Август отмина, но за Общ Рожден Ден мисли АВГУСТовската дружина

• 12 343
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Дриймсче- отивай в Лора на Позитано.Там стават най-бързо Peace

# 76
velmar благодаря, до Лора има и Бодимед ще питам и на двете места тогава. Мен единствено ме притеснява това да не би самото изследване да изисква повече време, а аз разполагам само с 8 дни.

# 77
За 2-3 дни  бяха готови нашите миналата година.Затова те пращам там PeaceИ на мен ми трябваха бързо резултатите, и  след проучване- стигнах до там.

# 78
Добър ден и от мен.

Dreams по принцип чревните изследвания стават за 3-4 дни. Кръв и урина още същия ден трябва да са готови. Васерман (ако искат) и той е за 1-2 дни готов. Провери къде правят всичко за да не се разкарваш.

blanc продължавай така да изписваш темичките. Hug Иначе за снимките веднага ще ти пратя и адрес ако кажеш  Wink.
Много ми се искаше да дойдем с Тони за общия рожден ден, но пак ми се объркаха сметките.  Sad

Отивам малко да отдъхна и после пак ще досаждам. Mr. Green

# 79
  • гр.София
Велмар, да съберем пари за капаро?! Няма да е малка сумата newsm78
 Аз съм навита за всеки клуб.

Ей сега ще погледам и малко снимки.

Дриймс-дано всичко се подреди при теб Hug

# 80
  • София
Дриймс, радвам се да те видя! И понеже докато Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор. от Блан  Laughing , за да не я повтарям, копирам
Дриймс-дано всичко се подреди при теб Hug
Peace Hug
Жалко, че и ти и Кайли няма да може да дойдете на общия рд Rolling Eyes

# 81
  • В ЛЮтеницата
Ели78, стискам палци всичко да е наред до края и да родиш най-сладкото братче на Насето!

Не знам какво ме гледате на снимките - майка-пушачка си гледа егоистчето. А видяхте ли Елфката колко е отслабнала?

Аз не съм вече от редовните писатели и читатели, ама на кой друг да се оплача - снощи открих на Лора срастване на влагалището, съответно цяла нощ не спах, а сутринта я заведох на джипи-то. Каза, че съм права и да я водя на детски гинеколог и съм я записала за четвъртък вечерта на преглед при д-р Сираков. От това, което прочетох май я чака "цепване" и толкова се притеснявам - най-вече от психологическа гледна точка - да не се уплаши още повече от доктори, а и от пишкане, защото според мен след това ще я боли. Тя категорично ми отказа да пишка на гърне, а почти се беше научила, а след раната не знам как ще е...

За общия рожден ден ще се надявам да се видим, но ще го кажа със сигурност едва предишния ден, защото брат ми си пристига от Щатите на 19 и всички се въртим около него за 9-те дни, докато си е тук - даже отпуска съм си взела, за да може и майка ми да му обърне внимание.

Дриймс, стига си изпипвала тези детайли - да не участвате в някой конкурс за най-красив апартамент? Да ни направиш виртуална разходка като го изкусуриш!

# 82
  • София
Пепър, дано всичко мине бързо, лесно и безболезнено!  Praynig Дани май имаше такъв проблем с Найа, но не помня дали е писала къде я водиха  Rolling Eyes А за отслабването - хич не е вярно, от снимките пък съвсем не личи това  Crazy  Embarassed
Иво спа 1ч и сега е киселяк  Tired , направо не знам как ще го изтрая до довечера  Confused

# 83
  • у дома
Dreams-че, докладвам:

във вторник следобед взех две проби ако на Ния и ги сложих в хладилника (на нас лично педито ни даде две контейнерчета + стъкълце с лепенка  Peace ). сряда сутринта при събуждане преди тоалет, взех пробата с лепенката (отлепва се една част от лепенката от стъкълцето, лепва се за 2-3 секунди около анусчето и обратно се залепва на стъкълцето), след това отсипах от урината в едно бурканче (за нея не е необходимо контейнерче, защото не им трябва стерилна, може и в контейнерче, разбира се  Mr. Green )
след това отидох в Медицински център София, бул. Цар Борис III №54, на гърба на ГУСВ (общо 3лв потребителска такса) (просто там ми е най-удобно, защото ми е родния квартал и бабата ни е на един блок разстояние  Laughing ). забравих да кажа, че за васерман отидох във вторник сутринта, резултата беше готов следобед, след 17.30ч (17лв, само за бременни е без пари) Peace направленията на ния ги взех пак във вторник, по обед.
едното направление е за кръв и урина, другото микробиология (едното контейнерче с ако)... в тази лаборатория не правят третото изследване, за глисти. не навсякъде го правят, добре е предварително да се пита. наложи се да ходя до ХЕИ (там със сигурност правят такова изследване. т.е. за глистите се дава контейнерче с ако + стъкълцето с лепенка). ХЕИ не работят със здравна каса и платих 8.00лв, но като отидох за резултатите, чух, че от другата страна това изследване струвало 4 лв  Crazy  Close както и да е.
обобщавам - васерман - 1 ден, кръв, урина, микробиология - в сряда сутринта оставени, в петък след 17.30ч готови (самата микробиология я бавят още ден по принцип, защото ги обработват през няколко среди, каквото и да означава това, но при първата проба при нас всичко е нормално и щом няма оплакване, а просто рутинно изследване, лаборанката каза, че спокойно може да не го задържа, а да дава резултата)

стана дълго и подробно, но съм сигурна, че ще е от полза на всички, които им предстоят тези изследвания Peace
според мен в понеделник сутринта, ако занесеш пробите и дадете кръв, до петък всички изследвания ще са готови  Peace предварително си вземи само направленията от педиатъра и си купи контейнерчета за ако (специални са, щото си имат лъжичка вътре  Mr. Green) и стъкълце, ако педито не ви даде Simple Smile
стискам палци нещата да се наредят  Praynig Hug всичко ще е наред bouquet

Pepper, стискам палци всичко да мине леко и безпроблено  Praynig дано Лора нищо не усети Praynig Hug  bouquet

където кажете, там сме на 20-ти  Peace

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 16:37 от blueeye®

# 84
  • гр.София
 Блу,ще си го копна горното за догодина-надали тогава някой така подробно ще се наеме да ми обясни.
 Взехте ли вече Ния?Няма ли да ходи само до обяд за начало?

Пепър,кофти,че ще го мислиш ча-ак до четвъртък.
 Като след всяка среща да кажа-нищо й няма на Лора-най-нормално дете,случило на майка Simple Smile

За РД-ако няма клуб за 20-може и следваща събота. Какво му е на 27-ми, например?

# 85
  • у дома
blanc, допълних разни неща и сега може да копираш  Mr. Green

вече сме си вкъщи и двете, взех я в 15.00, изчаках да закуси и ми я предадоха. слушала, яла, спала  Laughing реших, че е най-добре да си я оставям да спи от самото начало  Peace първите дни ще я взимам след сън, после и по-късно и така  Laughing мисля, че й е харесало, съдейки по "разказите" от нея как си е играла с децата, с играчките, спала в леглото  Joy ще видим, нека минат още няколко дни и тогава ще ми поолекне, предполагам  Crazy  ТУК има още снимки от Гоговия РД  Whistling Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 16:48 от blueeye®

# 86
Браво на Нийка, браво на детенце, дано е все така  Hug
Блу, тайно ти разглеждах албума и видях един бивш колега, че си оженила ти  Mr. Green Ахъмммм Митя ми беше колега, знаеме се ние и двамата сме търговци, много поздрави му носи като го видиш и му честити и от мен  Grinning

Бланк, още върви гласуването мила, до 14 е, като има резултати ще пиша  Peace

Пепър, дано Лорка не я боли, миличката тя!  Hug

Дриймсче
, стискам палци слънцето да изгрее по бързо на твоята уличка!  Praynig

Айде да не се оливам, че съм на работа  Laughing

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 17:05 от val_stef

# 87
Здравейте  Hug
Нещо днес не успявам да се включа, а вие сте активни, което много ме радва  Laughing Лорката май пак се опитва да ми се разболее и вече незнам какво да я правя  ooooh! Аз бях подготвена, че след годинката ще боледува повече, ама чак пък през седмица  ooooh! Аз ли правя нещо та да я разболявам, незнам  newsm78
Пепър, много гушки за теб и адашчето  Hug, което между другото наистина е прекрасно. Ако не се лъжа не само Дани, но и Айла беше писала, че е имала такива емоции  Sad /дано да не се излагам пак  Embarassed/ Ще стискам силно палци всичко да мине много бързо  Praynig Hug
Блу, много се радвам за малката ученичка и теб. Браво, страхотни сте  Peace
Дриймс, дано и ти да се оправиш бързо с изследванията  Hug
И аз съжалявам, че няма да можете да дойдете с Кайли на общия рд  Cry Дано да не отпаднем и ние с тия болести  Rolling Eyes
Елфче, и свекито няма да ни пречи  Laughing
Блан, и 27 ме остройва и всяко клубче  Peace Лошото е, че така не помагаме много на Велмарчето  Embarassed Ама просто нямам почти никакви наблюдения от клубчетата в София  Embarassed Ако мислите, че Всички звездички ще ни събере вътре при лошо време, напрово да се пита там  Thinking А наистина и паричките са важни - Велмарче, да не забравиш да кажеш, та да съберем и да ти дадем парички за капарото  Hug
Ох, ставам, че глезанката иска да я гушкам  Laughing

# 88
  • у дома
Блу, тайно ти разглеждах албума и видях един бивш колега, че си оженила ти  Mr. Green Ахъмммм Митя ми беше колега, знаеме се ние и двамата сме търговци, много поздрави му носи като го видиш и му честити и от мен  Grinning

еееееее верно ли? ама като се замисля ко работиш, няма ко да се учудвам  Laughing вчера вечерта го оженихме, ще предам специално поздрави  Hug  bouquet то и pouh присъства, всъщност  Mr. Green 

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 17:20 от blueeye®

# 89
  • София
Днес ми харесвате  Mr. Green
Влюбена съм в Гого  Heart Eyes , невероятен сладур е! Пу-пу!  Hug
Браво на Ния!  Hug Hug Hug
Вст, какво й е на Лори? Дано не се разболява!  Praynig
Ако общия рд е на 27ми може и да сме без братовчедчето и свеки  Wink , но това разбира се, не е никаква причина да го местим  Laughing То всъщност не е сигурно, че тя ще иска да дойде, ама аз да ви предупредя отрано  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт