Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 860
  • 351
  •   1
Отговори
# 255
 Hug те,Слънчице. Нека почива в мир душата му.  Flowers Rose Flowers Rose

# 256
Слънчице  Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за татко ти

# 257
Слънчице, много съжалявам. Понякога казват, че едно зло не идвало само. И при мен имаше такъв цикъл на поредица от загуби. Дано това да е последното изпитание

# 258
  • The new Earth
Ох, Рени... толкова е тежко!...
Плача с теб и макар и от далеко те прегрьщам!

Делфина, Сльнчице  Hug Hug

# 259
  • Mediterraneo
Слънчице, съболезнования.
Момичета, плача с всички вас  Cry

# 260
 Слънчице, ужасно много съжалявам, че ти се налага и през това да преминеш... Най-искрени съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Просто не знам какво да ти кажа, така ми стана мъчно... Hug Hug Hug Дано това да е последното лошо нещо в живота ти и оттук нататък да излезеш от дупката и само слънце да има в живота ти...

# 261
Делфина,Рени,Слънчице нямам влизане във форума без сълзи плача за вас, за мен,за мойте ангелчета.Много ми липсват винаги тръгвам нанякъде и имам чувството че нещо съм забравила,проверявам за ключовете,цигарите,телефона дали са в чантата ми,всичко си е на място,но две съкровища ми ги изтръгнаха от ръцете и празнотата е навсякъде,в ръце,в сърце и душа.Да те са на хубаво място,без болка,без сълзи.Те са в рая,а ние всички мами на ангелчета изживяваме ада на този свят.
Остава ни надеждата и вярата(ЗА ВАС НЕЗНАМ ,НО ЗА МЕН Е ТАКА),че мойте съкровища-ангелчета ме чакат и че поне там някъде в другия живот аз пак ще бъда тяхна мама и пак ще са до мен.
За всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
и за всички майки на ангелчета Hug Hug Hug

# 262
  • Варна
Делфина, Рени, Слънчице.......

# 263
  • Варна
Слънчице, много съжалявам за татко ти! Толкова много ви се събра... нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

Делфина, reni_805  Hug

# 264
Слънчице  Hug Hug Hug
за татко ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 265
  много ми е мъчно,момичета Cry Hug
всеки път като вляза тук и сълзите сами почват да текат очите ми...
в този мрачен октомврииски ден и още повече неделя,
когато съм сама с мислите си,когато не са до мен наи-близките ми хора,
и когато знам,че никога повече няма да ги видя,освен в сънищата,спомените и снимките,
когато се питам за какво живея....
много ми е мъчно,болно и самотно.
не искам да излизам сред хора,и да се опитвам да бъда весела.
те не знаят какво е душата ми...
за тях животът си тече нормално...
мъчно ми е,много ми е мъчно...

# 266
Вечно скърбяща моля ти се недей така ,не се изолирай от хората намери някой с когото да споделиш какво чувстваш и му кажи всичко. Моята приятелка загуби татко си и след малко време и сестричката си когато ми каза двете седнах ме само мълчахме и много плакахме без да си говорим след време повдигна въпроса за този случай и ми каза ,че това много я е успокоило.Някой път дори с някой да си поплачеш помага .За това моля те намери някой с когото да споделиш  Hug

# 267
Слънчице моите съболезнования Sad·Съжалявам за татко ти.....
Рени Hug
Мили момичета представете си че любимите ни същества са на едно такова красиво място

# 268
  • София, "Младост 3"
слънчице, милото...нямам каквода кажа...съжалявам е слаба дума...
ужсно много ти отнеха...дано това е последната капка...дано той е на по-добро място и бди над теб

# 269
Днес отново е 7  Cry Cry Cry толкова много боли...
Толкова ми липсваш мое детенце  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт