ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 865
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Мария_Д много се радвам, че се появи най-после, взех да се притеснявам вече за теб!
как изкарахте? качи някоя и друга снимка!

# 91
Здасти Мими  Grinning Аз също ще раждам в Майчин Дом.За д-р Дяволов съм чела доста хубави мнения,но най- добре виж в здравния подфорум има мисля цяла тема за него  Simple Smile

# 92
Здравейте, мамчета! Минавам само да ви пожелая лек и усмихнат ден, пък после ще чета, защото тъкмо ме е обхванало настроение да чистя, та да се възползвам, че бързи ми минава  Laughing Иначе с нетърпение чакам да дойде 19.30 ч., защото тогава сме напреглед и ще видим как е бебка.

Много  Hug на всички и до после!

# 93
Добро "утро" и от мен! Mr. Green
Аз съм малко снощна! Ама то купоните не били за бременни бееееееее! Все пак си изкарах много приятно Grinning. Изпих 3 чаши с бира снощи и сега се чувствам като пияница, мъжа ми много ми се смее! Тая сутрин като ми се схвана пръсеца едва не изпищях от болка, дъх не ми остана! Сефте ми се случва такова нещо, добре, че мъжа ми бързо реагира и ми опъна стъпалото, че щях да експлоадирам! Сега продължава да ме боли кракът! ooooh!
Maria D, аз не съм от София, но моя приятелка роди при д-р Дяволов близнаци, естествено раждане и е изключително доволна от него! Продължил е да я наблюдава и след раждането! Това беше преди около 2 месеца...
Отивам да мия хилядите чаши и чини... Tired

# 94
  • София
Здравейте момичета  Hug
Може ли някой да помогне с малко инфо...ще си купуваме матраци, спряхме се на Магнифлекс, някой знае ли къде в София има достатъчно мостри, където да можем да видим какво купуваме?
Благодаря предварително  Hug

# 95
Ех, колко сладко се спи от 10 до 12  Laughing
Ако има запалени по Weleda, само мога да препоръчам да си ги поръчате от германия, ако имате възможност. Определено е по изгодно. Ако искате ще направя една таблица, колко е препоръчителната цена и за колко може да се намери тук.

# 96
  • Варна
Гледам че Инчето вече има интернет,защото е в Скайп. Предполагам че сега чете изтърваното и ще се включи, че вече много взе да ми липсва.
Наде, каквото и да е, дано се оправи и да не си хабиш нервите за глупости.
Шики, как 3 чаши бира изпи бе? newsm78Не се ли напи?
Тони, внимавай с километрите,май много ги навърташ за бременна.
Вие по колко пъти ставате през ноща до 00? Аз например снощи ги приброих 7. Tired

# 97
Джиджибиджи какво точно имаш предвид? Матрак за вас или за бебо? защото матрака за бебе на Магнифлекс е само един в два размера....  newsm78 а не се сещам дали има магазин на Магнифлекс в София, но в Деница в Младост продават Магнифлекс и може да се "пробват" матраците Simple Smile

# 98
Здравейте мацки  Hug
за записа на тонове Simple Smile вчера и на мене ми правиха Simple Smile да безплатен е в Тина Киркова само си записваш час и после започва веселбата Simple Smile дават и бутони да индикираш кога бебето е мръднало Simple Smile много е гот защото ни сложиха настрани за да няма неудобствата описани от другите мами Simple Smile записа показа хубави неща и сега съм много щастлива Simple Smile
къртят ни банята и е невероятен шум но трай бабо за хубост Simple Smile
Параход много сладурски неща Simple Smile мацката има много тоалети а Wink много се радвам Simple Smile
Недялка мацка кефиш ме Simple Smile ми ние с бебо сме се разбрали че мама трябва да е красива и няма да се бонтуваме Simple Smile
а за почерпката разбрах едно Simple Smile може всички да са против но никой не я токазва Wink
Пуканка бравос на бебчето Simple Smile е така само хубави новини Simple Smile

elza
 happy bd  много здраве щастие любов и радости с малко сладко бебече Simple Smile

ей за раждането направо не ми се мисли то вчера в Тина Киркова от 9 раждания всичките са секцио  newsm78 чак си мисля че каквото и да кроиш всичко е възможно  newsm78
да кажа че съм много щастлива - мойта приятелка днеска я изписват от болница и сега само ще трябва да си лежи и да си мисли хубави неща за бебчо   bouquet
а разходките са много хубаво нещо Simple Smile и аз довечера ше си изпрося една колкото и да е уморен мъжа Simple Smile
Приятен ден на работещите и сладка следобедна дрямка на уморените Simple Smile

# 99
  • София

Вие по колко пъти ставате през ноща до 00? Аз например снощи ги приброих 7. Tired

Ох, сродната ми душичка тя  Hug Тамън одеве писах, че аз снощи ставах 9 пъти.
Наде, какво става с тебе? Разкажи, ще ти олекне.

# 100
няма да мога да се включа в надпреварата за нощни преживявания Simple Smile аз стигам до 2-3 разходки нощем Simple Smile

# 101
Моя рекорд за ходене до WC нощем е 8 пъти! Но снощи въпреки 3те чаши бира ходих само 2 пъти, може би е защото си легнах в 2ч.?! Mr. Green Ами по едно време нещо се опита да ме хване тая биричка Пуки hahaha, ама не и се дадох! А дори не обичам бира Thinking! Другите пият, а мен ме хваща.... Joy

# 102
  • София
Джиджибиджи какво точно имаш предвид? Матрак за вас или за бебо? защото матрака за бебе на Магнифлекс е само един в два размера....  newsm78 а не се сещам дали има магазин на Магнифлекс в София, но в Деница в Младост продават Магнифлекс и може да се "пробват" матраците Simple Smile
Elichka_mama, за нас, той и за бебо ще е такъв, но е ясен, за него няма избор голям. Мерси много за инфото, ще отида направо в Деницата да огледам   bouquet

# 103
Алис, тука пише, че Weleda се продават в Ямбол - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=324705.0, по-надолу в темата има пълен списък с дистрибутори.
Hug как да не те разпрегръща човек. Вместо да седна аз да се разровя....... smile3538
Момичета, по всичко което съм шпионирала от августинките и малко от септемврийките съдя, че преди малко ми падна тапата или поне част от нея, не знам точно, първия път ни тапи съм разбрала, ни води са ми изтичали  #Crazy. Преди събитието 30 мин. имах подобни на менструални болки. Добре, че утре съм на преглед да видим за какво иде реч. Да, чела съм, че не е задължително да означава каквото и да е.... и все пак, която и да е от нас би се позамислила, нали? В петък и събота съм си организирала подробен двудневен шопинг по големите градове, понеже засега съм с едно шише, едно чувалче за сън, пакет памперси и пакет мокри кърпи  Mr. Green. Така че без изненади, моля, стой си вътре на топло и приятно и си трай!!!

# 104
Ще раждам в Майчин дом...д-р Дяволов - някой да сподели нещо ?

Моя близка приятелка ражда при него миналото лято. Страшно е доволна и казва, че е най-добрия лекар на света Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт