Днес ми е мъчно, защото.................7

• 19 834
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Господи,защо......? Cry
Нека почива в мир малкото ангелче Мони
Милата и майчица Cry

# 106
  • Разград
Толкова болка да се струпа на един човек. Горката майчица. Тя направо е загубила живота си за тези 48 часа. Дано намери сила да се пребори и да продължи да живее, носейки тази голяма скръб в сърцето си! Hug Praynig Hug
За Симонка! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 107
Боже мили, дай сили на тази майка .Незнам как ще се изправи да загубиш и дете и мъж .............думи нямам .

# 108
 Flowers Rose Flowers Rose за мъничката Мони
Спи спокойно вечния си сън, детенце!

Бог да дава сили на тази майчица!  Praynig

# 109
# 110
 Cry Cry Cry
Искам най-после да свършат лошите новини, а тук има още една  Cry Cry Cry http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330169.0

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 17:06 от Nefertity

# 111
  • Mediterraneo
Божичко...

# 112
  • Варна
Отново оставам без думи.......

# 113
Мислите ли че ни чува и вижда, ако не ни е забравил нямаше да изпитваме непрекъснато, всеки ден, ежечасно, ежеминутно толкова много болка. Какво е виновно едно бебе, едно неродено още бебе, една невинна душа?????

# 114
  • Burgas, Bulgaria
аз съм от блока на Симонка и семеист. много ми е мъчно -днес като си дойдох и видах некролозите на татко и. нейниа и на баба и направо  Cry Cry Cry.Ако знаете каква е хубава и усмихната .Горката и майка а братчето и незнам как го разбира всичко това
без думи съм много ми е мъчно

# 115
аз съм от блока на Симонка и семеист. много ми е мъчно -днес като си дойдох и видах некролозите на татко и. нейниа и на баба и направо  Cry Cry Cry.Ако знаете каква е хубава и усмихната .Горката и майка а братчето и незнам как го разбира всичко това

Толкова е жестоко. Думи нямам.

# 116
  • Burgas, Bulgaria
просто ако видите тези некролози ............... един до друг ......... цветни........... а едни очички 6тастливи се смеат от единиа........ от улицата се вижда усмихнатата звездичка..........

# 117
  • на дъното
mama21 До болка ми е познато, всеки ден като затварям вратата и виждам моето ангелче на некролога усмихнато.
Мир на малката душичка Симона  Flowers Rose Flowers Rose

# 118
  • София

Искрено се надявам майката да намери сили да преодолее голямата загуба.  Sad

# 119
Цитат на: nana77 link=topic=328481.msg8595516#msg8595516 date=1221293820
Искрено се надявам майката да намери сили да преодолее голямата загуба.  Sad
[/quote

Нана  Cryи аз като теб се моля за нея .Незнам кави сили ще има тази майка загубила и детето си и съпруга си. Когато загубихме  нашия син съпруга ми бе този който ми помогна най- много, а тази женица остана сам самичка в скръбта си .Добре е  че има  и друго дете. То няма да замести сестричката си ,но ще и бъде малко утеха както е при мен .Незная колоко е голям ,но тази жена незнам как ще се справи .  Акъла ми не побира .Много ми е жал за нея.

Общи условия

Активация на акаунт