Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 282
  • 374
  •   1
Отговори
# 90
подкрепям,Изи Peace Какво стана с контакта с асоциация "родители" кой ще го направи последно?
Отново  приканвам за мнение- кои  снимки да се извадят като приложение  към подписката за ОК( по-напред бях дала линк).Моля за мнение!
Изи, кажи с НДК нещо направи ли или да помагаме?

# 91
Ани, написах първоначален вариант на писмо, което е само за НДК. Засега го изпратих на Кети и тя май има допълнения. Като имам време ще се захвана с него отново и ако искаш ще ти го пратя за твоето безпристрастно мнение. Междувременно ще чакам момичетата от Южния парк да пишат също.  Simple Smile

За снимките - ти най-добре знаеш кои да включиш, това е вашата квартална действиетелност.  ooooh!

# 92
Добре сте го намислили момичета. Това лято бях месец и половина в Обеля и се ужасих от неприветливият вид на детските площадки там - то то кофи които преливат от боклук, то стъкла навсякъде, труден достъп с количка, защото и плочките са счупени... Иначе идеята да има площадки пред всеки блок е супер, жалко че няма кой да ги подържа  Rolling Eyes
Дано ви чуят там където трябва  Flutter

# 93
  • София
Ани, написах първоначален вариант на писмо, което е само за НДК. Засега го изпратих на Кети и тя май има допълнения. Като имам време ще се захвана с него отново и ако искаш ще ти го пратя за твоето безпристрастно мнение. Междувременно ще чакам момичетата от Южния парк да пишат също.  Simple Smile
За снимките - ти най-добре знаеш кои да включиш, това е вашата квартална действиетелност.  ooooh!

Събота и неделя, мила Изи!  Heart Eyes

# 94
Здравейте!
 Знам,че не е точно по темата,но виждам,че сте навътре в нещата .Ще съм ви благодарна ако ме насочите.
Желаем да обновим съществуващата до блока ни детска площадка.
Какви стъпки трябва да предприемем  и към кого трябва да се обърнем ?

# 95
здравейте.

включвам се за малко - хем дъщеря ми е болна, хем и много други неща имам да правя.

в понеделник купих нова четка за зъби на детето - ELGYDIUM JUNIOR. Имаше стикер, че от всяка четка - 0.10 лв ще са детски площадки в България. Обичам социалната отговорност, вярно, че почват с малко, но все пак е нещо.

ПП. не съм представител на марката.

# 96

newsm10   newsm51

Добре сте го намислили момичета...
Дано ви чуят там където трябва  Flutter

Имаме нужда от подкрепата на много майки, за да осъществим масовото почистване по квартали и да дадем гласност на проблема! Надявам се да се включиш и ти, както и твои познати.  Hug Като напреднем с организацията, ще пуснем отделна тема в друг подфорум с подробностите.  Peace

...
Желаем да обновим съществуващата до блока ни детска площадка.
Какви стъпки трябва да предприемем  и към кого трябва да се обърнем ?

Ако не се лъжа първо трябва да разберете чия собственост е земята.  newsm78

# 97
Щом площадката е съществуваща, мисля че не  нужно да навлизате в бюрокращина Crazy.Това , при  услояеи че искате сами да се заемете.

# 98

С удоволствие ще ви подкрепя, но не знам точно как от толкова далече  newsm78 Blush Ще следя темата с интерес.

# 99
С удоволствие ще ви подкрепя, но не знам точно как от толкова далече  newsm78 Blush Ще следя темата с интерес.

Ами нали съм всеизвестна патка - защо да гледам какво пише по профилите на хората?!?!  Blush Би могла да информираш майките от отчетна тема "Родени ... г.", ако пишеш в такава, приятелки в България...  Peace

# 100

Ами нали съм всеизвестна патка - защо да гледам какво пише по профилите на хората?!?!  Blush Би могла да информираш майките от отчетна тема "Родени ... г.", ако пишеш в такава, приятелки в България...  Peace
Няма нищо  Heart EyesОтивам при августовските бебоци на 2007 и ще им покажа темата.

# 101
  • София
Записвам се да ви изчета! Peace
Ще се включа   bouquet

# 102
Безкрайно благодаря за корекциите на писмото до "Триадица" на Тони и Кети.  Hug След малко ще ги нанеса и ще го пусна в пощата.  Simple Smile

# 103
Писмото вече е в пощата, мисля да си го копирам в Мултиплайския блог, а Кети може да направи същото в нейния си блог.  Peace

Копирам си поста от Инициативи:

... Междудругото вчера с Каби се разхождахме до 20 ч. в НДК и нямаше нито едно дете. Къде ще гоня мамите в района за подписка?!?! Имахме идея за резюмиране на писмата и публикуване на онлайн петиция. Мая само Саня и Джина подкрепиха, а оттогава минаха седмици. Да действаме ли??  Peace

# 104
Момичета, моля погледнете последния вариант на плевенското писмо, момичетата от града няма конкретни забележки и мисля да го давам за редакция и форматиране  и да го внасям в общината, че време не остана. Кажете, ако има забележки, но ако може до утре, за да го занеса утре следобед или в сряда.  Peace

http://apartamenta.com/downloads/otvoreno_pismo_pleven2.doc

Общи условия

Активация на акаунт