Италианска следваканционна

• 19 802
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да се добера вкъщи до свободен компютър. Къщата заприлича на компютърна зала. Дъщерята вместо да си гледа листовките и другите работи седнала и играе Симс. Баща и думка на другия комп някаква игра с пистолети. Подвижна лудница. Като се смесят звуковете е ад. Отделно 2 телевизора гърмят един на ит, другия на български. Такъв шум и италианците не могат да си докарат  Joy Joy Joy 

# 151
Ах, ффр, как ти съчувствам.
Каква гадост. На мен от една глупост, която се беше разпаднала в пералнята ( мейд ин Чайна), ми се запушиха филтри, болкира, изпраднах в истерия, Добре че пералното ми помещение е в гаража  Blush, та имаше къде да я пусна да тече.. Гадост.

Дани, пак правих фалафели. Този път станаха върховни! Имах малко чечи, но ги смлях по-ситно, добавих малко олио в сместта и станаха чудни.

Ник, след малко ще ти кажа, че идва храната.

# 152
Ники,
За ферибота - да, приятелите ни се прибраха в БГ с ферибот Анкона-Игуменица.
Използваха кампинг он борд варианта ( с кампер бяха), струваше към 300 еуро само кампера, плс. за тях нещо.

Не съм сигурна дали точно тази беше компанията, но ето тук има и тарифи, прецени си как ще пътува човека. Добре е да има къде да легне, защото е дълго.

http://www.traghettigrecia.com/minoan_ancona_igoumenitsa_patrasso.asp
http://www.traghettigrecia.com/prenota.asp

# 153
  • ...до морето..
Пътувахме преди време с тази компания : http://www.anekitalia.com/traghetti.asp?show=35.
От Анкона до Игуменица са 15 часа,корабите са големи,луксозни.По същата линия пътуват Миноан(компанията,която Лени е посочила) и Суперфаст.Има разлики в цените, мисля че най-изгодна е Анек.Като бързина и качество на услугите са почти всички на еднакво ниво.
Освен каюта би могло да се вземе и полтрона за през нощта,резервация може да се направи спокойно on line.

# 154
Ей моми4ета златни сте  Hug много ви благодаря  bouquet
Само,4е по това време ве4е нищо не вдявам и не мога да разбера отделно ли се плаща за персона и кола newsm78.Брей тез' трагети много скъпи бре нощувките са като във петзвезден хотел Shocked ooooh!.4ак и за ку4е искат 50 еври тия хора Crazy
Джувке много си ми дале4е ина4е като нищо бих събрала куфарите Mr. Green.

# 155
Аз съм пътувала със Суперфаст , доволни бяхме.Бяхме в каюта .Храната в ресторанта също беше добра.Само дето тия гърци много шумни бе , сутринта се събудих от крясъците им .Помислих че нещо става на кораба , пък то се оказа че те просто така си говорят... ooooh!
Цените обаче не си спомням какви бяха.Направи ми в впечатление че имаше доста семейства които спяха на открито , независимо че бяха с доста малки деца (да не кажа бебета) ... Shocked Rolling Eyes

# 156
И ние пътувахме със Суперфаст , беше много добре в каюта с 4 легла .
Пътуването ни отиване и връщане Анкона- Игуменица , с колата излезе около 1300 еуро .
Една , радвам се , че се специализираш в сместа мъж ми каза и малко магданоз , че се добавяло .

# 157
Тези трагети винаги съм си ги представяла като шлеповете по Дунава.  Laughing
А то какво се оказа... Приятелите ни  бяха на 'кампинг он борд", паркираш се, всеки кампер си има ток и т.н. удобства, на палубата има бани, тоалетни... И ни разказваха как привечер, от съседните кампери започнали  да излизат  баби с вечерни тоалети, перли, чантички и се  насочват към луксозни ресторанти, казина, шопинг центрове... та, до там бях с картинката на шлеповете.
Чети, Ник, чети - ще се ориентираш, можеш и да звъннеш да ги питаш каквото не ти е ясно, те най-добре ще ти кажат.

# 158
еййй запалих те ме с това кис.мляко.
Пробвах и аз, да видим какво 6те стане.

Mr. Green

# 159
# 160
 Stop чао момичета,
Гледате ли и по какъв начин бг.телевизия тук,в италия?
много важен въпрос за мен,тъй като ще взимам майка си тук през зимата.
имайте предвид,че нямам сателит.

# 161
Ние си ходихме тази година с ферибот през Гърция,изживяването е за хора авантЮристи PartyБяхме с Агудимус.С полтрони не се лъжете,ужасно са неудобни.Спезиално там са в едно помещение с ресторанта,пуши се,така ,4е миризми колкото искате...пред седалките има маса,след нея други 3 седалки,които ви гледат в лицата...За сън не може да става въпрос.Ние излязохме навън,а за навръщане се организирахме с походни легла и бяхме супер PeaceКаЮтите са много скъпи,на цената на самолетни билети...А и са много малки,не знам как бихме се 4увствали като сардини в консерва newsm78.Тръгнахме от Бриндизи,спряхме на Игуменица.От там има към 200км. отвратителен път през планините.На места имат и готови у4астъци магистрала.Но тъй като е нова няма организация -липсват аутогрил,респективно тоалетни,голямо стискане пада в Гърция ConfusedА и са изсекли де що видели дръв4ета и храст4ета...За догодина обмисляме да караме направо-в смисъл от Бари,да спрем в Албания,после директно София....
Пове4е подробности утре,4е стягам у4ениците.Утре малката тръгва на градина а баткото 1ма медиа Rolling Eyes

# 162
Току що про4етох темата за американец или българин, опитвам се да разбера моми4ето ,но нещо не успявам,дали е американец,немец,китаец,италианец и по4ие...според мен жената която избира да живее в държавата на мъжа е трябваоло да бъде наясно преди това.Да познава мъжа до себе си,да си направи сметка дали ще може или не,и 4ак тогава да се омъжва.Имам една "ПОЗНАТА" миналата година се омъжи за един италианец,8 месеца живя при него,и една година откакто са женени,но продължава да реве 4е не може да свикне,4е мъжа и я дразнел и 4е трябвало да превежда.Питам се не е ли преценила вси4ко това преди?Вие какво мислите?
На мен никога не ми е тежало,никога не ме е дразнило неговото присъствие в Бг и сред приятели в Бг,анци вси4ки го приемат и търсят да го забавляват за да не ску4ае(например докато жена му играе белот  Mr. Green).Оби4 от моя страна и по голяма от негова.

# 163
Жуфка , не знам какво е , защото моята половинка знае и български .
Как са майка ти и племенника ?
Честито ви християнче , дано само здраве и късмет има за на пред в живота !  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
  • Italia
Stop чао момичета,
Гледате ли и по какъв начин бг.телевизия тук,в италия?
много важен въпрос за мен,тъй като ще взимам майка си тук през зимата.
имайте предвид,че нямам сателит.

Ето от тази фирма се купува декодер и карта с пакет от програми. Имам познати тук в Милано и провинцията му,които гледат от известно време и са доволни. Само,4е Ще ти се наложи да си купиШ сателитна 4иния,ина4е няма да стане.
http://www.itvpartner.com/

Общи условия

Активация на акаунт