ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 025
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 795
Добре явно не знаеш отговора на последния въпрос, а можеш ли да ми отговориш на другите поне.

# 796
Някой беше попитал за добър класически хомеопат в Пловдив, дали имате някакви координати на такъв?

# 797
А има ли въобще хомеопати в Ямбол  newsm78

# 798
И аз това се канех да попитам.  Peace

# 799
  • София - Варна - Бургас
И аз това се канех да попитам.  Peace

Не, няма класически хомеопат.

# 800
Всъщност има, даже са двама и са завършили при нас в Хомеопатично общество. Едната приема в Сливен и Ямбол. 

# 801
някакви координати и дали е добра и си струва да се обърнем към нея  newsm78 дайте мнения . Моля  Hug

# 802
Здравейте, доста късно се включвам в темата и нямам възможност да прочета всичко за това ще попитам. От 2 дни синът ми (2г.) е със секреция от носа и лека температура от порядъка на 37.7.Вчера забелязах на едната му сливица бяло петно.  Дали е възможно лекуването му чрез хомеопатия на този етап ? Ако е така, ще бъда благодарна ако ме посъветвате към кой лекар да се обърна. Аз съм от Бургас.
Благодаря

# 803
сигурно ще може ,но е хубаво да се посети хомеопат преди да се разболее детето.Да се запознае с неговата картина.Но и сега ще се справи добър хомеопат,важното е да го намериш веднага

# 804
Здравейте! Искам да попитам дали стрептококова инфекция се повлиява окончателно с хомеопатия? Майка ми е прочела в книга за хомеопатия, че стрептококите оставят страхотни поражения, ако не се лекуват правилно и задължително се пие и антибиотик заедно с хомеопатия за лечението на този тип инфекция...  Shocked Това буквално ме изуми.. Пуснала съм тема по този въпрос, защото съм адски обезпокоена. Благодаря Ви предварително за отговора!  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380845.0 Това е темата ми.

# 805
Здравейте Aleksander,
Обръщам се с молба към Вас, защото в Русе за съжаление нямаме добри хомеопати.Ходим при една лекарка, изкарала курс за хомеопатия, но не ми вдъхва особенно доверие, личи си че е новак  областта.Дъщеричката ми е на 4 г. и последните три зими изкарва с една продължителна кашлица, която не успяваме да излекуваме  с нищо.Всичко започва със запушено носле, което не тече, а секрета е направо гъст и жълто-зелен.Следва въпросната кашлица-суха и дразнеща и детето кашля постоянно и особенно като си легне и секрета започне да се стича в гърлото му.След около седмица нослето се оправя,но кашлицата остава, която навън и при затичване от детето е направо на пристъпи до гадене и повръщане.ПОстепенно започва да става влажна и по рядка /например като стане от сън/, но и пристъпите не спират.ПОчти целогодишно пием някакви антихистамини и сиропи за кашлица и този факт вече ме притеснява. Не вдига температура, не я боли гърло и гърдите й са чисти.Водили сме я и на алерголог и на специалист-уши,нос, гърло и на други лекари и никой не може да ни каже какъв е проблема и как да го разрешим.Какво ще ме посъветвате Вие? Вече губя надежда, че ще намеря лек за детето си...Предварително благодаря и с нетърпение очаквам отговора Ви..

# 806
  • София - Варна - Бургас
  Какво да Ви кажа, мога самода насърча да заведете детето на добър класически хомеопат, който да започне истинското лечение на предиспозицията, а не на симптомите.

# 807
Привет Aleksander,
Имам син на 2,5 год и преди една седмица направихме необходимите изследвания за деца, които постъпват в градина. На едното от изследванията /чревно носителство/ се ''изолира в голямо количество Klebsiella pneumoniae". Моля, ако може да ми кажете дали според вас може да се повлиаем с хомеопатия. Навсякъде в интернет четох, че се лекуват с антибиотици.
Притеснява ме единствено факта, че с тези изследвания не биха ни приели в детско заведение.
Малкия е лекуван до сега само с хомеопатия. Няма поставени ваксини, единствено двете ваксини в родилното и без мое знание там му слагаха два вида антибиотик.
Предварително благодаря!

# 808
  • София - Варна - Бургас
Да, разбира се че може и попитайте за това лекуващия ви хомеопат, тъй като той най-добре познава синът Ви.  Peace

# 809
  • София
Aleksander
Пиха 7 дни стафилокоциум 15 СН защото имаха стафилококи три дни след  последния прием единия се разкиха много няма секрет,дадох им К,може ли това да е лечебна криза?

Общи условия

Активация на акаунт