www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 167
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Bonjour,

Nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à Tape à l'Oeil et à nos collections.

Pour des raisons de sécurité de paiement, nous n'effectuons plus d'envoi de commandes vers la Bulgarie. Ces commandes sont systématiquement bloquées par Fia-net et ne sont pas facturées. Nous sommes sincèrement désolés pour ce désagrément .

For safety reasons of payment, we make no more sending of orders towards Bulgaria. These orders are systematically blocked by Fia-Net and are not charged. We are sincerely sorry for this inconvenience.

Cordialement,

Marion
service client t-a-o.com

Тези прости ли са или само се правят, аз кво им говоря, те кво ми пишат
ееее, няма такива идиоти, честно  #2gunfire
от банката са категорични, че трябва търговеца, блокирал сумата да я отблокира  Tired

Ами понеже са ИДИОТИ, аз сутринта им писах поредното писмо да си искам поръчката и да ми обяснят, защо няма да ми я изпълнят та те явно на всички от България са решили да изпратят отговора, който ми пуснаха на мен. То да се чудиш да плачеш или да се смееш.
А иначе и от моята банка са категорични, че за да ми освободят парите търговеца изрично трябва да потвърди, че няма интерес. Иди го обясни на тези малоумни.

# 316
  • София
Изпратете им не много любезен отговор. И заплашете наистина с оплакване до някаква инстанция. Егати малоумниците #Cussing out

# 317
И на мен ми отговориха със същото току що. Е вече нямам думи.
Има ли вероятност тези идиоти да не отблокират парите и да не си ги получим обратно?

Bonjour,
Nous vous remercions de l'intérêt que vous portez à Tape à l'Oeil et à nos collections.
Pour des raisons de sécurité de paiement, nous n'effectuons plus d'envoi de commandes vers la Bulgarie. Ces commandes sont systématiquement bloquées par Fia-net et ne sont pas facturées. Nous sommes sincèrement désolés pour ce désagrément .
For safety reasons of payment, we make no more sending of orders towards Bulgaria. These orders are systematically blocked by Fia-Net and are not charged. We are sincerely sorry for this inconvenience.

Cordialement,
Marion
service client t-a-o.com

# 318
Спокойно, Мира. Според мен ако до определено време парите не бъдат изтеглени, банката ги разблокирва автоматично. Имах такъв случай с Ла редута. Банката беше ЦКБ, чаках 45 дена и парите бяха свободни   Peace

# 319
днес по обед се обаждах до кол центъра на Пощенска, от там мацката ми отговори, че за пощенска банка срока е 30 дневен за отблокиране, ако търговеца не си дръпне заявената сума
вече мога да си отдъхна  Tired и да не се занимавам с тези франсета  Naughty

# 320
да, добър сайт! още на пръв поглед и вече харесах някои неща.... Simple Smile

# 321
  • София
Момичета, следях с интерес темата, още повече тя е изключително полезна при проблеми с интернет магазините, извън страната.
Има ли друго развитие по случая и какво стана с жалбите, които подадохте?
Моля  пишете, разблокираха ли сумите , след какъв период?

# 322
точно вчера търсих темата, за да пиша, че моята сума са я отблокирали след 30 дена, както ми каза момичето от БПБ- вчера си проверих сметката и паричките си бяха там  Peace

# 323
Моите паи, както и парите на момичетата още ги няма ooooh!, както няма никакъв резултат от  жалбата ми все още.

# 324
Цитат
Bonjour,

Cordialement,

Marion
service client t-a-o.com

Тези прости ли са или само се правят, аз кво им говоря, те кво ми пишат
ееее, няма такива идиоти, честно  #2gunfire
от банката са категорични, че трябва търговеца, блокирал сумата да я отблокира  Tired

Ами понеже са ИДИОТИ, аз сутринта им писах поредното писмо да си искам поръчката и да ми обяснят, защо няма да ми я изпълнят та те явно на всички от България са решили да изпратят отговора, който ми пуснаха на мен. То да се чудиш да плачеш или да се смееш.
А иначе и от моята банка са категорични, че за да ми освободят парите търговеца изрично трябва да потвърди, че няма интерес. Иди го обясни на тези малоумни.

Не се тревожи! И при мен се случи така, но от банката м иказаха да не се притеснявам просто от тях нищо не зависило, трябвало да минат 20 дни, и след това щом поръчката не се изпълнила, парите се връщали автоматично! Поне на мен така ми обясниха!  Peace

# 325
Момичета, някой изобщо получи ли нещо от този сайт? Може ли да сподели дали са хубави нещата им

# 326
Стана ми интересно ....някой изоб6то полу4и ли не6то от този сайт???Аз си поръ4вам ,но живея в БГ и във Фр-я...Дрехите са ка4ествени и издържливи ,а по намаленията има много изгодни не6та...но в сайта изри4но си пи6е , 4е няма доставка до БГ....или бъркам...а все о6те нямат вносител - такава им е политиката... Wink
От това което про4етох ,4е са ви писали като отговор не пи6е ,4е са ви блокирани пари или друго - пи6е си ,4е поръ4ките са блокирани и не са фактурирани ,което зна4и ,4е не са ви дръпнали пари4ки....ама може и да бъркам...непро4етох цялата тема...може ли да ми разясните без да се ядосвате ... Peace

# 327
  • Велико Търново
Имат доставка до Бг поръчвала съм още миналата година.

# 328
да, има получени неща, но от края на октомври тази година незнайно защо сайта отказва доставки до Бг
в момента в който направиш поръчка към който и да е сайт, той пуска към банката искане за сумата на поръчката и парите се блокират до момента в който определения търговец не си ги изиска или след определен срок, различен за всяка банка атоматично ти се разблокират, ако не са изтеглени
има вариант, ако определения търговец пише към банката отказ към сумата, банката да ги отблокира веднага, иначе реално не можеш да ползваш сумата

# 329
Иха,
явно съм изпуснала момента с това 4е имат доставка до БГ...!!!

И за6то са спряли,някой да е полу4ил сносна информация от франсетата или все съ6тия дежурен имейл??

Общи условия

Активация на акаунт