По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 306
  • 905
  •   1
Отговори
# 570
nelsun  цъкни на някоя и ще видиш.

# 571
  • Варна
Музичка, щом искаш да ти е по-евтино - купувай си повече дреболии. Извара. Ако можеш да си позволиш две-три яйца на ден, можеш да си подсигуриш дневно меню за по-малко от 5 лв. Включая киселото мляко.

В залисията забравих да поздравя Пухчо - твърде вълнуващи бяха за теб последните месеци, сега една лека и спокойна бременност ти пожелавам.

shushi80, ти си едно свежо ново попълнение... Само да те питам, не забеляза ли, че си взела аватара на Аби? Не искам да се сърдиш, само че тя е отдавна в темата и вече сме свикнали с тази картинка да свързваме нейното име.

Аби,   Hug чакам те с нетърпение и ако ще оранжева да се направиш в главата, все ще си хубава, щото тя хубостта идва отвътре, да знаЙш.

# 572
Дюканстващи, какво ще кажете за дневен прием на [1-2 сл. b]тахан[/b] (ипредписан от лекар + 1с.л. мед-за него знам че неможе). Знаете ли нещо по въпроса-мога или не-във 2-ра фаза съм. Пмогнете!, моля!

# 573
  • София
Музичка, ОК ти е и менюто (макар и малко да ми се вижда количеството), и темповете, споко. Аз също съм от тези, които свалят много, ама много бавно. Изнервящо бавно, ако трянва да съм честна, ама поне свалям, примирила съм се със скоростта.
По отношение на финансовата страна – ако ти е скъпо месото, не яж само месо. Купувай си извара, кисело мляко, яйца, дробчета … Също така гледай да готвиш, ако досега си купувала готови неща. (Дори, писали сме заедно Simple Smile )

По повод бурите тука – мислех да пиша, ама няма смисъл. Не обичам хора които мрънкат и съм оперирана от съчувствие към тях, така че по-добре да не изпадам в грубости.

# 574
  • Пловдив
Дюканстващи, какво ще кажете за дневен прием на [1-2 сл. b]тахан[/b] (ипредписан от лекар + 1с.л. мед-за него знам че неможе). Знаете ли нещо по въпроса-мога или не-във 2-ра фаза съм. Пмогнете!, моля!
Коколинке, туй за гастрит ли ти го изписаха?
Таханът е нещо прекрасно, но не е по Дюкан.

Принципно може да се приема спокойно и без мед. Wink

# 575
rivela, Zelenkoto, Pauliana, музичка, rokipagane, cote, ФИЛЮДКА, ivon4e, tonito26, Denni, ros4enka, jedira, Горда, orkud, dorchester, zvezdopad, tanyamanya, tuningmania, Zellena, antar, Nelly#, ванесса йо, Bunny, k_savova- Момичета и момче благодаря ви за милите пожелания и цветята. Много гушки и целувки за всички
Да ви почерпя сега

пухчо пожелавам ти най-най-най- успешната бременност preggo , леко раждане и после сладко гушкане на малкото сладурче  newsm32[/color]

# 576
nelsun www.mamaibebe.com

По повод химиите , не употребявам просто търсих мнението ви защото ми е любопитно дали и друго прилагате  Grinning

Благодаря за отговорите   bouquet

# 577
Вещи, как е при теб? Няма ли минуси  Mr. Green

Бърни , публична тайна е , че нямам кантар  Embarassed Иначе съм си режимна, дрешките ми стават широки, но не съм се теглила Simple Smile

Не тиган, ами цяла тава.........  hahaha

Сори за спама, няма повече.
Аха, кантар няма па виж колко тигани има! Joy

# 578
  • Пловдив
Ето, пак забравих да поздравя.

Пухчо , честито!   bouquet  Много се радвам за теб!  Hug Лека и безпроблемна!!!    Heart Eyes

# 579
  • Пловдив
Танче, честит Рожден ден!
Много щастие, късмет и любов!!!

# 580
kris4e знам че и ти си като мен  Hug но питанката ми беше дали не греша някъде?!
Abrakadabra, ТатитТ,  благодаря и на вас за ангажираността , иначе съм на 38 години. налагала съм си повече ограничителни режими сама от колкото диети и съм пробвала разни добавки.
zvezdopad отново благдаря и за твоята подкрепа,действаш ми релаксивно Hug
Но си казах и притеснението ми-финансовата страна на въпроса.Ако не бях затруднена изобщо нямаше да се тревожа ако ще дори да са 2 години,че и повече  Shocked но сега отделям по голямата си част от заплатата си за храна за мен лично, пък и повече ядене не мога да си позволя пак заради това. Аз си знам колко съм "надъхана" в добрия смисъл на думата и мотивирана.В дните - ПЗ добавям по един домат към това.
Дорчи,Бърди  Hug  яйца не мога да ям-имам висок холестерол а извара нямам защото тук не се намира и сигурно така ще бъде и занапред(рядко...досега за месеца не съм хапналатакава, а дреболии ядох първите дни на ударния и сега от тях ми се  Sick )
Твърда съм като скала но това ми беше притеснението-да издържа финансово във времето.

# 581
Мира, чудесен резултат, изглеждаш перфектно.
Танчето, да си жива, здрава и много красива. Приятно прекарване на празничната вечер newsm51
Горда, честита ти месечинка и много добър резултат  bouquet
Дори, поздрави на мама за имения ден, а и за волята й да бъде на нашия режим. Аз пък винаги се радвам на твоите снимики, когато пуснеш преди и сега.
Пухчо, честито и лека preggo
Поздрави за всички с минусчета днес и на новите ни попълнения smile3525
Желая ви приятна петъчна вечер и  Hug на всички

# 582
Аби,  Вещи, vani_nik благодаря ви

# 583
  • София
Много БЛАГОДАРЯ!

Я да видя дали се е получило?!

# 584
  • София
Здравейте дюкански мафиози!!! Hug

Обаждам се набързо, че ще отсъствам една седмица и да ви поръчам да слушкате и да папкате,  обичам ви !!! Hug
Мноого свалени килца ви пожелавам на всинца ви!!!

Честито на рожденничките, на бременните Hug и целувки!!!

Общи условия

Активация на акаунт