Голяма еуфория настава, Септемврийчето на две годинки става!

• 29 468
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на всички сладури които пропуснахме  Hug Желая ви мнооого здраве, усмивки и незабравимо детство   bouquet

Разгледах страхотни снимки от купони на весели и много порастнали момичета и момета  Heart Eyes
Да не се заричам но за 10.01 има вероятност и ние да се запознаем на живо с виртуалните ни приятелчета.
Марлела, Крис ме накара няколко пъти да му пускам Мими как духа свещичките  Heart Eyes
И ние започнахме да се готвим за нашето парти. Засега срещам някои пречки но дано се разрешат. Крис е на тема мотори, много се впечатлява като види мотор и искаме да му вземем детски, но немога да намеря.
Чочи леко раждане  Hug
 Hug на всички и лека седмица

# 241
ЩЪРКЕЛОВИ НОВИНИ!!!!
Имам честта и удоволствието да ви съобщя, че тази сутрин в 9:20 часа нашата мила приятелка Чочи роди дъщеричка. Малката принцеса се казва Миа и е с мерки 56см и 3900 грама! Пожелаваме и да расте сладка, умна и добричка, на челото със звездичка!!! Да носи много щастие и радост на мама, тати и бате Яни!

Мила Чочи, бързо възстановяване и чакаме с нетърпение снимков материал! Прегръщаме те и те целуваме всички!

Амаретке, поздравления за успешното ви намиране!

# 242
 Чочи желая на високата мома да расте много щастлива и обичана! Много хубаво и нежно име сте избрали! Бързо възстановяване на теб!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 22:42 от Amaretto

# 243
  • София
Мила Чочи,

Честита дъщеричка! Да расте умна, здрава  и щастлива. Много целувки от нас на теб и батко Ян!

# 244
  • София
Чочи, честита малка принцеска!!! Тя от сега е с манекенски размери Simple SmileНа теб желая бързо възстановяване, а  Ян да бъде най-грижовния батко Simple Smile

# 245
Чочи,честита дъщеричка!Да ти е жива и здрава,много да те слушка,да ви носи само радости и много красиви усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Скъпа ЧОЧИ, честита да е дългокраката ти красавица родена в Деня на независимостта ни! Да е много здрава, усмихната и независима от обстоятелствата!
Цял ден съм я мислила Чочката!

# 247
Чочи, Честита дъщеричка Миа! Много здраве и късмет и да ви носи много щастие!

Поздрави на бате Яни и на гордия татко! На теб- бързо възстановяване и сили да посрещнеш новата обстановка с усмивка и оправност!
Марианка, радвам се за резултатите на Мимка, дано и днешният преглед е ОК! Praynig
Никол, Стенли, Яни, страхотни рожденници сте! И за вас- подобаващи партита! Party
Марлелка, и аз открих разликите... Grinning. Мими е много различна и хубава!
А за голямото парти- личи си, че сте си прекарали страхотно. Аз имах разказ от първа ръка, фотографката ми разказа набързо. И дано имам късмета да видя първа празничният диск! Flutter

Нашето парти в петък мина страхотно, Алекс беше в прекрасно настроение целият ден, посрещаше всеки подарък и гостенин с радостно пищене. Клубчето беше много хубаво, единствено малко тесничко за големите гости. Децата се наиграха на воля, пък на родителите не ни стигна времето да се черпим.  Много вълнуващ ден за цялото семейство беше! Heart Eyes
Ето малко снимчици и от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288371

# 248
Чочи,честита дъщеричка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
Chochy, честита радост! Много здраве и късмет желая! Нека расте щастлива!

ЦветиР, големи са сладури децата ти.  Heart Eyes

Веселба, голяма веселба е през септември. Ние също се забавляваме с поредната изненада - имаме си катерица в стената, която се опита да влезе у дома. Може би си прави дупка за хралупа, ама от няколко дни ми изкарва акъла като чуя да драска. Вчера обаче мъж ми забеляза и дупката. Днес дойдоха специалисти, изрязаха стената (стените са от гипсокартон или там както се нарича още) и заложиха капан. Остава да чакаме.  ooooh! Абе писна ми от емоции, искам да я карам съвсем спокойно.  Mr. Green

Купихме за подарък (но не само) на Мими един дървен пъзел от 24 части -

Редим или отделно животно, или махам хаотично части и тя ги нарежда (къде успешно, къде не). Аз май се радвам повече на подаръците й. Simple Smile Между другото получи много хубави подаръци и все обучителни игри, а тя си е любопитка, та всички сме доволни.

# 250
 Да ни е живо и здраво новото попърнение... Чочи, Честито мила !! Да расте Миа много здрава и умна и да сте добре приятелки....... Целувки на теб, на нея и на милия Яни

Ние сме следсватбено и главата като че не е моята, може да съм я разменила някъде.. беше много хубаво и много отговорно като си замисля , бяхме кумуве на моя приятелка и вече на нейния съпруг , много мило ми стана като се замислих, че сред толкова много хора техни близки ние сме техния избор.. хубаво беше.. думите ми бягат , бягам да си лягам.. в къщи е 20 С и умирам от студ .. а Лаци е така енергичен и само иска да си играеме.. олеле

# 251
Урааааааа!Ето я и Миа...

Нека бъде много слънчево момиче, а пътят и да бъде постлан с четирилистни детелини и розови листа!

Момичета много благодарим с Йони за поздравите по случай нашият празничен ден. Адрианке, Hug. Порасна ми момичето тъй неусетно. Но така е, когато дните са пълни с радост и усмивки - времето лети.... Партитата бяха у нас, защото предния ден си я взех със сополи от яслата и от обяд до полунощ беше истинска лудница.   ura Tada  Party Time Рожденничката обаче прогресивно губеше настроение и вечерта вече беше с Т, кашлица от която чак повръщаше и т.н. екстри. Легна си рано и ние допразнувахме вместо нея. ДНес още е в същото положение и утре за мое голямо съжаление ще пропусне яслата. Та ако ще е тъй 2 дни на ясла, 10 вкъщи болна, не знам как ще я караме....
Всички снимки, които разгледах от рожденните дни обаче са чудесни, а порасналите ни септемврийчета - стахотни! Heart Eyes

irinii  - добре дошли у дома с малката красавица. Сигурна съм, че скоро ще се нагодите всички към новата ситуация и с пълна сила ще си радвате на голямото си щастие.  Party
Мари_Анка - как мина прегледа на Мими днес? Стискам палци всичко да е ОК!
Марлела - много хубав пъзел. И аз редовно и купувам такива. Тя сега е на тема бебета и по цял ден с тях се занимава. Много е смешна, щото всичко каквото и казваме на нея, после го повтаря и на бебетата. Другата и нова страст на която много се дразня са анимациите. Като си е вкъщи задължително нещо трябва да върви на ДВД -то. И като свърши казва, "Свършииии! Сега Паляшката /примерно/." И така непрекъснато.  ooooh! Ужас, ще вземам мерки.
Айде, че ББ почна............Чао! Wink

# 252
Чочи, Честитоооо ново попълнение в семейството. Миа да расте здрава и щастлива и да има многоооо късмет  Hug

# 253
  • Пловдив
Честита дъщеричка на Чочи!!! Да е най-спокойното, весело и лъчезарно бебе!!! На мама бързо възстановяване и завръщане вкъщи с новия член от семейството! Hug

# 254
Честито, Чочи!    bouquet
Прекрасни снимки на рожденници!
Толкова много неща се случват тук, че докато прочета и забравих какво щях да коментирам. Еех, старост-нерадост   Wink
Марлелка, голямо приключение с тази катерица.
Фибичка, Йоничето да оздравява бързо!
От утре започва нашият яслен сериал и сега съм едно кълбо от мисли. А освен това трябва да съчетаем всичко и с изписването на сестра ми и бебка (дано всичко е наред), че съм обещала да заснема първото представяне на малката принцеса в обществото.

Общи условия

Активация на акаунт