Ади се роди недоносена,в седми месец,и въпреки че се развива съвсем нормално за възраста си,смятам да не я пускам по-рано..Зъбките при нас не дават никакъв сигнал за разклащане и падане,бели и здравички са.
Други две зъбчета още и се клатят. Малко ме притеснява, че новото зъбче расте леко криво, консултирах се с стоматолог и той каза, че трябва да се наблюдават, но би трябвало с растежа на другите зъбки да се изравнят. Ние тази година също сме предучилищна в детската градина. Догодина живот и здраве - първи клас. Смятам да подам документи за училище "Душо Хаджидеков" в Пловдив. Има ли други мами от града които ще подават молби там? Може да се окажем заедно в първи клас

. Къде бяхте? Ние още не сме решили накъде през септември, а то не остана време- докато се начудим и ще дойде времето....
. Утрепаха се да я питат разни непознати и по-малко познати, дали сме приготвили нещата за училище, а аз да обяснявам, че не, имаме още цяла година време
Баща й пък й купил китара, с надеждата да й отклони вниманието в тази посока- кви са тия флейти и цигулки
Абе не е като да нямаме идеи
Много добра оферта. Та толкова пари съм повече от доволна.