Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря моноблок с биде и колко струва?
Какви са комбинираните тоалетни чинии с биде и къде мога да ги намеря?
Как да решите между праг в банята с душ-кабина или равен под?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря моноблок с биде и колко струва?
-
Какви са комбинираните тоалетни чинии с биде и къде мога да ги намеря?
-
Как да решите между праг в банята с душ-кабина или равен под?
Изборът между праг и равен под в баня с душ-кабина зависи от личните предпочитания и удобството. Прагът може да бъде направен от PVC дограма, която е подходящ за предотвратяване на разливане на вода от душа. Важно е да се уверите, че профилът е здрав и подходящ за предотвратяване на разливане на вода. Препоръчително е да се консултирате с професионалисти за по-добро решение.
-
Как да запечатате фугата на пода в банята?
-
Какви са проблемите с поставянето на две огледала едно срещу друго в банята?
) се чудя дали да сложим вана с/без параван или душ кабина?
Винаги съм си представяла как децата ми ще се плицикат във ваната, но познати ми казват, че не е практично и иска голямо чистене. А относно параваните и душ кабините - притеснявам се да не стане някаква "авария" - все пак е стъкло 
. Колкото до играта на децата във вода можеш да си вземеш надуваем басейн или да приспособиш нещо друго. Ние примерно сега ползваме един пластмасов контейнер за играчки и пада голяма веселба
.
сега такива красоти видях, че не ми се мисли направо.
толкова си мечтая да имам.
! Разгледах всички програмки ,които бяха качени в началото на темата,но някои или не са активни,или са платени ,или са само за 3Д организиране на банята! Та на мен ми трябва програмка,с която да си направя 3Д профил на подредбата на плочките в банята ,а не мога да открия сякаш такава,вие с каква сте си ги правили,ако някой има под ръка такава или има желание да ми помогне-моля да се включи
!