www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Моята поръчка пристигна за 2 седмици.
Най-доволна съм от момчешките пуловерчета и жилетките за малката. Peace
Дънките като материя не са нищо особено, но стоят добре.
За размерите - мисля, че си отговарят.

# 121
  • София
Надявам се, че след няколко дни ще имам превод от НОИ за майчинство. Тогава бих могла да пусна обща поръчка. Имам Виза Електрон на КТБ, дано става поръчването с нея в този сайт ( в Ла Редут става) и ми е в евро, на името на мъжа ми е сметката. Всъщност няма проблем да се превежда по нея, само че трябва да е в евро или по курса на банката.
А пратките над 2 кг също ли, както и от Ла Редут, отиват на митницата?

# 122
  • София
С bambimama и още 1-2момичета направихме поръчка на 30.09., но още нищо не сме получили Cry! Явно доста ги бавят Mr. Green! Ако искате, изчакайте да пристигнат нашите неща, за да се знае, че всичко е наред и да ви дадем впечатления за размери, качество, цветове, модели.....и т.н.! Peace Надявам се скоро да дойдат дрешките, че ако се забавят още 1мес.ще ни пораснат дечицата Joy!

Дано ви пристигнат скоро покупките. В сайта пише ли колко е срока за получаване им.
С виза електрон става ли да се поръчва, аз сега ще влезна да поразгледам по обстойно, а колко беше доставката.
Имали значение колко неща се поръчват.

# 123
запис, и аз искам някои неща. има ли някой който поръчва за Пловдив?

# 124
  • тук и там където дойде
По-напред в темата пишеше че не става с дебитна карта. Аз принципно имам кредитна виза ама е празна. и още нещо ако някой майка ще поръчва е редно да й преведем парите.
За стоките пишеше по-напред че 30 артикула може, за по-нагоре никой не е казвал.
Наистина е добре да изчакаме да се получи първата поръчка, а между другото eitalina вие колко артикула поръчахте

# 125
sVeshti4ka и аз го чакам това майчинство Wink,хайде като ни ги приведат да пуснем поръчка,гледам че skorpios не е имала проблеми с пристигането на поръчката?

# 126
Кой е готов с поръчка ,да се присламча? Mr. Greenискам да поръчм някой неща,кой иска да се кооперираме?

# 127
Поръчката я пусна bambimama, а тя е на почивка в момента! Само моите неща бяха десетина Peace!

# 128
аз и мюрвет се навихме за обща поръчка, друг в пловдив и региона има ли желаещ /аз съм от Стара Загора и нямам против да пусна поръчката/

# 129
Момичета и ние сме готови с поръчка. Утре вечер ще я пусна, че чакам парички от една мама. Панера е с 38 артикула, пробвах до последната стъпка - точно, защото искам да разбера има ли и какво е ограничение за броя на артикулите, нямаше проблем  Peace
Другата седмица ще пусна още една, имайте предвид, че съм в Кюстендил и после ще пращам с куриер.  Peace

# 130
  • тук и там където дойде
и аз се присъединявам към майките чакащи майчинството. Надявам се вторник да го преведат  Peace

# 131
titi2 кутията ти е пълна Peace

# 132
  • София
sVeshti4ka и аз го чакам това майчинство Wink,хайде като ни ги приведат да пуснем поръчка,гледам че skorpios не е имала проблеми с пристигането на поръчката?
ОК Peace ако има други желаещи да казват Wink Само че аз съм на работа цял ден, а после бързам да освобождавам детегледачката, така че ако нямате нищо против, поръчаните неща да ги взимате от мен, че няма да имам време да разпращам. Работя в Стрелбище, живея до Щъркела на Стамболийски.

# 133
Присъединявам се към поръчка от София, скромно, простода видя качеството, че като си подредих запасите от дрехи за синчето, вече трябва да пазарувам за следващата зима, живот и здраве. Левове по сметката на Свещичка бих могла да приведа понед/вторник, че тогава евентуално ще се добера до офиса.
Имам само едно предложение, доставката да бъде разпределяна не на артикул, а процентно на стойността на поръчаните артикули, така смятам, че ще бъде по справедливо.
И да не забравим да ползуваме онзи код, който намаляваше доставката!

# 134
  • София
Имам само едно предложение, доставката да бъде разпределяна не на артикул, а процентно на стойността на поръчаните артикули, така смятам, че ще бъде по справедливо.

И аз се присъединявам за София  Peace
За доставката не ми стана ясно,  за мен е без значение важното е да няма сърдити и да е справедливо  Peace
отивам да избирам  Mr. Green
п.п. а по колко артикула може да си избере един човек  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт