Италианска следваканционна

• 19 811
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички! Hug

Пак страдам от хроничен недостиг на време и само успявам да ви чета. Sunglasses

Деска, кога ще е сватбата, май около нашата дата- ние се оженихме на 24 септември. Wink Hug  bouquet
   При нас всичко е наред, купихме си билети за Нова година да идем до Бг. Peace
   Между другото от октомври и easyjet започват полети Милано -София.  Peace

Поздрави на всички и лека седмица! Hug

# 106
Оф, писа ми с това Милано!  Twisted Evil
Толкова беше удобно Болоня-София с Майеър. Не мога да разбера какво стана с тази линия - беше единствена за централна Италия. Иначе все с прекачвания - Милано, Рим...

Много се смях с баба ви Цеца  Laughing

# 107
Привет дами,

Маркритски, брейй и аз взех, 4е се затрогнах с твоя линк, намерих смимки и на моя роден град, а пък какъв разказ, ееййй, носталгия малко май... Whistling

Деска на Алето, да изям и аз баба ви Цеца/Меца Laughing Много се радвам, 4е геройски и с удоволствие понасяте яслата, бравос, все така Hug Дано си нямате никакви грижи и с разболявания  Peace

... РД.
Да се готви Раето на Дунето  Heart Eyes

Ааа, няма какво да се готвим, мина ве4, преди седмица, пък в4ера бяха официалните празнества, тъкмо луднах с пълен двор с деца Heart Eyes Crazy

Лека ноЩ
  bouquet

# 108
Толкова беше удобно Болоня-София с Майеър. Не мога да разбера какво стана с тази линия - беше единствена за централна Италия. Иначе все с прекачвания - Милано, Рим...
И на мен ми беше удобно ама са спрели полетите си от Болоня Twisted Evil
Сега летим с Wizzair от Рим ама са им много кофти полетите все от 6h за София и обратно  пак така Confused

# 109
И на мен ми беше удобно ама са спрели полетите си от Болоня Twisted Evil
Сега летим с Wizzair от Рим ама са им много кофти полетите все от 6h за София и обратно  пак така Confused

И ние все с Уизеър си летим. Мноого съм доволна Hug Полетът от Рим за София ве4е е 11.30. От София за Рим си е все много рано...но пък докат се опомниШ и си си вкъЩи  Peace

# 110
Олеееее аз съм голяма блейка, не знам за6то бях убедена, 4е Раето е родена на 10.09.  ooooh!

Със закъснение, но от сърце искам да и пожелая да е все такова здраво,усмихнато и добро дете  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 111
Здравейте момичета,дано не се сърдите ,че така нахлувам в темичката ви  Embarassed,но наистина имам някой питания и се надявам да помогнете с инфо.
На 1.10. ,ще летим с малката до Италия,нагости при голяма/тя учи в Болоня/,но понеже до сега съм летяла с полет София - Болоня , а сега няма такъв вече  Mr. Green,ще сме с полет София - Милано.От летището на Милано,ще ни посрещне щерката и след това ще пътуваме с влак до Болоня.Та питането ми е относно пътя Милано - Болоня,понеже Естел много трудно понася дългото пътуване.На колко км. е летището Малпенса ,от гарата на Милано и колко часа е пътя с влак Мил-Болоня?И още нещо,на връщане понеже полета е сутринта ,планираме нощувка в Милано,може ли да ми препоръчате приличен хотел на добра цена и с удобен транспорт до гарата в Милано.Защото нали от там ще си хванем автобуса за летището  newsm78,поне така беше в Болоня?Дано сте ми разбрали питанията ,че май станаха много  Embarassed.
И до като не съм забравила ,дали ще хвана някакво намаление по магазините като пристигна на 1.10.  Embarassed,че много им се точа  Embarassed?
Благодаря момичета  и да знаете много сте ми симпатични,редовно ви чета и ви се радвам!  bouquet
Лени за теб   bouquet
Астреа   bouquet

# 112
 Чао на всички,
имам спешен въпрос ! Видях една оферта на myair  ,която включва и бг-софия.Тъй като ноември ми се налага да си отида до бг.,но никога досега не съм летяла с myair  ,може ли да ми кажете с 2 думи за вярване ли са-какво ли не се чу и видя за тези полети лоукост..? И още,/в сайта им го има ,ама нещо трудно схващам Embarassed/,каква е разликата м/у   MyLow и   MyFlex-тази цена от47 euro на  MyLow направо ме втрещи-не е мн.за вярване...
Моля ви,отговорете ми спешно,тъй като офертата изтича на 12.09 baby_neutral baby_neutral

# 113
  • Italia
Ако избереШ тарифа MyFlex можеШ да променяШ фиксираните дати на полета без да заплаЩаШ неустойка за това,но като цяло тарифата е по_скъпа. MyLow е по_ефтина тарифа,но ако ти се налага да променяШ дати се заплаЩа. Близките ми досега пътуваха все с МайЕър и се налагаШе да се примиряваме със закъсненията и перманентните промените на 4асове (това при тях си е редовна практика),но при все 4е в момента имаШ алтернативи,погледни все пак и цените на билетите с тези компании.

http://wizzair.com/
http://www.easyjet.com/it/prenota/index.asp

# 114
Ако избереШ тарифа MyFlex можеШ да променяШ фиксираните дати на полета без да заплаЩаШ неустойка за това,но като цяло тарифата е по_скъпа. MyLow е по_ефтина тарифа,но ако ти се налага да променяШ дати се заплаЩа. Близките ми досега пътуваха все с МайЕър и се налагаШе да се примиряваме със закъсненията и перманентните промените на 4асове (това при тях си е редовна практика),но при все 4е в момента имаШ алтернативи,погледни все пак и цените на билетите с тези компании.

http://wizzair.com/
http://www.easyjet.com/it/prenota/index.asp

мерси много-за първата никога не съм чувала,но ми се струва ,че тази на изиджет,може да ми е мн. от полза,щото излитат от малпенса.

# 115
Здравейте,
Дълбоко страдам от липсата на лоу кост ( или какъвто и да е кост) линия София-Болония.
Но, в крайна сметка така стоят нещата при развития социализъм.
Ние сигурно няма да пътуваме за Коледа, както и моите мечти за Тайланд  през февруари увяхнаха преждевременно.
Тоест, път, почивка чак догодина август, ако много слушаме.  То аз нямам от какво да си почивам , но мъжа ми е друга опера.
Хубав ден на всички!

Даниелка, за фелафелите - индийско орехче как е на италиански, Noci moscate ли?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 10:50 от 10 cent's

# 116
Хора ... помните ли, когато Лени писа за маШинките за мляко? Е, разгледах линка и се оказа, 4е при нас има маШинка в съседното по_голямо село. В4ера си "надоих" 1 литър, ей сега го сварих и 4акам да изстине, но все пак да е гореЩо толкова, 4е "да мога да си задържа пръста си в него няколко секунди без да се изгоря" Laughing (стриктно по рецептата на Десита!!!) и Ще правя кисело мляко. Ура! Party
Дано стане хубаво! Crazy После Ще ви разказвам. Laughing

П.П. Лени, да, то4но това е индийско орех4е.

# 117
В4ера си "надоих" 1 литър, ей сега го сварих и 4акам да изстине, но все пак да е гореЩо толкова, 4е "да мога да си задържа пръста си в него няколко секунди без да се изгоря" Laughing (стриктно по рецептата на Десита!!!) и Ще правя кисело мляко. Ура! Party

Ей това е, ще ме запомните мене с рецептата за кисело мляко!  Joy Joy Joy
Ани, блазе ви на вас на север, машинки за млекце си имате! От сайта видях, че най-близката до нас е в Салерно, демек на стотина километра. За това пък на спирката на автобуса до нас оня ден монтираха автомат за продажба на билети!!!  Shocked Представете си колко сме автоматизирани вече!!!!!

# 118
Деско, само едно неЩо ме кара да се 4удя оЩе... Ти си написала, 4е приготвяШ бурканите ве4ер, преди да си легнеШ, и на сутринта, като се събудиШ, е готово и слагаШ бурканите в хладилника. Е, добре, ама аз като го направих предиобяд?! Да лягам да спя следобеден сън ли? Laughing 8 4аса ли му трябват на млякото, за да стане - ето това се 4удя. Simple Smile
А после колко дена може да изкара в хладилника? Предполагам, 4е не пове4е от 3. Thinking

# 119
  • Italia
Деско, само едно неЩо ме кара да се 4удя оЩе... Ти си написала, 4е приготвяШ бурканите ве4ер, преди да си легнеШ, и на сутринта, като се събудиШ, е готово и слагаШ бурканите в хладилника. Е, добре, ама аз като го направих предиобяд?! Да лягам да спя следобеден сън ли? Laughing 8 4аса ли му трябват на млякото, за да стане - ето това се 4удя. Simple Smile
А после колко дена може да изкара в хладилника? Предполагам, 4е не пове4е от 3. Thinking

Вмъквам се между млеката,нали и аз съм пар4е млекарка,ама от индустриалните...  Wink Това,което квасят дядо ми и майка ми си изкарва спокойно по цели седмици.Вси4ко зависи от това дали е заквасено ка4ествено  Peace

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 15:59 от mcdirock

Общи условия

Активация на акаунт