през Рамадана всеки пости,но по арабски приемаме гости-84

• 19 777
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
ДЕСИ   Praynig  Praynig  Praynig

# 76
  • В древна страна на край света!!!
Деси Бог да е с вас!  Praynig  Praynig  Praynig И аз ще се  Praynig за безпроблемно завръщане в семейното ви  гнездо! Бог да ви пази и закриля!

# 77
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet с много бързи темпове пишете  Flutter
Добре дошли на новите мами и по специално на Самита  Hug моя мъж също е от Халеб, щеше да е добре ако и ти си от Варна  Hug Самита моята история започна точно при теб и завърши с брак  Heart Eyes
Лек пост на постещите   bouquet

# 78
ААААА Rafaela и Samita някой е казал на тези момчета как се намират български булки Wink не е случайно това. Имаме добра реклама там да знаете Simple Smile   То затова момчето няма пет шест, знае какви жени има тука bouquet

# 79
Момичета ще ви разочаровам , утре ще слагам снимка днес правих ориз с калмари .
Нещо хич не ми се готви тия дни , даже днес минах да купя пица за обяд за да си спестя готвенето .
Самита , едно   Hug и от мен като Надето Жасем ! Наистина ще е добре първо да се видите , все пак една стъпка на пред води до много неща и след това ако не си готова за промените може да съжаляваш .
Успех за всички ви , при срещите с любимите на сърцето ви !
Деси , лек път .
Рафаела , къде изчезна , как е малкото мишле ?
Бременелките пазете се , тия пости са си сериозна работа , а във вашето положение не е да се рискува !

# 80

Добре дошли на новите арабелки в нашта група.   bouquet
Самита-..питай,задавай въпроси...Щастлива си че си ни открила сега...има тук кой да ти отговори и съвет да ти даде,и да ти покаже и другия ьгьл на нещата ...а решението си го вземаш ти със сърцето   bouquet

Берлейче- тука съм...ааа няма да те изпусна лесно...картинките с   вързопчето  чакат на декстопа на компото...ама да си затварям и без туй днес голямата уста  Joy  bouquet

Амалче-мерси...ей!И аз веднъж приз да взема  Embarassed Hug Саркото дай му само  тигели и визити  да прави.....Тук пък излезе пикантерия из интимния му живот-озаглавена Президентът и Аристократката...нали новата му жена-Карла Бруни е от италианска буржоазия  Rolling Eyes Ех, живот ли е да го опишеш......Както и да е - на кратко тук им казват Чаплинови- newsm78май заради няква прилика с Чарли Чаплин ще да е  newsm78 Joy Joy Joy

Катенце Анхиал-...и аз тоя превод за сърмата знам....кво пък-да се знае истината за четящите -не са мръсни обувки Joy

Айде......и аз съм в отбора на обслужващия персонал на Зверски гладните .....в ръцете ме гледа да затворя компа и да сервирам....
Лека Вечер

Ох, Деси- всичко ще е наред. baby_neutral Приятен път и следко завръщане У Дома

Лелеее пак ще си затрие поста ми-не мога да побликувам ....

# 81
makaui daniela отде ги извади тези калмари  Cry  Cry как ми се доядоха миди и калмари ама от онези големите  Rolling Eyes
Тук из Русе не виреят, а на замразените не им се радвам много. Това лято на Златните ходих специално на рибния ресторант да си хапна една голяма порцийка миди...
Като казах замразени храни, я кажете използвате ли ги и кои от тях най-много.... Да разменим малко инфо за качество и продукти, пък и идеи....

# 82
  • Варна
 отворихме се на готварство значи  smile3508 ,аз лично използвам често замразените храни от типа хоп и готово - кордон бльо,пилешки шницели,мексикански хапки,последните най ги уважавам  newsm53,от зеленчуците замразения грах използвам винаги когато приготвям руска салата,ползвала съм и замразена царевица за макаронена салата,само веднъж се излъгах да купя китайски микс......голяма грешка не помня вече в подробности какво точно съдържаше но знам че няма да повторя  Sick,ами с това се изчерпва моя скромен опит  newsm03

# 83
ААААА Rafaela и Samita някой е казал на тези момчета как се намират български булки Wink не е случайно това. Имаме добра реклама там да знаете Simple Smile   То затова момчето няма пет шест, знае какви жени има тука bouquet

Не знам за жените, ма пусти български кашкавал много му харесва. Още като се запознахме това беше първото, което се сети за България. Днес пак ми го припомни Laughing Ако па не тръгна на среща с кашкавал за армаган...  chef

# 84
Аз рядко купувам замразена  риба , още повече че сме на Адриатическо море и винаги може да си купя прясна .
Днес купих калмари и още два вида на които не зная превода обаче на български език .
Много съм зле с рибешките имена . За разлика от мъж ми , но на него това му е работата .
На времето , когато живеех с родителите ми никога не сме яли замразена риба или морска , защото тя в повечето случаи продаваната риба е такава .
Баща ми е рибар и само прясно уловени риби ядяхме  предимно от Тунджа уловени или от околните на Елхово град язовири .
Замразени продукти взимам предимно грах  , бакла , картофи за пържене , магданоз ,босилек , а като ме мързи купувам и нарязани на дребно в  сборна кутия с лук , целина и морков . Туй последното обикновено приготвям сама много е удобно , защото го използвам и за супи и за приготвянето на рагу за паста или спагети .

# 85
А веднъж се излъгах да купя едни пълнени маслини и се наложи да ги изхвърля , защото бяха със свинско .
И вече не повтарям  чета като луда етикети , че тук е трудно да се намерят салами без свинско , а не ми се ядът пусто само кренвирши . Аз не обичам да ходя и до арабските магазини в града , че са много любознателни и ми задават въпроси от сорта , защо пазарувам от там . А съпруга ми няма винаги време да минава през тях , че не са му хич на път .
Самита , щом му харесва може и да го зарадваш и тогава хептен да те хване на тясно с думата сватба !

# 86
Libra това с китайския миск и на нас  newsm11 Има едни пакети с картофи, ама не тези ситните за пържене, а едни по-едри супер са във фурна с месо (по избор). Купуваме и банички, всякакъв вид замразени зеленчуци. Много са ми лесни мятам ги в тавата, отгоре пилешкото (каквото имам) подправки и буф  smile3508
Преди имаше замразени малки лукчета бяха супер за гювеч на фурна ама не съм ги виждала цяла вечност.

# 87
  • сред маслини и портокалов цвят
Ох, така като ви чета ми се прииска да сготвя нещо. Откакто родих, все мъж ми готви. Много добър готвач е, но и аз много обичам да готвя. И да ям... Grinning

Деси, успешно завръщане в къщи!

Каруми се разбуди, спи като заек това дете. Отивам да го приспивам.
Лека от мен!  bouquet

# 88
  • по пътеката
в бг ли какво купувам, вси4ко на царица, бани4ките мммммммммммммммм! царевица просто с килата!риба,пилешки дроб4ета, разни меса!тука замразено има само в големите градове и супери, тоест ние ядем прясно, каймата пък направо трябва да се купи много месо за да ми я смелят ,ина4е не искат! аз ги нау4их да си правят пове4е салата мешуия и да си я замразяват, ина4е камерите само за сладолед  ги ползваха! то и конфитюр никой не прави и туршия, ама Mr. Green!

# 89
честита нова темичка момичета! Hug
аз съм с нов ник- промених го по мои и съображения, нямащи нищо общо със съфорумките, просто се светнах че май навсякъде съм с това име и май е време да го сменя, че да не вземат да ме познаят. Laughing, ако не са ме познали вече де  Joy
Деси- моля се пътуването да е благополучно и да си пристигнете с децата безпроблемно. Hug
Кате- Ивка напоследък е решила все до полата ми да стои и реве за мене дори и баща й като бута количката, а аз примерно се зазяпвам по някоя витрина. много ми е кофти защото на пролет съм решила да се връщам на работа и ще ми е много трудно ако се тръшка и прави сцени всеки ден. иначе за държавна ясла няма как да се класирам, но се надявам да намеря частна занималня, която наистина да ми хареса и така.
Ели- страхотни снимки от Лондон. предполагам сте изкарали страхотно там, и аз имам много хубави спомени от Англия.
Жасмин- и аз не съм по готвенето, но вече всеки ден готвя. като родих не ми беше въобще до това. почти година мъжът ми се занимаваше в кухнята, но вече имам достатъчно време и сили да сготвя.
а мойто Иве днес не можа да спи на обяд. заспа, но след по малко от час се събуди от шума на съседите. реших да режат дърва в двора си точно към 2ч. е направо побеснях, така стържеше че го чувах и по бебефона и малката се кукна набързо. и до вечерта си беше кривичка ама няма как.
ха да се похваля най-сетне си избрах и взех часовник. от доста време зяпам и избирам и най-накрая го намерих. а стария ми часовник само Ивето знае къде е....в един момент беше в ръцете й, а после хоп изчезна. обърнах цялата къща, под дивани, в играчките, няма и няма. и това преди повече от месец. страхотен беше, но уви. може и да се появи, а може и да не се. една сутрин беше пъхнала телефона ми, който винаги е на вибрация още от вечерта, в торбата с боклука. е побърках се да си звъня и да се чудя от къде бръмчи. сестра ми се светна че е там и и от тогава сутрин като станем и веднага го местя на звук, че като я знам каква е фурия и как бързо действа с ръцете.......
хайде лека от мене!  Heart Eyesще чета подробно утре, че доста съм назаднала.

Общи условия

Активация на акаунт