Италианска следваканционна

• 19 861
  • 312
  •   1
Отговори
# 255
Соня, супер. Simple Smile В Канту можеШ да си абсолЮтно сигурна, 4е няма да имаШ проблеми с мебелите су мизура и изобЩо с каквито и да е мебели. Simple Smile

Ффр, казвай какъв е проблемът с вратата! Sunglasses

# 256
... можеШ да си абсолЮтно сигурна, 4е няма да имаШ проблеми с мебелите су мизура и изобЩо с каквито и да е мебели. Simple Smile

Нали  Mr. Green  Това е от нещата, които най-много ми харесват там  Crazy

# 257
Пиколина,Тъй като шкафа е на балкона,т.е. влага,мисля да му сложа една врата "хармоника",която е от пластика.Досега никога не съм имала опит с тези врати,даже мисля да я срежа на 2-едната за отдела с пералнята,другата за шкафчето над нея.Е,какво ще кажеш?
Относно мебелите сул мизура,и на мен много ми харесват и имам такива,но мога само да ви уверя ,че ще ви одерат кожичката....

# 258
Хай гърлс,
Ани добре появила се отново, голям си майстор Сръчко  Mr. Green

Аааа, готвенето на пара има 2 варианта - единия е да има специална машинка, другия е, взима се специална джаджа с крачка, която има форма на ветрило от ламели. Налива се водичка малко на дъното на тенджера, поставя се джаджата, ламелите се разтварят по стените на тенджерата ( господи, какви обяснения сложни....), и се изсипва каквото ще се готви на пара. Похлупва се и готово. Машинките са горе долу на същия принцип, но там има нива, т.е можеш да готвиш примерно няколко реда неща едновременно. Не ми е необходим, а и още един уред не знам къде ще сложа в кухнята. Минусът на готвенето на пара и в обикновена тенджера е, че винаги от конденза излиза вода навън и в общи линии плота се мие по-често.

А пък съм виждала Андрейко как шпионира кога е свободен компютъра на майка му, за да се намести и той да чати  Laughing

СМАРТ е чудесна работна кола, разбира се не е семейна. Ако трябва човек да ходи на работа на 30ина километра , това са 60 км. дневно и разхода определено има  значение, поне за мен. Багажникът й не е особено по-малък от този на Пандата т.е спокойно може да се побере седмичната спеза вътре. Ходих сутринта да видя този Фиат Идеа ван, не съм очарована от дизайна, но в крайна сметка май всички Фиат са такива едни разочароващи. Но е широка, удобна, семейна кола. Има бол място за багажи, колички и каквото ти душа иска. Таблото обаче е в средата и е направено малко глупаво, аз съм карала Туинго с такова табло, но изцяло електронно и имаше 2-3 индикации само. Това си е нормално, т.е има си класическите кръгчета и стрелкички, но в средата. Абе, за цената си е супер колата.

Блазе ви, че имате бриколажи, фай да те и т.н вериги. Аз с трудност намирам елементарни неща. Има един малък Брикофер в града за Лерой Мерлин и т.н. трябва да ходя в Болоня.

# 259
Ето ме  Laughing. Благодаря на всички ви за пожеланията! Гери, благодаря за СМС-а на теб и на Массимо.
Ники, честит рожден ден на патерица! С най-добри пожелания!
Ето и първите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291435
Паролата е като предишния път, моето име.

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 15:15 от moia kukla

# 260
Ани, и ние имаме прасе ( май знаеш, то е с тапичка обаче). Слагаме само монетки по 2 еуро. Преди 2 месеца го изпразнихме и купихме компютъра, от който пиша сега.

Милена, днес мъжът ми ми разказа, че единият му кредит за къщата е бил в еку, защото там лихвите едно време са били по-ниски.
Обаче, като се срива лирата в един момент ( не разбрах много) лихвите се покачили здраво и  накрая къщата е изплатена с 40 процента лихва. Имал е и някаква инвестиционна линия ( не разбрах точно) в общината, в/у която общината ти плаща интересси с които пък е изплащал част от вноските по къщата,  големи истории са били.  Не може ли да се пазарите за интересси фисси?

# 261
Бонжур на всички!  Hug

Ние плаЩаме мутуо с плаваЩ лихвен процент  Twisted Evil

И ние сме на същото положение  Crazy , но до края на годината ще си изплатим едното мутуо (за гаража), а другото (за апартамента )ще го съкратим наполовина и вероятно ще сменим банката, че имаме доста лоши условия- висок лихвен процент и Еуробор на 6 м. За съжаление нямахме друг избор, такива бяха условията на строителната фирма.  Twisted Evil

Миленче, весело прекарване в Шотландия!  Hug  bouquet

Сонче, най-после да ми дойдеш наблизо.  Hug
Кога ще се местите?

Дани, успех на курсовете! Heart Eyes

Деска, не отваря линка....  newsm78

Лек ден на всички!   bouquet

# 262
Ку ку от мен не 4е липсвам на някои,само да ви поздравя.
ФФР аз в еуроспин пазарувам ве4е 2 години,но в4ера ме заболя сърцето и там цените ско4иха.

По отношение за колите,януари си купих рено туинго (новото),малка бърза като я настъпя де и хар4и много малко.а за паркиране е тарикатска.

Днес по4вам на 3 место работа,4истене на 2 банки за по 1 4ас,530 е на месец,добре е, и плана ми е пълен.Сутрин в детцката градина и в елементаре(есперто естерно танци),следобеда в банките и ве4ер в палестрата,
Има ли болни ?синът ми е с температура,кашлица,те4ащ нос,,не успя да се размине с антибиотика.

За тези които имат време ето нещо за 4етене : http://krasitta.blog.bg/ ,,,в туризъм има много интересни статии.
отивам да запрятам ръкави.

# 263
Деска, не отваря линка....  newsm78

Лек ден на всички!   bouquet

Редактирах го, пробвай пак

# 264
Деска, много сте хубави.  Heart Eyes
Отново много щастие ви желаем! Hug  bouquet

Дирокче, забравих, Еуроспин има в  Lissone (MI) Via Repubblica 117  Wink
Ето ти картата тук

http://www.eurospin.it/sezioni/regione.cfm?idpv=54&pr=MI&n=lombardia

В Муджо има и Пени маркет, който е най-евтин от дискаунтите.  Peace

Адреса е : MUGGIO' Via Battisti ang.Via Cattaneo

# 265
Ооох, Деска приказно красива си! Страхотна двойка сте, страхотна рокля, страхотен малък Шафер  bouquet  bouquet  bouquet Цун за вси4ки ви Heart Eyes В прекрасна форма си, след по малко от три месеца! Пак отивам да гледам снимкиии Crazy

# 266
Дирок4е, ех, Ще посетите вие "родната" Шотландска земя, бравос Hug Момите ти как са?

Дайте да видим документация от среЩата на титаните Андрейко и Але деее Simple Smile

Колата на моя милост пристига идната седмица daihatsu cuore, естествено автоматик..  Laughingдано си паснем Crazy
Аз супер много се изкуШавах да взема смарт, но откровено ме е страх да си возя детето...Та затова.

Тъй, таз "пароварка" я имам и аз от години (от тези, дте се редят няколко дажджи една върху друга) ма ня ползвам изобЩо Thinking Май трябва да опитам..

кал, наоколо ли си?  Laughing

# 267
Деси, прекрасна булка си  Hug

Гери, верно че е много близо, не бях се замисляла  Simple Smile Аз до Монца не съмс е намирала на работа, но до Лиссоне и Комо- редовно  Sunglasses Работиш ли? Обади се някой път  Simple Smile

Джуфка, каква ти е работата?

# 268
  • Italia, Palermo
Здравейте! Ние се завърнахме от есенна България, но доста приятни дни имаше и не сме стоели въобще затворени! Мноооого хубаво си изкарахме и определено ни е необходимо и второ гостуване годишно.
Деси, честита сватба! Прекрасен семеен живот ти желая от сърце, безкрайна обич и разбирателство! Много красиви младоженци, шаферче, гости и фантастичен морски и неаполитански градски фон има на снимките!

# 269
  • Italia
ухаааа зна4и тука сте били ама се криете  Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт