ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 867
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, кокичета много ми се сдървява коремчето днес Sad , дребния прави някакъв стречинг като никой път наляво и това ме кара да  Shocked Вчера ми свърши магнерича, но аз никога не съм го вземала на сериозно, забравях да пия понякога, а и ми го предписаха newsm78 като че ли наизуст, та днес пак си купих, но дали оттова зачести схващането или ...ДоФторката дето ми мери тоновете също констатира контракции, но каза че матката се подготвяла, няма страшно всичко е ток и жици, е да де ама аз нали си усещам, че е повече от всякога ooooh!
Представям си каква ще съм паника живот и здраве с бебчо и добре че е форумчето, че...въобще не мога да си представя какво щеше да е иначе #Crazy
ЧЕСТИТО и от мен на рожденничката  bouquet, да ни е жива и здрава и малък, сладичък, пухест бебок когато му е времето Wink
Цвети, дано малката бързо се оправи, че наистина е неприятно Hug
Алис - и ти душа стискай кълки Hug

# 121
Да,най-накрая може да го сменя.Мина ми през ума,че като ми дойде кърмата ще ми наедреят,но се съмнявам да е толкова много.Той ми виси на циците.А нали целта е да ти е стегнат.Много се надцених.Ех,мечти...
Кой беше питал за хемороиди?Зелен Матсандойч- имах малка подутина и беше започнала да ме боли вече.Притесних се сериозно.Откак се мажа се прибра веднага.
Сев, и аз имам отвреме-навреме слаби като менструални болки.Ох,бях забравила колко е неприятно.Да знаеш,че това е един вид потготовка за истинските контракции.
Сис,кураж.мисли позитивно.То наистина вече не остана.Параходче беше писала как е осъзнала,че наистина раждането наближава-като е писала на клиентите.Аз пък днес осъзнах,че не остава много -като бях на изследвания акушерката вика: Е,следващия път последните изследвания и айдееее.. #Crazy

# 122
  • София
Сиси, ти няма ли да го спираш тоя магнезий от 36г.с.? Иначе е нормално в 9 месец вече да има повече контракции, включително и болезнени.

# 123
Елза, честит рожден ден!

Чух, че в Света София имало безплатни тонове. Някой ходил ли е или това е отживелица?

Аз ходих, но преди около 3 г и 2 м, кабинетът е на първия етаж..

Сев, Miss, за сутиените - като родиш, гърдите ти може да наедреят допълнително. При мен беше така - леко наедряване през бременността и "бомбастично" след раждането... След няколко месеца понамаляват малко де...

На всички мами, чийто бебенца не са се обърнали - една съфорумка от Добрич роди НОРМАЛНО миналата зима дъщеричката си, която беше разположена седалищно. И то в Добрич... Днес ще имаме форумска среща и ще я питам как стават тези работи...

Еличка, мерси   bouquet

Сисилия, бебокът се майтапи с теб, като се е настанил върху пикочния ти мехур  Grinning Вчера си говорих с една позната, качила 25 кг и излязла от болницата в размера, който е носила преди да забременее. Гледах и снимките й от изписването с крачета-фиданки. Просто за 10-те дни в болницата (след секцио) ги е свалила... Така че - не винаги ще си така. Особено ако кърмиш и не си доспиваш!

Tsv, дано да се размине за 2-3 дни и да се оправи детенцето!

Госпойце, това с разходките и аз го практикувах с първата бременност и може би това бе причината да родя лесно и безпроблемно (но не и безболезнено). Сега като вляза в 9-тия, смятам да заложа на секса, което си е със същия ефект, а разходките да поразредя Grinning

Таня, голям майтап! После като родиш, да не започнеш да сънуваш, че сънуваш, че си родила, бебето да се дере, а ти да си викаш; "Ех, пак този сън"  Laughing

Рени, супер! Браво за придобивките! Голям късмет!

Като си говорим и за пиене, вчера си направихме едно импровизирано гости. Реших да пийна 15-20 мл. водка с лимон и сок от кактус, ама ме преряза коремът и се отказах  Embarassed

Лелеее, Алис, дръж се! Нали знаеш, на Манана й е паднала в 7-ми месец. Добра хигиена и никакъв секс сега!

Сиси, и аз през последните дни имам усещането, че ще тръгнем скоро и се концентрирах върху Магнерича - редовно, без пропуск! Щом лекарката ти е казала, че ви е рано, споко!

# 124
  • София
ssissi, нема да се плашиш само, ок! То си е в реда на нещата да имаме повече контракции в 9 месец, за магнезия забрави от 36г.с., той се натрупва в организма и трябва време, за да се изчерпат запасите и матката да може да контрахира нормално когато му дойде времето ( поне така знам аз ) Peace И на мен корема ми се втвърди по време на разходката, но това не е причена за претеснение вече, на финалната права сме! А за паника не ми говори, по - голяма от мен няма да знаеш!
mylili, аз си чакам течния Персил Сенситив и започвам да пера включително дамаската на количката и на кошницата, надявам се това да стане другата седмица  Praynig
Сев, ти какво си се разчистила с тези болки, няма ли кой да те отмени? Повечко почивка, на беба и кажи да не бърза! Успех на прегледа, после да се отчетеш!  Hug

# 125
# 126
Майлили - идея си нямам, утре като отида на преглед ще взема да поразпитам, само да не глътна граматиката , че като влезна там и ми се изпразва главата от всякакви въпроси. Той ми го предписа преди месец, ей така, вика: Вземи си магнерич да пиеш 3х1, но не ми е казвал до кога, каза всяка седмица запис на тонове и в началото на септември при него, та сега ще видим какво става Simple Smile Какавото такова, одеве като чакахме с милия да ми дойде реда и пред Тинчето по обяд винаги е весело: оркестри, цветя, циганета Laughing Този път на кафенцето с нас имаше друга двойка и момичето говореше по телефона с майка си(не че е правилно да подслушвам де, но....) и вика "Днес ще раждам", а моичкия се включва: "Леле на тия предчувтсвам как ще има свърши бирата" hahaha постави се на мястото на момчето Joy ох ама и аз един разказ направих, дано сте разбрали къде да се смеете hahaha
Благодаря за подкрепата, щом е нормално вече да са по-чести контракциите ОК, ко да са праи, ни моим да върним поръчката я Joy
Трикс - ще запомня до 36 седмица, но завършена или не. Никога не мога да се оправя с тия седмици Crossing Arms аз сега в 35 ли съм?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 16:59 от ssissi

# 127
  • София
ssissi и ти ли си на преглед утре, аз и Инчето сме с теб! Да идва по - бързо това утре, че ми се изчака чакалото направо да чакам! И да знаеш ще се ражда, връщане назад няма ..... и тая работа трябва ние да я свършим, няма кой да ни отмени! Моя мъж така се е притеснил от както съм в 9ия, че направо не мога да го позная! Няма апетит, само пуши цигари като строшен комин! Вика ми Леле кога мина това време, сега всеки момент може да се случат нещата, може да е всеки един ден и като ходя на работа, а ти си сама и направо се побърквам........Снощи каза, че му е много нервно и претеснено като знае, че ще ме боли и ще се мъча в родилното! Аз се опитвам да го успокоя, говорихме си надълго и широко за целия родилен процес в оптимистична насока, за да гледа по - положително на нещата ама не знам до колко съм успяла!
Мис, много са сладки покупки, виждам, че и ти харесваш жълтия цвят! На мен ми е любим за дрешките на бебка, нали ми е жълто пиленце!
Недейте моля ви да говорите за пиене на алкохол,ние вчера на училището пак се бяхме размечтали за алкохол и цигари ( срамне срам да си признаем )  Embarassed Embarassed Embarassed

# 128
Трикс, да ти кажа те болките при мен са като седна да почивам, а като ходя или върша нещо и спомен няма от тях  Laughing Crazy Странна работа, ама е така.  А ти се опитвай наистина да поуспокоиш бъдещия татко, явно много  му е притеснено на човека.

Miss Fairy, честити бебешки придобивки, много са сладурски!

# 129
Да Сиси в 35-та седмица си в момента. След 2 дена влизаш в 36-та седмица Simple Smile

# 130
Здравейте момичета, днес ми е много скапано, влача се като дроб. Опитвам се да готвя и пера, имам един куп пране да простирам, а друго да гладя, но нещо не ми спори работата. Нощес не можах пак да спя, беше ми ужасно нервно и цялото тяло сякъш ме сърбеше. Бебето ми тежи и постоянно се разпъва вътре, сякъш опира краченца  и се мъчи да си разшири къщичката, но не би...А стомаха още ми е разтроен, не стига че ходя често по малка нужда, ами  и по- голяма.
Много хубави покупки са направили някои от вас - разглеждах снимките, а на тези които имат поводи да празнуват, като рожденни дни и т.н.  - честито!!!
Вчера на консултацията акушерката ме пита " Ти разбра ли се с доктора за секцио", а аз  Shocked newsm78. Какво секцио, нищо не съм се разбирала. Но нали бебето е по-големичко...
Другата седмица си отивам на Плевен и ще си стоя там, защото мисля да раждам в Авис Медика - частната клиника и ще се разбера с доктора, евентуално, ако се налага секцио. При всички положения обаче бебето ще ми е септемврийче, ако не тръгне само, ще го извадят. Така ми се иска само да си излезе някак си - бързо и лесно Praynig Praynig
Голямо шубе ме гони...

# 131
Наистина ли след раждането бюстът расте още доста? Тези дни мислех да ходя да си купувам сутиен за кърмачки, но сега се замислих колко голям трябва да го взема?  newsm78

# 132
Здравейте сладурки!
Аз днес пак цял ден съм по улиците. Ходих при доки днес да ми вземе влагалищен секрет. Утре пък съм пак за кръв и урина. После на очен. Изобщо - пълна програма !! И целия ден по жегите ме скапва тотално, ама няма начин.
Момичета - абе и аз като се замисля - наближава....... Simple Smile
Само да ви кажа - днес от лявата страна на корема така ми се разтегна кожата, че мислех, че ще се скъса  ooooh!  много болеше...уж я намазах веднага като се прибрах, ама макар и по-слабо пак наболява...

# 133
Момичета, преди малко ми писа sisanka. Тя и бебчо са добре, но имала някакъв проблем с компютъра и не можела да влиза много-много. Каза, че скоро ще отстранят проблема и пак ще пише.

# 134
  • София
Здравейте момичета!
Аз днес съм по-ведра някак Simple Smile
На мамата с вероятността за намалена заплата - стоскам всички палци да не е такъв случая, че си е обидно.
При мен част от парите не бяха официални и тях не ми ги дадоха, сега чакам да видя кога ще ми преведат
заплатата за август..
Енигма - за тестуването за алергии - медицинска академия в големия двор си има клиника по
алергология, там правят мисля и по здравна каса, а платено май неше 20 - 30 лв. ама това е ифно от преди 2 години.
Обаче аз си мисля дали не трябва някой да те изпрати с напралвние.. А може би и в МД да ти направят с направление, нали
ти за там се гласиш? Провери!
Благодаря ви на всички за съпричастността! Горе главите, малко остана..
Аз хич не мога да се разхождам - задъхвам се ужасно и ми тежи всичко и корем и килограми, та не знам.
Хайде от мен  Hug за сега

Общи условия

Активация на акаунт