www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 230
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
някои ще пуска ли обща поръчка за бургас?

# 601
някои ще пуска ли обща поръчка за бургас?

аз съм от бургас и участвам в общата поръчка която пуска Fitzqerald. ако искаш присъединявай се и ще си разделим пощенските отПловдив за бургас

# 602
реално, ако всеки плати 18 евро си е доста пари за доставка, но пък после нали има и куриерски разходи, които трябва да се поемат щото не сме от един и същи град
нека всеки си направи сметката, аз за сега съм за обща поръчка, защото съм си харесала неща само за около 25 евро, то нямам сметка за толкова доставка да платя

Не знам защо се хабите за куриери( ама вие си знаете Peace). В пощата нещата идват за около ден, ден и половина в навсякъде в БГ, само дето неудобството е че трябва да си ги вземеш от пощата, не ти ги носят в къщи, освен ако не те познават и пакетчето е малко. До 5кг пакета струва 2.50-3.00лв Peace Не знам колко е с куриери, ама веднъж така се напарих с Еконт, че повече не искам и да ги чуя. От Варна до Пловдив ми взеха 16 лв, а от Англия неща ми идват за 12.00 newsm78 #Crazy #Crazy
Днес дойде колетчето поръчано с още 3 мами. Поръчах на 22-и, на 31-и го взех. За първи път поръчвам от там, но съм наистина много приятно изненадана от страхотното качество на дрешките! И наистина изглеждат по-добре на живо Peace
Пак ще поръчам, определено.
П.С. Дрехите обаче са умалени, дъщеря ми е на 3г.4м., и 5А (или 5Y) й стават.  Peace

# 603
И аз чакам дрешките от Fitzgerald с нетърпение! Вече съм зарибена и знам,че това, което съм поръчала ще е страхотно. Само ме е яд ,че поръчах една тениска на племенницата ми точен размер, а явно ще и е малка.

# 604
Някоя мама дали скоро няма да прави обща поръчка за Варна

# 605
Ето ги и трите неща, които поръчах: http://maggiemalul.snimka.bg/children/t-a-o-clothes.488000
Определено много са качествени нещата и като материи много ми харесват!

# 606
  • France-Bulgaria
Aко реши някой да пуска поръчка,съм готова да се включа Peace

# 607
  • Пловдив
http://www.codedepromotion.com/tape-a-l-oeil-code_de_reduction-182.html#
http://www.codereduc.com/code-reduction-tapealoeil.html#haut
bibo4e, ето линкове къс сайтовете с кодове.
ето и един код от мен FSOIR намаля с 5 евро при минимум 50 евро покупка и безплатна доставка, но мисля, че тя е само за територията на Франция, за БГ ще намали около 3.50 евро от таксата за доставка. Дано съм била полезна Peace

# 608
  • На плажа
За колко време пристига пратката в България?

# 609

Haide da se organizirame,ako iskash za edna obshta poruchka.az dosega ne sum poruchvala ot tozi sait,no dosta neshta mi xaresvat.Da vidim za oshte mami i da podelim dostavkata pone,che e dosta visoka.Az se naemam da platq s moqta karta.

# 610
Извинете ме горе за писането,че забравих да си вклуча кирилицата.Сега всичко е ОК.

# 611
За колко време пристига пратката в България?
Този път пристигна за 10-ина дни!
Когато има големи намаления се бави близо месец!

# 612
Ето, че и аз си получих поръчаните дрешки от Fitzgerald ! Благодаря и много, че организира поръчката!
Както винаги дрешките са уникални. Много ми харесаха и този път. До сега T-a-o не ме е разочаровал! Grinning
Утре ще пусна снимки!

# 613

Haide da se organizirame,ako iskash za edna obshta poruchka.az dosega ne sum poruchvala ot tozi sait,no dosta neshta mi xaresvat.Da vidim za oshte mami i da podelim dostavkata pone,che e dosta visoka.Az se naemam da platq s moqta karta.
Аз пак чакам да пуснат намаления и съм за!
Като цяло искам да изкупя почти целия сайт, но нямам такава възможност.
Купувала съм дрешки и за следващата есен и зима даже!

# 614
И аз се записвам ако има обща поръчка искам за малечка едно http://www.t-a-o.com/mode-bebe-fille/ensemble/la-combinaison-sea … 51.html?ori=Lnew#
Ако ще има пишете ми на лс да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт