а намеря на4ин да ми върнат колата до дове4ера зада отида вув фамили корта където утре например има безплатни адвокати които са готови да поемат дела са готови да поемат хора без пари.
Обадих се на свекърва да я питам дали може по някакъв на4ин да си полу4а колата е няма6е кой знае какъв отговор-6те видя ама 6те ти се обадя дове4ера.ако немисли д амия  дава 6те потурся полиция за съдействие.
В бг консулството ми казах 4е имам право до 3 месеза да карам с бг книйка но смятат 4е даже да са минали и предвид обстоятелствата няма да имам проблем при положение 4е поне пермит имам.

# 246
Въпрос - знаете ли за алергия към Мотрин? В петък вечерта направи висока Т, в събота сутрин беше пак 39.2 и я свалях с Мотрин, а в неделя дадох и Тайленол, междувременно (не знам точно кога) излязоха няколко пъпки - 2-3 по ръцете, 2-3 по глезените. Днес много се увеличиха - излязоха по лицето и брадата, повече по китките и ръцете и по глезените. Нищо не намирам в нета да ми прилича на това, чудя се дали не е от Мотрина или комбинацията с другото. Дали не е шарка? По тялото няма нищо, гърлото е добре, носа не тече, няма вече Т. Много е крив и не иска много да яде. То е ясно, че утре ще го водя на лекар, ама питам дали сте чували за/виждали такова нещо.

# 247
Биз,май сте със 6арка Sad

# 248
  • Varna
Здравейте момичета, предстои ми пътуване до Папеете през LA. Можете ли да ми кажете нещо за делта еърлайнс и юнайтед еърлаинс. Търся си билети и попаднах на агенция която предлага билети на двете компании. Засега имам резервация с еър франс, но на другите две билета е по-евтин с около 200-300 евро.
Можете ли да ме посъветвате коя да избера. Малко ме е страх, защото полетът е дълъг, имам да сменям 3 самолета и  да не се обърка нещо.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 249
Биз, motrin side effects -
http://www.naturalessentials.com/motrin.htm

Аз направих страшна алергия към мотрин/ибупрофен - първата в живота ми, щях да умирам, но за беля оцелях!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 00:18 от Agent Provocateur

# 250
Amoritka
Не се ослушвай, а направо се обади на 911[/b] и обясни че има системен психически тормоз, взел ти е колата, оставил те е без пари, може да поукрасиш че те заплашва с физически тормоз и т.н. Преди няколко години сестрата на съседката ми се е обадила на 911 (от Флорида) за да подаде сигнал, че зет и заплашва сестричката (която живее в Колорадо Crazy). Ами като начало го прибраха за кратко в джейл, наложиха му рестрикшън ордер за нея и децата. Та ако тебе те е шубе да звъннеш на 911, всяка от нас може да го направи и да насочи копс към тебе.
Освен това, след като веднъж си се сдобила с рестрикшън и разните други пейперс, имаш право на финансова помощ и още куп бенефити (да ти поемат такси за образование напр.)Освен това "скъпата" ти половинка трябва да плаща издръжка, както за тебе, така и за детето/децата. В началото ги плаща county(ако той не желае доброволно), но след това всичко започва да му се приспада от заплатата.  newsm48

# 251
По повод последните новини на пазцара на недвижими имоти, ето това получих днес.

Sunday’s decision by the Treasury Department to take over Fannie Mae and Freddie Mac is shaking up markets and stock indexes are rallying today. Here’s the scoop! Fannie and Freddie back about half the total US mortgage debt, around 5 trillion dollars worth. In 2008 they lost 14
billion in loan defaults and delinquencies. To make matters worse, an investigation of their accounting practices has led to accusations of improper accounting practices within the companies. The concern among many has been whether the two have enough capital to sustain such losses. To this end, the Treasury discount window was opened to them recently so that they can borrow at low 2.5% rates to offset their losses. Many felt this was not enough. So even this could not shore up the mortgage giants to the satisfaction of investors. Remember that many of the largest investors in this type of debt are foreign. So big losses are being felt around the world as a result... contributing to global recession. We are truly members of a “global village” these days!
This weekend’s decision reflects a solution I had put forth last year around this time... that the way to help the mortgage market is for the US government to actually BUY the MBS’s (pools of mortgages), and thus absorb both the losses (from defaults) and also the income from all those folks who continue to pay their mortgages on time. The end result to taxpayers is that the US treasury may take a loss to begin with, but then a profit once the crisis clears... in effect being paid back over time. Initially, credit default swaps will likely be triggered. This means that current investors will demand that they be paid in full immediately, so initial Treasury losses will be felt. The Treasury will buy 100 billion in Fannie and Freddie loans. In return the Treasury receives 1 billion in senior preferred stock, thus becoming a 79.9% stockholder in the companies, plus 10% in ongoing interest for it’s stake. The companies are also placed in conservatorship, which allows accounting and other practices to be revised and corrected. In the end rates may drop, good news for you.

# 252
делта еърлайнс и юнайтед еърлаинс... еър франс

Аз с еър франс не бих летяла пак. Иначе делта и юнайтед съм ги ползвала за вътрешни полети тук, а мъжа ми е летял с делта няколко пъти от европа до тук и обратно докато живеехме там. Нямам оплаквания и от двете.

# 253
Летях с тях на идване, нямаше издънки, с изключение на това, че последния ми полет ( 3-ти подред) закъсня с 5 часа, заради лоши метеорологични условия и така пътуването ми стана повече от 24ч. Има отделна тема за авиокомпаниите може направо там да погледнеш  Peace

# 254
Amoritka
Не се ослушвай, а направо се обади на 911[/b] и обясни че има системен психически тормоз, взел ти е колата, оставил те е без пари, може да поукрасиш че те заплашва с физически тормоз и т.н. Преди няколко години сестрата на съседката ми се е обадила на 911 (от Флорида) за да подаде сигнал, че зет и заплашва сестричката (която живее в Колорадо Crazy). Ами като начало го прибраха за кратко в джейл, наложиха му рестрикшън ордер за нея и децата. Та ако тебе те е шубе да звъннеш на 911, всяка от нас може да го направи и да насочи копс към тебе.
Освен това, след като веднъж си се сдобила с рестрикшън и разните други пейперс, имаш право на финансова помощ и още куп бенефити (да ти поемат такси за образование напр.)Освен това "скъпата" ти половинка трябва да плаща издръжка, както за тебе, така и за детето/децата. В началото ги плаща county(ако той не желае доброволно), но след това всичко започва да му се приспада от заплатата.  newsm48

Ох, това за полицията вече е малко наивно. Първо, никой няма да го арестува за емоционален тормоз. Второ, не лъжете полицията или съдиите за физически тормоз. Трето, дори да го арестуват за каквотото и било, това ще е за много кратко време! Рестрикшъните не ги дават само защото се обадиш. Тя трябва да заведе специално дело, трябва и двамата да отидат на хиъринг пред съдия, и чак тогава може би съдията ще издаде заповед. Но не забравяйте, че голям брой жени са наранени от приятели и съпрузи точно след рестрикшън ордър. Искам да кажа, че това ако е решение, е временно.

Аморитка, ако има физически тормоз, нямаш избор и търси полиция. Иначе си търси правата по друг начин и с хладна глава. Успех с адвоката!  

И ако ми позволиш, само ще вмъкна, че и двамата трябва да решите какво печелите от развод. Противно на популярните мнения за издръжки на жени и т.н., жената почти винаги губи финансово от развод. Познавам и случаи, когато единият родител (този с кастъди) е вързан географски само защото другият родител (без кастъди) не е съгласен детето да се мести където и било. Всичко ще ти обясни най-добре адвокат. Пожелавам ти всичко да се развие така, както искаш.

Общи условия

Активация на акаунт