Работна тема "Детските площадки в България"

• 29 240
  • 374
  •   1
Отговори
# 165
Ок, мерси!  Hug

Те гумата я слагат сутрин и вечер я махат, точно този пазач, зимата също не е там - преценяват според времето и други, явно субективни, фактори.

Ето тук има материал от плевенски вестник, но само са преписали писмото, не са свалили интервюто с мен, само снимката.
http://www.posredniknews.com/Scripts/show_stories.php?link=social0.txt

Вчера ни снимаха за една телевизия, в понеделник излиза материал в друг вестник, има един и от днес.

# 166
Здрасти, Сия! Кутията с ЛС ти е пълна и затова тук ти пиша:

За утре Ники ме изненада с разходка до Сандански и околностите (ЛЛЛ срещата ни отпадна). Има вероятност да преспим някъде там, за да не пътуваме в един ден в двете посоки.  Simple Smile Ако решим, ще ти звънна още утре да ти кажа и съответно можем да се разберем за неделя следобяд, стига ти да си свободна тогава.

Целувки и хубава събота!  Heart Eyes  Hug

П.С. Дали да не добавя в писмото и липсата на достатъчно осветление в парка?? Вече се стъмва по-рано, а в НДК работят само някои лампи - единствено тези по успоредната на Витошка алея. Как мислиш?

# 167
Момичета, няма и седмица откакто внесохме писмото и вече има отзвук  - вчера махнаха една опасна катерушка в Градската градина, ще я поправят и върнат или ще сложат ново съоръжение. Прекопаха и изчистиха пясъка, аз бях случаен свидетел и снимах.

http://www.plevenmenu.com/downloads/pics.rar

# 168
Това е страхотно , Деси Hug Радвам се на бързите реакции .Браво на вас- всички момичета от Плевен, които работихте и работите за каузата!!! Дано  продължат положителните промени и занапред.

# 169
Имам и още новини. Вчера ми се обади пиарката на общината и ме помоли да събера от родителите информация къде има стари и опасни съоръжения, за да ги махнат. Интресено е, че и тя и човека, с когото говорех при гътането на пързалката, споменаваха медиите и снимките там, а не отвореното писмо. Явно си следят местните медии и не искат да ги хокат там.
Аз благодарих за бързата реакция, помолих да предадае на кмета, също и говорихме за това да организираме среща на родители с заместник кмета по екологията и шефа на общинската фирма, която стопанисва площадките. Аз и предложих да и дадем координати на Роспа, тя каза, че имат информация и скоро почвал някакъв процес на сертификация, това не го разбрах, ще попитам допълнително.
Готини са в нашата община, поне комуникацията им е на ниво и бързо реагират.

# 170
 smile3501
Няма какво да добавя!

# 171
Деси,аз да не съм нахална,ама давай да действаме и по въпроса за достъпната среда,докато ни обръщат внимание Simple Smile Че като сменят кмета не се знае кой ще дойде и дали ще е толкова сговорчив Simple Smile

# 172
О да, аз съм дала и такива снимки, заедно с детските площадки, смятам и да говорим за това на срещата, ако има такава, ако не - ще се опитаме да инициираме пак. Не знам дали не е лошо просто да идем и да говорим с директорите на някои от по-ключовите сгради, където влизат деца и майки - пионерски дом, читалище съгласие, нои... Ще говоря с пиарката ако може да направим някаква обща среща - за хигиенизирането в градините, храната, площадките и достъпа.  Peace но това значи 3-4 заместник-кмета или началници на отдели - хубаво е да сме 10-тина родители, а не само аз и ти.  Peace   Laughing

# 173
Деси,има ли смисъл да говорим с директорите на държавни сгради,те не получават ли пари пак от Общината? Или си имат собствени средства,от които трябва да отделят за рампа ? А как стои въпроса с частните сгради ? Кои трябва да се сезира? Защото нали все пак Общината им издава разрешителните,би трябвало пак те да държат да се поставят рампи . Имам наум няколко сгради. Освен това съм агитирала една млада баба,представителна и  с дар слово за срещата - била е във Франция и може да каже как са уредени площадките там. Аз знаеш за нищо не ставам Simple Smile Ще говоря и с други майки,но ако може да не е от днес за утре,защото трябва да предупредя,за да си намерят гледачи.

# 174
VAV VSQKA KOMISIQ, SAVET, KOITO VZEMAT RESENIQ, ZASQGASTI MEJKITE I TEHNITE DECA, TRQBVA DA IMA PREDSTAVITELI NA RODITELSKI ORGANIZACII KOITO DA OTSTOQVAT INTERESITE IM.

VREME E DA SE SAZDADAT SILNI I NEZAVISIMI RODITELSKI ORGANIZACII. SPRI DA 4AKAS I DA SE NADQVAS  NQKOJ DRUG DA GO NAPRAVI.  TOVA  SI TI I SEGA!

OBEDINENI MAJKI VAV VSEKI GRAD!

# 175
  • СОФИЯ
Les Champs - Elysees...

# 176
Най-после имам добри снимки на НДК, освен тези на Правда. Чакам приятелката ми да ги пусне в скайп.  Simple Smile

Деси, приятелката ми не беше в София, но тази седмица се връща и ще я търся да я питам за Заимовата.

# 177
  • София
Изи, да не забравиш и снимката, която ти пуснах по мейла.  Peace Трябва да ти дам и моите от Южния парк. Аз си мислех да направя нещо от сорта на по 2 снимки на лист А4 с по 2 думи под всяка... Какво мислиш? Да се захващам ли? Засега с Ади още сме си вкъщи, че е с нещо подобно на заден ринит.  Sad

# 178
Не съм забравила онази снимка, а какво имаш предвид под 2 снимки на А4? Нали щяхме да ги вадим във фотостудио?
За НДК, пак да питам, да пиша ли 1 изречение за липсата на осветление в парка, предполагам че в Южния е същото дередже????

Съчуствия за Ади, надявам се бързо да се оправи! Ти по-добре ли си?  Hug  Heart Eyes

# 179
  • София
Не съм се доуточнила - имах предвид да ги закрепим. Сега ми хрумва друго - може би е по-добре да ги надпишем на гърба? Според мене с осветлението пак излизаме от таргета "Детски площадки" и по-добре да не се включва - предполага се, че децата нощно време не играят.  Laughing

Ади може да се каже, че е добре, пу-пу, аз още не съвсем, но ще се оправя.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт