Италианска следваканционна

• 19 859
  • 312
  •   1
Отговори
# 270
  Sunglasses Работиш ли? Обади се някой път  Simple Smile

Работя  Crazy , времето ми  винаги не стига, но за една среща ще се намери.
  Hug

dune ,честито возило! Hug
Безаварийно да си го караш. Peace

Аз така и нямам време да подкарам колата. Confused
Добре, че стигам до работа с градския транспорт .  Sunglasses

# 271
  • Italia
Сонита, зна4и Ще ни ставаШ съседка.Канту е на 10 минути от нас.  Simple Smile Кога Ще се местите ? Не се притеснявай за зъбките на Сами. На Але и излязоха първите 2 на преклонната възраст от година и 5 месеца,така 4е има време.
Мдааа,така като гледам май ве4е се събираме хора за една среЩа: Астрея,Сонита,ФФР,Шура Пиколина.  Wink

Шуре,голяма разбота си. Признала съм те отдавна.  Hug Гледам,4е и ФФР върви по твоите стъпки. Ве4е знам към кого да се обръЩам за мебели по поръ4ка.Само смейте да ми откажете  Naughty Wink

Астрея,благодарско за линка.Аз го намерих оня ден ама не съм имала време да вляза все оЩе да видя какво има. Peace  bouquet Ние сме засменяли банката и лихвения процент от Юни пък да видим кога Ще е . Twisted Evil

ДЮн4е,най-напред 4естито за новото возило. Да се изфукаШ като дойде и приятно и безаварийно возене ви желая.   bouquet Hug СреЩата между Ди Рокови и Шури Пиколински не сме я увекове4авали в снимки,понеже проте4е много скорострелно и немА' време.Но другия път Ще поправим греШката. Peace

Ленке,знаеШ,4е съм винаги готов за лаф на автотеми. Фиат Идея,викаШ. Thinking Я моля,задай някакви параметри,за да знам какво търсиШ и да си кажа тежката дума  Wink
Смарта според мен е идеална като втора кола в семейството ,но за 4овек,който се движи само по работа. Цената и е определено висока оба4е. Thinking

Деситка, с риск да се повторя " РазкоШна си"  bouquet Роклята много ми хареса а и при4еската съЩо. Бобо е страШно сладък с този костЮм и много му отива.  Blush Безобла4ни дни и Щастие ви желая. Hug Heart Eyes

Миликс,добре завърнала се.  bouquet

# 272
Деси, страхотна булка, младоженец много чаровен ( като мускетар е този Валтер), слънчев и красив Неапол... мечта!
Много се радвам за вас!

# 273
Милена, на нас ни трябва фургончино. Но мислим, че е излишно да имаме някаква баничарка без втори ред седалки, и да поддържаме още 2 коли, затова варианта е ван. Те са същите, като колите, но имат едно като решетка отзад и седалките се свалят ( нормално), но ван-а се води и товарна кола, т.е може да е служебна, което пък ще й е основното предназначение ( и е важно ИВАта да се върне). Фиат са най-евтини, мислехме са Дубло или.. забравих др. модел , но то пък никакъв фасон, прилича на Мултипла.
И така лека полека стеснихме до Идеа. Така че, да. Събирам мнения.

Миликс, добре завърнала се. Нямам търпение да стъпя в София!

Това Еуроспин сме го имали наблизо. За пръв път чувам, но ще го посетя!

# 274
Ееее, браво страшни сте  Mr. Green

Моя кукла,   bouquet bouquet bouquet  Чудесни Снимки!Браво   bouquet bouquet bouquet  ех,мечти  Crazy

Лени, и ние сме о-пандени,но да ти кажа яд ме е,че не настоях за Тойота Ярис  ooooh! фиат хм не е кой знае какво като автомобил,а цените са подобаващи  Shocked хм а един Додже Калибър ахахаха много си ги харесвам аз  и го рекламирам Laughing

Дани, успех  с шофьорския курс  Peace

Аз имам нужда от добра дума.....постарайте се МОЛЯ....та днес ходих най-накрая до Чентро Пер Л'Импиего и след 2 часа чакане(каките да си направят 15мин почивка за закуска при положение,че 60 човека ги чакат отвън  #Crazy ) регистрирана съм и СЯ какво  newsm78
-не мога да си обявя психологията,защото трябвало заверка от университет тук- което е немислимо аз наново да уча и да полагам изпити  Crossing Arms ,а за тур агенциите дипломата ми трябвало да я занеса да я видят....та мисълта ми е дали въобще си заслужава да се занимавам?!
Вашите Бг-дипломи какво си ги правите?
А в СВ-то да не си ли пиша лауреата Психология щом не знаят дали се признава?!- да я изтрия ли?

Наоколо съм  Crazy

ПП Какво купувате от Еуроспин, ние веднъж ходихме,но не ни хареса  newsm78

# 275
Мда, мястото най-задоволи изискванията ни - близо до границата, до езерото, удобно за Милано,  в района на Комо имаме роднини, а в близка Швейцария- много приятели - така че за нас е идеално. А и със строителя ще ставаме роднини  Mr. Green
Цените на мебелите, су мизура или стандарт, са умопомрачаващи- особено за кухня около 10 метра, каквато ми трябва на мен!  Tired
Двайте отзиви за кухни- аз имам Венета  в момента. Скоро гледахме Галимберти.
Със зъбките значи и ние натам сме тръгнали  Thinking Crazy
Макдирок, вероятно напролет. Ти нали беше някъде към Астреа? А за срещата - когато кажете, нека само се окажем сериозни  Simple Smile
Ина4е, Смарта е точно само за работа, а на мен ми трябва за работа и за деца, пазаруване. Така че перфектни за мен са точно вариантите мазда 2, фв голф, ярис ... За семейна сме си харесали фв туран  Flutter
Миликс, бен торната  Hug
Хей, вие софиянки сте късметлийки- с всички воли лоу-кост до столицата  Simple Smile

# 276
  • Italia
Кала,съжалявам,но не мога да ти бъда полезна с инфо по твоя въпрос. Rolling Eyes
Никога не съм ходила в 4ентро Пер л'импиего и не бих могла да ти дам съвет.
Само за протокола: в СВто си съм писала какво съм завърШила,къде,кога и тн.
При кандидатстване за работа никой няма да ти поиска диплома в оригинал, нито преведено и легализирано копие. Peace

В Еуроспин ходихме това лято като бяхме на море в Пулия. Купувахме прясно месо, местните сирена и рикота,домати,паста,бриоШ,доматена салса и сума ти други работи ( да не ги изброявам вси4ките ). Спезата ни средно беШе към 30-40 евро и пълнехме по две торби.
Не зная дали и тук стоките Ще са съЩите,но там определено останах доволна,макар,4е си признавам ,4е в на4алото отидох с доста резерви.  Peace

# 277
  • Italia
МакДиРок е в града на мебелите. Wink
Ква е тая кухня 10 метра,ти ме срази. Shocked

Ярис Версо е доста добра алтернатива.  Peace
За среЩа:аз съм он лайн предимно през уикендите,през седмицата арбайтвам. Simple Smile

# 278
Деска,много сте сладки Heart Eyes
От коли не разбирам,хи4 :roll:4естито ви возила оба4е Peace,безавариййно PeaceАз се замислям,дали ако 6те вземам книжка да не се върна в БГ newsm78Тук определено с този трафик....тръпки ме побиват Tired

# 279
Мкдирокова, весел уикенд по ШУтландско Peace Ще се радвам снимки да споделиш....много ме влече....и ако ви попадне Шон Конъри д ане си пестите място на мемори кард:)

Благодаря ти:)Значи всичко ще си пиша,а тия от Импиего-то мисля да не ги тормозя повече с моята личност  Peace

# 280
Кала, аз едно време се бях регистрирала в Чентро Пер Л'Импиего и даже ми дадоха някаква магнитна карта. След това никой повече не ми се е обаждал ... Иначе, аз в СВ-то имам писано всичко, лауреа, курсове, специализации. Е, имам и дипломите легализирани и преведени, но никой не ми ги е искал. А и с моята специалност е доста трудно, освен ако Фиорело примерно не реши да ме вземе за шоуто си в Рай  Mr. Green
Дирок, ами голяма е - в най-добрия случай 7-8 пак ще излезе  Rolling Eyes

# 281
Здравейте ,дами!
Много ли ще е грубо да задам кулинарно въпросче тук?  Реших ,че в готварският е по-малка вероятността да ми отговорят,та извинете за нахалството.
Оризът за ризотто мие ли се с вода преди да се сготви? Изчетох много рецепти ,но никъде не се споменава.  Embarassed
   bouquet

# 282
  • Italia
Здравейте ,дами!
Много ли ще е грубо да задам кулинарно въпросче тук?  Реших ,че в готварският е по-малка вероятността да ми отговорят,та извинете за нахалството.
Оризът за ризотто мие ли се с вода преди да се сготви? Изчетох много рецепти ,но никъде не се споменава.  Embarassed
   bouquet

Мацо,сакън,без накисване. Wink
МятаШ го директно да се запържи в малко зехтин и лук а може и микс от малко масло,зехтин и лук,после го давиШ в бяло вино и караШ по рецептата.
Бон апети   chef

# 283
  bouquet
 Благодаря,mcdirock ! Спаси вечерята!  Grinning

# 284
  • Italia
  bouquet
 Благодаря,mcdirock ! Спаси вечерята!  Grinning

Ти пък,за ниЩо  Wink
Ризотото е една от лЮбимите ми и не на последно място лесни за готвене манджи. Дерзай смело и да ви е сладко.
Дали пък да не взема и аз да забъркам тая ве4ер едно,вместо да се 4удя какво да бъде и най-ве4е дали Ще го бъде. Thinking Twisted Evil Wink

Общи условия

Активация на акаунт