Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Рамазан и Рамадан?
Какви са приликите в речника между българския и арабския език?
Какви са предизвикателствата при живеене в Саудитска Арабия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Рамазан и Рамадан?
-
Какви са приликите в речника между българския и арабския език?
-
Какви са предизвикателствата при живеене в Саудитска Арабия?
Живеенето в Саудитска Арабия може да бъде предизвикателство за чужденците поради строгите религиозни и културни норми. Тези предизвикателства включват ограничения в облеклото, ограничения в общуването между половете, специфични правила за хранене и пост, както и дискриминация въз основа на цвят на кожата и етнически произход.
-
Кои са някои от най-популярните продукти, които хората купуват в магазините?
-
Какви рецепти за готвене на риба бяха обсъдени в дискусията?
с много бързи темпове пишете
моя мъж също е от Халеб, щеше да е добре ако и ти си от Варна
не е случайно това. Имаме добра реклама там да знаете
То затова момчето няма пет шест, знае какви жени има тука
май заради няква прилика с Чарли Чаплин ще да е
Приятен път и следко завръщане У Дома
,аз лично използвам често замразените храни от типа хоп и готово - кордон бльо,пилешки шницели,мексикански хапки,последните най ги уважавам
,от зеленчуците замразения грах използвам винаги когато приготвям руска салата,ползвала съм и замразена царевица за макаронена салата,само веднъж се излъгах да купя китайски микс......голяма грешка не помня вече в подробности какво точно съдържаше но знам че няма да повторя
,ами с това се изчерпва моя скромен опит
Има едни пакети с картофи, ама не тези ситните за пържене, а едни по-едри супер са във фурна с месо (по избор). Купуваме и банички, всякакъв вид замразени зеленчуци. Много са ми лесни мятам ги в тавата, отгоре пилешкото (каквото имам) подправки и буф