По-рано ние сме родени, но с късмет сме надарени

• 21 740
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
И нас ни пишете от ранобудните и Вики става 6 или 6.30 почти всяка сутрин  Crazy

# 121
Tanita,и Жоро беше с разширени мозъчни стомахчета-гледали са му главичката на ехограф,  до към  шестия месец.На последният, преглед ни казаха, че стомахчетата са понамалели Hug

GERY844,  Hug
На 6 коригирани месеца ли беше Жорко при последния преглед на ехограф? А след това продължихте ли да ходите, като на контролен преглед, без ТФЕ? Извинявай, навярно разбираш притеснението ми, защото вчера невроложката каза повече да не ходим. Друго, което каза е, че понякога разширените мозъчни стомахчета се резорбират напълно чак към деветия месец.

tonyy, благодаря.   bouquet
Как си днес?  Hug Успех при ползването на новата придобивка.

AnMary, мъжете са си такива - малко разсеяни на моменти. Ще го видя и моя дали ще се сети другия месец или ще има  #2gunfire

P.S. Момичета, забравих да се похваля, Ели днес се обърна САМА от гръб на корем. Много съм радостна.  newsm44 newsm68 

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 15:38 от tanita

# 122
tanita ПОЗДРАВЛЕНИЯ  за малката Ели !!!     bouquet
Голяма радост е , спомням си , че се разплаках от радост  Heart Eyes

p.s. и Вики се обърна след 6-я месец

# 123
tanita ПОЗДРАВЛЕНИЯ  за малката Ели !!!     bouquet
Голяма радост е , спомням си , че се разплаках от радост  Heart Eyes

p.s. и Вики се обърна след 6-я месец

tonyy, благодаря. И на мене ми се насълзиха очите при гледката, защото едни черни мисли бяха започнали да ми се въртят из главата...

# 124
  • София
Алекс няма намерения да се върти. Понякога случайно се завърта от корем по гръб.
Днес му боцнаха Пентаксима.
Станал е вече 5,220кг, 61см Simple Smile

Тани ако ми забрави и РДто... ще го отсвиря сериозно Simple Smile

# 125
  • София,
Ехо къде сте днес защо няма никой, май само аз ще си говоря. То вярно, че е събота, ама и времето е едно, не става много за разходки newsm78

# 126
Привет, момичета, от мен... Скоро не съм писала, ама май няма и какво  Rolling Eyes Иначе редовно ви чета, де  Wink Жоро държи здраво на яслата, все още нищо не може да ми каже, да ми разкаже, но за мен е важно,че го забирам в добро настроение...също и така го оставям  Blush Аз се настройвам за работа вече - на 1.10., ако всичко е ток, ще захапвам отново  Tired Да понатрупам малко стаж до второто майчинство  Mr. Green

Viki_76, хубаво да си изкарате на балкана  Hug

Айде, хубав ден!

# 127
AnMary Браво на Алекс , расте детето  Hug На Вики му сложиха и трите игли пентаксим и ни казаха чак на година и половина  друга
Аз съм тъжна като времето , че нашия тати замина... Sad
Dundurela Как сте вие? Как е Вероничка?

# 128
  • София
Дадоха ми картон за детската консултация, с таблица. Гледам, че Алекс на тегло е доста под средното за момчета. На ръст пак е под стойността, но г/д е ок.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 16:39 от AnMary

# 129
  • София,
ПО принцип сме добре! Hug Само дето днес ми стопиха нервите! МОже би децата не са ми виновни, но ми се провалиха плановете, че таткото реши и днес да работи, уж до обяд, ама все още не се е прибрал и аз се опитвам да посвърша някоя работа, а тя само мрънка и реве! Shocked
AnMary не обръщай внимание на тези картони, да не ти стане като на мен фиксиидея и излишно да се стресираш, остави детето само да си се води, ще порасте няма страшно. А това са среднстатистически таблици, неможе всички деца да са еднакви, някои са по едри, други вървят по дребнички, но пък после в пубертета пък израстват повече от другите деца! Hug

# 130
  • Варна
Благодаря за хубавите пожелания!
Тук пък днес си беше направо жега. Чак се замислих сериозно да редуцирам дебелите дрешки, които подготвих за пътуването до не чак толкова голям брой  newsm78. Ама и Вики ми е помагач. Вади всичко отделено и започва да си разнася нещата и да си ги нарежда по негово осмотрение.
Последните дни чета само хубави новини - Гери, tanita   bouquet! Браво и на Жорко на Ivanah - все така да е с яслата, мама да е спокойна и да се върне спокойно на работа (където да жъне много успехи).
Надявам се като се върнем все хубави новини да чета! (утре не зная дали ще успея да надникна тук). Тони - да си се оправила напълно до тогава fingerscrossed

# 131
Tanita,ние водихме Жоро до шест некоригирани месеца на трансфонтанелна ехография Peaceщом невроложката е казала ,че вече няма смисъл да ходите ,значи е така PeaceАз знам, че до тези месеци щом не са нарастнали мозъчните стомахчета значи няма опасност.

# 132
AnMary,честит празник!!!  bigdance2  party023Много щастие ,късмет и здраве ти желая! Hug

# 133
  • София
AnMary Честит Рожден Ден,здраве на теб и на цялото ти семейство!

# 134
  • София
AnMary Честит Рожден Ден!Да си здрава,щастлива и много обичана!  bouquet
 А за обръщането не се тревожи,ще започне явно по-късно и той.Моят Жори се обръща само от корем по гръб,обратното неможе още,а вече е на 6,5м.Обаче пък стъпва стабилно на крачета и скача по цял ден.Задържа се по 1мин. и седнал сам.Явно едни неща стават по-бавно,други по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт