Как изглежда банята Ви - 4

• 50 148
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Диди , страхотни идеи в този сайт.  bouquet то големи екстри за отводняване...Благодарско

# 196
ДесиХ2, искам да те попитам колко квадрата ти е банята, защото ми изглежда малка на снимките, но е възможно и да не е така. )))
На пролет ми предстои ремонт на баня, която е изключително малка и изобщо не ми побира главата как ще събера нещата, които искам. ))

# 197
_venera , не е моя заслугата за сайта. Grinning Една мацка в темата за строежите го сложи / ние там освен строежи си коментираме и всичко останало свързано с обзавеждане! Wink/ , за да покаже въпросния сифон , който си е купила за 700 лв.Даже и аз сега се поразгледах в този сайт и видях , че има капаци за английски двор , но... друг тема !  Mr. Green

# 198
Диди, благодаря! Много интересни сифони и скъпички, ще ме изселят в банята  Mr. Green.

# 199
Ми то , valeria1 , с удоволствие да живееш в баня с такъв сифон - то светлини , то екстри , пък може и тези дни да са измислили и с музика !  Joy

# 200
 Joy Joy Joy

Един щур въпрос  Embarassed - след като се налепят плочките колко време трябва да мине за да може да се ползва банята?

# 201
Да ти кажа честно - не знам и не помня като правихме нашата , а и ние не се нанесохме веднага.Може би няколко дена , поне фугирането да изсъхне , пък то е ясно , че навътре ще съхне по-дълго време !     newsm78

# 202
След 24 часа най -много .
Но ,основно я изчистих от ремонта след седмица./пръски от боя,фуга,тиксо и др./ Hug

# 203
Аз харесах този параван,но нещо не мога да изпратя запитване,каква му е цената.
http://www.interceramicbg.com/product.php?lang=1&catid=63&prodid=657

# 204
Ми то , valeria1 , с удоволствие да живееш в баня с такъв сифон - то светлини , то екстри , пък може и тези дни да са измислили и с музика !  Joy
Има с музика Crazy
ДесиХ2, искам да те попитам колко квадрата ти е банята, защото ми изглежда малка на снимките, но е възможно и да не е така. )))
На пролет ми предстои ремонт на баня, която е изключително малка и изобщо не ми побира главата как ще събера нещата, които искам. ))
Банята ми е супер малка,даже едва я хванах на снимките,намя къде да се завъртиш.Ако я нямахме тази чупка,където е мивката/нея я усвоихме от мокрото помещение/,нямаше да събера нищо вътре.Не знам квадратура,защото я премоделирахме навремето,сигурно е към 5 кв.м.

# 205
  • София
5 квадрата си е голяма баня  Grinning

# 206
  • в моя свят на мир и любов
Искам да ви питам нещо.

Трябва бързо и евтино да направя една баня от около 4 кв.м. Стените са грозни и криви, отвсякъде минава тръби.

Според вас ще стане ли, ако покрия всичко с водоустойчив гипскартон, и боядисам отгоре с боя. И не мисля, че може да се сложи душ кабина, защото няма предвиден сифон за нея.

# 207
ДесиХ2 , ти сериозно ли за подовия сифон с музика ?  Shocked Я покажи да го видим !  Grinning

luda , прави банята с гипсокартон и не се притеснявай !  Peace Виж за боята не знам каква трябва да е , но сигурно има специални ?!

# 208
А дали сте срещали програма за проектиране на баня на руски?

# 209
Цитат
luda , прави банята с гипсокартон и не се притеснявай !   Виж за боята не знам каква трябва да е , но сигурно има специални ?!
Цитат

Luda, може освен боя стените да се облепят с мебелно фолио. В стария апартамент бяхме сложили на вратата в банята такова, не беше    мръднало 8 год. Rolling Eyes Иначе е въпрос на вкус. Wink

Общи условия

Активация на акаунт