САНДВИЧИ С ИЗВАРА
Продукти (за 4 порции):
300 г извара, 2 яйца, 50 г масло или маргарин, счукан ким, 500 г хляб, сол.
Нарежете хляба на филийки и ги намажете с маслото или маргарина, а след това с разбитата извара с кима и солта. Печете 1/2 - 1 минута при 600 вата.
САНДВИЧИ С КАШКАВАЛ, ЯЙЦА И ДОМАТИ
Продукти (за 4 порции):
200 г кашкавал, 3 яйца, 2равни супени лъжици брашно,
2 супени лъжици прясно мляко, 50 г масло или маргарин,
2 домата, 500 г хляб.
Нарежете хляба на тънки филийки и го намажете с маслото или маргарина. След това направете паста от разбитото с млякото брашно, настъргания кашкавал и разбитите яйца. Намажете филийките, сложете отгоре кръгчета от доматите и печете 1/2 - 1 минута при 650 вата.
САНДВИЧИ С КОЛБАСИ
Продукти (за 4 порции):
200 г колбаси (телешки салам, хамбургски салам, шунка),
100 г кашкавал, 3 яйца, 50 г масло или маргарин,
2 домата, 500 г хляб, няколко стръкчета магданоз,
2 супени лъжици брашно.
Разбийте добре яйцата и като бъркате непрекъснато, прибавете настъргания кашкавал, размесен с брашното, нарязания на кубчета колбас и ситно нарязания магданоз.
Печете 1/2-1 минута при 600 вата.
Поднесете сандвичите, украсени с кръгчета от доматите и листенца от магданоза.
ПРИНЦЕСИ
Продукти (за 4 порции):
300 г кайма (смес), 50 г масло или маргарин,
50 г кашкавал, 500 г хляб, смлян черен пипер,
сол, 1 глава кромид лук.
Омесете каймата с разтопеното масло или маргарин, нарязания на ситни кубчета кашкавал и подправките. Нарежете хляба на тънки филийки и ги намажете с приготвената смес. Печете 1 минута при 600 вата.
САНДВИЧИ СЪС СИРЕНЕ
Продукти (за 4 порции):
200 гр.сирене, 50 гр. масло или маргарин,
1 домат, 500 гр. хляб
Нарежете хляба на тънки филийки, намажете ги с маслото, подредете филийките сирене, а най-отгоре сложете кръгчете от домата. Печете 1 минута при 600 вата.
САНДВИЧИ С КАШКАВАЛ, ЯЙЦА И МАГДАНОЗ
Продукти (за 4 порции):
200 гр. кашкавал, 50 гр. масло или маргарин,
2 яйца, 2 домата, 500 гр. хляб,
4 супени лъжици ситно нарязан магданоз
Нарежете хляба на тънки филийки и ги намажете с маслото (маргарина). Отгоре поставете тънко парче кашкавал. Разбийте яйцата и ги разбъркайте със ситно нарязания магданоз. Намажете филийките с яйчената смес и ги печете 1/2 - 1 минута при 650 вата.
Консумират се веднага, гарнирани с филийки домати.
Рецептите им са от този сайт: http://culinary.hit.bg/micro/sandvich.htm
Може да се приготвят и от готовите супи на Магги.
За друго не се сещам.