Photoshop United

• 44 099
  • 510
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Лелеее, какви са тези красоти неземни, браво момичета!!!

Лекси, първата е невероятна!
Radostche , много си задобряла. Много ми хареса тази  плажната снимка, а и тези с кита на Дам заслужават наистина място в блока й Hug
Maktub , много интересно
лати, рамката ти е много добра!
unrealexp , твоята също много ми допада Hug
ma cherie, интересно се е получило, но лично аз не съм привърженик на многото снимки на едно място Wink
mistake, малко зловещо  Simple Smile
Vesi, рамката ти е бих казала РАЗКОШ Hug
Дам, Влади да не се е отчаял от детската градина Laughing Сладурска рамка! Hug

А сега един подарък от мен, просто снимките за невероятни и много ми се прииска да рамкирам, дано Val stef нямаш нищо против Hug

# 31
mistake колажът е страхотен. Май си почитателка на сюрреализма като мен. Прилича ми на някаква представа на изкривено бъдеще. Сякаш влакът преминава към друго измерение, а в същото време човек се придвижва в каруца. Има интересно противоречие. Харесва ми  Peace . Струва ми се обаче, че трябва да добавиш малко по-силна сянка под коня и моста (върху пясъка), за да изглежда по-естествено.

Vesika, рамката ти е умопомрачителна (в добрия смисъл  Laughing )

ma cherie , страхотна е! Ще остане чудесен семеен спомен за това, което сте преживели заедно.

# 32
Руми, уникална снимка с уникална рамка  smile3501 Снимката обработвана ли , синният цвят е просто невероятен. Вал, ако беше изпратила тази снимка на " Моето дете" , нямаше да има нужа дот гласуване  Heart Eyes

# 33
  • София
Мойте последни рамки:

Руми, Веси, Дам, Радостче,Лекси- невероятни рамки!!!
Мистейк, този колаж е невероятен, направо нямам думи, всичко с ФШ ли постигна???

# 34
  • Вече в моята си приказка...
Честит рожден ден, Млечко!
Много късмет, щастие и безброй успехи!

И да поздравя всички за хубавите рамки, а Мистейк за колажа! Между другото има хубава тема за колажите, не е зле да се пораздвижи малко! Peace
EliG, поздравления за последните ти рамки! Невероятни са! Особено първата ми допада особено!

И аз захванах един кит, пък да видим до къде ще стигна. Скоро е рождения ден на Ивайло и съм решила по този повод кит-а да бъде на такава тематика. И всичко ще е рисувано от мен... Crazy

# 35
Здравейте момичета,страхотни сте всички!!!Аз само мога да мечтая за това,което правите  newsm20
чета ви от две седмици и се уча така да се каже от уроците на мамите в 1-ва стр.Има още много да уча...
направих две рамки,ама не знам как да ги кача, то в декупажния и рисуване вурху стъкло ги качвам през snimka-bg,ама тука не успявам  newsm78 как става,ако може някой да ме светне  newsm17
То не да се хваля,а да ми кажете какво куца и как по-добре да работя  Embarassed предварително благодаря
А на всички рожденнички честито - да сте все така креативни и пълни с вдъхновение!Нека музата никога да не ви напуска!!!

# 36
румка, весика много са хубави последните рамки   bouquet
Една и от мен

Млечко желая ти много щастие и хубави моменти   bouquet 

# 37
  • София
Eeee, Игуанче, появи се  Hug Пускаш рамка, от време на време , колкото да не те забравим  Wink . Липсваше ни сладкото ти личице. Как върви следването, живота?
Румка, жестока снимка и рамка!!!   bouquet
Ели, прекрасни са всичките! Много много ги харесвам!   bouquet
Дамаянти, супер сладка рамка със сладкия Влади  Heart Eyes  bouquet
Радостче, много са сладки и весели, но първата по-ми харесва  Hug
Благодаря на всички ви за прекрасните коментари!   bouquet

# 38
Момичета, много  красиво рамкирате! Само заради това се записвам, браво на вас!

Лекси, благодаря за линка, относно зъбната тема!  bouquet

# 39
  • София
Да се запиша най-сетне и аз с малко HDR опити :

и една рамка , ама съм загубила тренинг , ужасссс:

# 40
Да се запиша най-сетне и аз с малко HDR опити :

Какво е HDR ? Embarassed Embarassed Embarassed

# 41
unrealexp, текситилната рамка е много хубава!  Grinning На мен текстилните работи май са ми слабост  Blush
Радостче, честит хонорар!!! Все с кеф да си изкарваш пари  Wink За скраба, особено ако не го продаваш и не го разпространяваш усилено като фрийби, мисля че няма да е чак такъв проблем. Инак си трябва разрешение. (Много знам аз, само си теоретизирам  Crazy ) Рамките с кита на Дам са жестоки, особено първата! На втората ми е малко голямо детето, но това си е мое мнение  Wink
Мистейк, колажа ти е Страхотен!!! Браво!!! Kаручката е с една идея по-слаб контраст, но почти не се забелязва Simple Smile  Hug Инак особеното, което ползвам за моите неща са dodge и burn tool, останалото се вижда... май...
Лекси, много идейна рамка!  Grinning
Весика..... просто нямам думи....... !  smile3544
Дам, много чаровен син в чаровна рамка!  Laughing Зеленото листо не мога да преценя каква роля играе...  Blush
Румка, страхотна снимка, невероятно нежна рамка!
ЕлиГ, много ми харесват и трите, но първата е повече от добра!!!
MadGirl, много интересно са обработени снимките!
Ма шери, ето малко инфо

(за пореден път се уверявам, че не ме бива в многото елементи  Embarassed )

# 42
ЕliG, много красиви рамки. Първата обаче ми е фаворит ...

iguanka, рамката ти наистина е рамка. Изчистена без излишни елементи. Бих пипнала малко снимката за да "светне" малко...

Много ми харесват тези HDR неща , MadGirl, ще ни кажеш ли каква е техниката ?

Maktub, права си ,че детето е едро, но специално тази рамка, ще се вади на хартия във формат 15х18 и ме беше страх ,че ще се загуби сред всички тези ярки елементи ! Втората рамка е много хубава, много нежна  ( виждам ,че си успяла с текста по окръжност) . При първата според мен проблемът не е в многото елементи , а в композицията. Снимките ти попадат в 2 съседни фокусни точки, ако се приложи правилото на третините ( rule of thirds ) , което пък от своя страна разфокусира погледа. Много хубава статия има тук - http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3275.
И накрая благодаря за обясненията за снимките!   bouquetСега ако ми препоръчаш и хубави сайтове за такава фотография, ще съм ти ужасно благодарна!  Сега погледнах, от кога е постът ти, чудя се кога точно спиш  newsm78 Hug Simple Smile

# 43
Привет момичета!Дам-много е хубава рамката ,само листенцето на главата на Влади не ми се връзва, ама ти може би си знаеш HugЕли-рамките ти както винаги са супер!Румка-великолепна рамка!!!Мактуб-твоите също ми харесват!Игуанче ,както винаги в твой изчистен стил!  bouquet
Мад-на мен пък рамката ти ми харесва! Heart Eyesт мен една шаренка

# 44
Пу и аз в кюпа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт