Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 343
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
пепър,и аз водих найа при сираков миналата година.много е внимателен.
всичко стана много бързо и почити не плака.после само при пишкането (в рамките на деня)проплакваше,защото явно я щипеше.
всичко,ще е о.к,миличка  Hug

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 23:23 от dani777k

# 136
  • София
Мацки, къде сте?  Simple Smile
Дали ще гръмне Земята днес?  Confused Дано не!  Praynig Ако оживеем, ще пиша повече  Crazy

# 137
  • варненка от София
Дали ще гръмне Земята днес?  Confused Дано не!  Praynig Ако оживеем, ще пиша повече  Crazy

А аз тъкмо довърших "Шестото клеймо" на Дан Браун и ме побиха тръпки. Тези от ЦЕРН са опасни, за щастие свеки днес се връщат от Швейцарско, надявам се всичко да е наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 138

Какви са тия работи  бе , Елфче Shocked

# 139
  • София
Велмар, ето тук пише http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329625.0
Марулка, чела съм я отдавна, но видях че и в Клю-то я коментират, че пишело за тоя опит, вярно ли е? Да взема да я "преговоря", ако оцелеем.  Rolling Eyes

# 140
  • София
Мдаааааааа поредните измислици-премислици  Mr. Green

Аз трябва днес освен всичко друго да купя "оборудването" за чревните изследвания на Кало, че времето си тече, а аз още не съм ги пуснала  Simple Smile

Иначе е хубав ден. Видях случайно в задръстването стар приятел, с който нещо бяхме изгубили връзка. Таксито му взе, че спря до моята кола  Mr. Green Поне едно полезно нещо свърших, докато вися по софийските улици.

Засега толкоз, че Максим Ставийски отново ми създава работа  Wink

# 141
  • Бургас
Здравейте момичета!
Днес Ирен е на ясли за първи ден и място не мога да си намеря.Сутринта я заведох в 8.00 и казаха да намина към 10.00 за да видя каква е хавата.Минах само покрай оградата да се огледам и видях,как милото ми детенце си играе с някакво момиченце ,но учителката ми даде знак да мина встрани и тя дойде при мен.Каза,че след като съм я оставила и е ревала към 15 мин,не си е яла закуската(както и очаквах).Но след това са започнали някакви игри и тя се пооправила.Като ме видя на оградата и казала"А,мама!,а после ,като съм се скрила и "А,няма я мама" и продължила да си играе.След това решихме да отида да си я взема в 11.30.Броя минутите,но това време не минава и не минава.През две минути съм на терасата,тъй като градината е срещу нас.
Оф, извинявайте ,че ви товаря с тия работи,ама исках да си споделя.Ставам пак да надничам през терасата,като лалугер.

# 142
  • варненка от София
Марулка, чела съм я отдавна, но видях че и в Клю-то я коментират, че пишело за тоя опит, вярно ли е? Да взема да я "преговоря", ако оцелеем.  Rolling Eyes

Ами идеята е за смесването на материята с антиматерията и така се получава голумо БУМ!

# 143
Ira, знам че ти е  много притеснено, но , като "старо куче" в ясленските емоции Wink,мога да ти кажа че това звучи  СУПЕР!!! Не се притеснявай за плакането- ( моята ветеранка тая сутрин се опита да прави такива номера Wink) .То няма да е нормално пък да не усети че е на друго  място, с други хора и друга среда...Така че- вземи   малко се стегни и осмисли обективно нещата.Май по-скоро ти приемаш нещата трудно.ще свикнете и двете Peace

# 144
  • Бургас
Велмарче,благодаря за подкрепата. HugПросто не съм се отделяла досега от нея за повече от 2-3 часа.И сега,като знам,че е с напълно непознати хора и........

# 145
  • София
Оживяхме май  Grinning Hug

Ами идеята е за смесването на материята с антиматерията и така се получава голумо БУМ!
"Запзонах" се с идеята на експеримента, имах предвид дали в книгата ставаше дума за това, аз помня че бяха убили папата и избираха нов.  Crazy
Ира, успех на Ирен! Peace Hug

# 146
  • варненка от София
Оживяхме май  Grinning Hug

"Запзонах" се с идеята на експеримента, имах предвид дали в книгата ставаше дума за това, аз помня че бяха убили папата и избираха нов.  Crazy
Ира, успех на Ирен! Peace Hug

Ами то тръгва от там, че откраднаха контейнера, в който се съхраняваше антиматерията, правиха и опити пак в началото на книгата, а в края си избухва в небето. Съвсем конспектирано е, но идеята ми е, че имаше такива опити в книгата.

# 147
  • София
Това хич не го помня  Embarassed , мерси!  Peace

# 148
Здравейте слънца!
Благодаря сърдечно за приветствията!
Пепър, късмет, миличка!
Ира, не се безпокой, помисли си, че ще й бъде интересно с другите дечица и едно от друго ще се учат.
За експеримента на ЦЕРН- гледахме малко на живо по официалния сайт и обясняваха ефекта. Ако се случи нещо, няма да усетим нищо. Но от сутринта си говорим с колегата за green peace и за целия свят, екология и това, което се случва.АБСУРДНИ СИТУАЦИИ! Антарктида се топи и белите мечки оцеляват от плаващи блокове от лед.
До 18 часа съм на работа и може малко да закъснеем за РД, но смятаме да дойдем и най-накрая да се запознаем на живо. Така е, като ми тръгна да не можах да Ви намеря от когато бяхме бебета в МОЛ-а, та досега.
Цунки и лек и спокоен емоционален ден!

# 149
IrrA_78, не се притеснявай. HugЩом се е успокоила ще се справи. Peace
Май ние го изживяваме повече от тях. Blush

И Вики днес за първи път беше на ясла.Сутринта я заведох, до там с такъв мерак вървя, чак ме дърпаше да ходя по-бързо.Говорихме си по пътя, че няма да плаче, ще си играе с децата (то това го коментираме вече две седмици и повече)... да, ама не.
Като влезе вътре нещо се стъписа сякаш, не иска да ме пусне и като писна... Confused
Тръгнах с уговорката ако има нещо да ми звъннат.Така и не звъннаха.Отидох в 12:00 часа да я взема, беше спокойна, тъкмо си беше изяла обяда.Леличките казаха, че е поплакала 5 минути и край.Играла си е, закусила е, обядвала.Само не искала да пишка.Стискала се е почти 4 часа. Shocked
Но си беше весела и спокойна, което е най-важното.И аз съм по-спокойна.
Каза че иска утре пак при децата.Ще видим... Simple Smile
Извинявам се за словоизлиянието...ама вие най-добре можете да ме разберете. Blush

Общи условия

Активация на акаунт