ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 856
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Наистина ли след раждането бюстът расте още доста? Тези дни мислех да ходя да си купувам сутиен за кърмачки, но сега се замислих колко голям трябва да го взема?  newsm78

И аз по този повод още не си купувам такъв сутиен - не знам какви ще са ми след раждането... Жалко че не мога да пусна сравнението "преди" и "след" да видиш разликата  Mr. Green

# 136
  • София
Сев, наистина е странно това с болката, ама ти кажи на док за всеки случай! Ще чакаме sisanka и тя да пише скоро! А нашия татко много ме изненада, по - принцип той не е чавек, който се поддава на паника, от двама ни паникьорката съм аз, казах му, че детето си е наше, ние сме си го правили, ние изживяхме всички трудности по време на бременноста, ние ще си го гледаме, на него най - много разчитам като дойде момента да ме държи в кондиция да не се паникьосам аз!
Lora_mum, много зле звучиш! Не се давай на депресията! Секциото ще ти го насрочат защото бебчето е големично, нали?! Не се настройвай отрицателно, нека нещата се случат по най - добрия начен за бебо и теб! Ако нещо ти тежи тук винаги можеш да споделиш, всички сме на една вълна  Hug
Еленцето, радвам се, че си по - добре днес!
barabina, гърдите порастват още като ти дойде кърмата!

# 137
feel_u, бе то не че не можеш, ама айде недей. Че тоя форум кой ли не го чете  Laughing
Мда, явно ще задържа и аз тази покупка за по-късно.

# 138
  • в здрача
Сев, Miss не се кахърете за големите чашки, и моите като на feel_u се уголемиха след раждането особено като се напълнят с кърма, пък и място за тампоните за кърма трябва да има. И аз затова ще си търся сутиен за кърмачки като се започне с кърменето.

Малката днес е по-добре, не е отпусната като дробче, но пък е адски кисела, но предпочитам така, отколкото да гори и да не може да се премести на другата страна. Благодаря на всички за подкрепата. Hug
trixy,ssissi, Надето и аз утре сме на преглед. Ще си взема и болничния и ще видим дали доки ще се съгласи да ме изражда.

# 139
  • София
Момичета, преди малко ми писа sisanka. Тя и бебчо са добре,....
  #Crazy помислих, че имаме второ октомврийче  ooooh! Аз май съвсем откачам вече.

# 140
Момичета, преди малко ми писа sisanka. Тя и бебчо са добре,....
  #Crazy помислих, че имаме второ октомврийче  ooooh! Аз май съвсем откачам вече.

Спокойно, много малко от нас ще започнат да раждат преди 15-ти септевмври  Mr. Green

# 141
Дръжте се, бе, мацки... Какви са тия съмнения, опасения и мрачни настроения!?

На Алис не й даваме още да ражда - има време до 9-ия - само, доколкото знам, трябва да спре ваните и секса  Mr. Green
Мис, чудесни покупки, комплектът ти за изписване е трепач!
Еличка - аз пък мислех, че се броят изпълнените седмици... Тоест сега аз съм в 35-а, а Сиси в 34-а. Ама кой знай.

За секциото - ще ги трепя тия доктори, дето така ни психират. Сами по себе си нито тегло докъм 4-4 и малко, нито седалищно предлежание са медицински показания за секцио (има, обаче, други положения на бебето, които са).

Аз съм се наточила да работя поне до 15-и, а и не сме се преместили още - нали таткото е в Щатите - та и мен, моля, ме пишете - никакво раждане преди първия учебен ден!

# 142
Здравейте !Отдаааавна не съм писала,ама с моите проблеми около квартири и яслата на детето,прегледи и т.н наистина не ми остава много време.Но иначе си чета редовно поне.Аз май съм първата ,която още нищичко не съм купила за бебка ,а така ме сърбят ръцете вече ,ама си викам има време има време.Ма то както има време така и неостана много.И мен взе много да ме стяга корема и кръста и взех да се чудя не е ли още раничко наистина? newsm78Верно дъщеря ми я родих раничко ама още съм в 34 седмица все пак.Набелязала съм си креватче матраче,които ще капарирам и после таткото ще иде да ги вземе като се роди бебешона живот и здраве,а шишета и дрешките за изписването ще вззема и ще ги оставя в една приятелка Embarassed,неискам да са в нас.Имам и от дрешките на дъщеря ми да изпера и изгладя ама още се стискам нещо.Мисля всичко това да го свърша като вляза в 9 и затова се офлянквам още 2 седмици има до тогава.Иначе акушерката ми даде списъка за родилното вече и май трябва да действам по него.
Май толкова от мен за сега,и мен ме е налегнала една депресия нищо не ми е купено(предния път пак така и свекито всичко беше накупила наобратно от моите виждания,ама така е като оставяш работата на другите )сама съм по цял ден с детето и от това ме е страх още повече.Ако тръгна да раждам през деня айде аз ще си хвана такси и отивам ,ама на кой ще си оставя детето и ми е едно скапано и смотано че чак незнам какво да правя........
Хайде оплаках се поне малко да ми олекне.Лека вечер ви желая и да спинкате спокойно,че незнам от колко време и аз не съм спала като хората,то тоалетна болки кошмари.........
ps.34 седмица съм по показания на видеозона тука още (по линийка )не съм.незнам защо така се разминава newsm78

# 143
Ох ,момиченца ще ни почнат и нас болежките и аз днес се рахождах и корема си ме направо болеше ниско долу,незнам дали са контракции или бебчо ме сритваше ама сега ще почина малко хоризонтално.Много хубави покупки имате всички,и з днес сортирах моите и ще почвам да пера и гладя след някой и  друг ден,купих си и нощница за болницата за всеки случай и само тези метални ножчета не намерих и ще се мъча в къщи да свърша тази работа.
Чакаме добри новини от прегледите и се пазете,да не се излагаме на финала! Peace
Незнам дали е от беменността ама и аз от няколко дни жадувам да пийна алкохолец,така да се отпусна и да не ми пука за нищо ама мечтиии Crazy

# 144
Хм, мен до мрачно настроение ме довежда само бъдещия батко, когато не ме слуша (а, това е доста често) и тогава, започват да ми се въртят из главата едни мисли, как ли ще се оправям с две такива съкровища... нооо днес е много мил и ме целува и слушка, та ми е спокойно... и вери спешъл манджа за съпруга направих докато той спеше даже...
Биричка си позволих да пийна за втори път, окакто съм бременна в неделя и МНОГО ми се услади- една бутилка Корона Лайт, мммм и люти ребърца... и сега доста се замислям, дали да не унищожа едно Бекче от хладилника, ама ще ми е гузно да съм пияна майка, съпруга и бременна едновременно, та май ще се въздържа, макар и трудно...

# 145
Здравейте пак
Аз изпрах една пералня бебешки дрешки и подредих гардероба ама все повече се изморявам SadИ аз имам болки ниско долу но акушерката каза че е нормално защотото бебето слиза надолу и натиска

# 146
А ,Софче то чаша бира не се брои за алкохол,аз си я пзволявам от време на време и дори не ме хваща ,така че споко ,пък и то си е натурален продукт и даже е полезна ако е в рамките на една чашка,айде сега то прекаления светец и богу не е драг !

# 147
  • София
Доки каза, че може по една бира или чаша винце от време на време.   Wink

# 148
Радкакака и Майлили, разкрепостени сте вий в Европа. Тука доктора ми е казал не, дори за бирата и това е. И аз понеже, и без това се наливам с кока- кола, винаги когато имам възможност (забранила съм да се внася в къщи обаче), си викам, хайде, без бира мога, ама без кола не мога и така си изкупвам чистата съвест.
http://media.snimka.bg/0556/007366958-big.jpg
вижте ме от вчера, това по шкембето ми е вода, че си играхме на една чУшмичка с дребния, който между другото на тази снимка е наакан, но с подпухналия си нос, чак в къщи го надуших.

# 149
А Лоранс Перну казва, че не бива да се пие ПОВЕЧЕ от чаша-две вино на ядене Simple Smile

Ама френската школа е една, американската - друга. Привет, Софко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт