ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 623
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 210
doreto на този въпрос беше отговорено многократно.. може стига алкохолно зависимият да пожеае да се оттърве от порока.. обсъждахме че близките му са готови на чудеса от храброст, но ако болният не пожелае да се лекува няма смисъл от нито едно лечение..

# 211
Благодаря много!Явно нещо съм пропуснала! Blush
  bouquet

# 212
Четох много за хомеопатичното средство Стафизагрия и мисля, че би ми помогнало в моето състояние на подтиснат гняв ... Въпросът ми е каква потенция и по колко трябва да вземам и като продължителност. И след това може ли да го използвам само при кризи? Аз съм на 30 години (58 кг- ако това има значение). Благодаря Ви предварително. Моята лична докторка не се занимава с хомеопатия, а незнам в Русе къде има такъв специалист (и дали въобще има). Много Ви се моля ми отговорете нещо насочващо поне, че с какво ли не съм пробвала, но нищо не помага и това ми  последната надежда - хомеопатията.

Хомеопатията наистина може да ви помогне, но за целта ви трябва и хомеопат.
Самолечение не е препоръчително – за ваше добро е...

Иначе нито възрастта ви, нито килограмите са достатъчо основание да се определи потенцията.
След задълбочено хомеопатично интервю, което може да продължи до 2 и повече часа, достатъчно информация ще е налице за да може да се подбере подходящото за вас лекарство и потенция...и то може въобще да не е стафизагрия...

# 213
Здравейте Александър!

Искам да ви попитам може ли да ми препоръчате нещо хомепатично за отпушване на канали при кърмене?
Имах проблем с недостига на кърма и лекарката ми препоръча ricinus communis 5 ch - 5 гранулки 2 пъти на ден 30 мин преди хранене и има ефект, изпила съм 2 опаковки досега и нещата значително се подобриха-тук искам да вметна въпроса мога ли още една да изпия/т.е. колко мога да пия от него зада поддържам кърмата си и това вредно ли е ако го пия системно/?След като обаче нещата се подобриха с количеството кърма, преди месец имах една висока температура поради запушени канали и едната ми гърда просто спря да произвежда кърма, споделих с личната си лекарка и тя каза че това са запушени канали. Бебето ми неиска да яде от нея просто защото тя не пуска нищо и то се изнервя и така проваляме цялото хранене.  Искам да мога и от двете гърди да го храня зада не се притеснявам непрекъснато дали имам кърма сега или не а ако успея и от двете този въпрос няма да ме тревожи.
Немога да се консултира сега с педиатърката просто защото тя е за 20 дни извън страната а моят проблем може да се задълбочи. Ако не може да ми препоръчате нищо, то поне ако може да ме насочите към добър хомеопат от Варна за да отида и да мога да реша проблема си - искам да кърмя детето си но скоро кърмата няма да му стига.

Благодаря ви предварително за отделеното ми внимание. Simple Smile

# 214
Dani освен хомеопат ти препоръчвам да влезеш и в кърмаческия и да си зададеш въпросите в отделна тема.. имаш проблеми с кърменето и момичетата ще ти помогнат и с други средства различни от хомеопатия..

# 215
  • Пловдив
Здравейте, Александър. Бихте ли ми препоръчали на лични класически хомеопат в Пловдив, тъй като искам да сменя хомеопатичката, при която водя големия си син в момента. Благодаря!

# 216
здравейте бихте ли ми препоръчали класически хомеопат в разград

# 217
  • София - Варна - Бургас
Четох много за хомеопатичното средство Стафизагрия и мисля, че би ми помогнало в моето състояние на подтиснат гняв ... Въпросът ми е каква потенция и по колко трябва да вземам и като продължителност. И след това може ли да го използвам само при кризи? Аз съм на 30 години (58 кг- ако това има значение). Благодаря Ви предварително. Моята лична докторка не се занимава с хомеопатия, а незнам в Русе къде има такъв специалист (и дали въобще има). Много Ви се моля ми отговорете нещо насочващо поне, че с какво ли не съм пробвала, но нищо не помага и това ми  последната надежда - хомеопатията.

Правило на форума е да не се предписват по никой начин л-ва по интернет.

# 218
  • София - Варна - Бургас
Danu-Ani  и  Буболечо

Пращам Ви на Лични!

alaran  За съжаление за Разград не знам, но в Добрич има много добри хомеопати!

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 22:41 от Aleksander

# 219
Aleksander мерси- тогава да ми препоръчаш някой от Русе,там сигурно има

# 220

а във Варна-кого препоръчвате? Само да не е Костадинов Naughty

# 221
Интересува ме hepar sulfur и hepar sulfuris calcareum едно и също лекарство ли са?

# 222
erota не ...

# 223
  • София - Варна - Бургас

а във Варна-кого препоръчвате? Само да не е Костадинов Naughty

Не, не е - казва се д-р Джеджев.  Grinning

# 224
  • София - Варна - Бургас
Интересува ме hepar sulfur и hepar sulfuris calcareum едно и също лекарство ли са?

Да, едно и също е.

Общи условия

Активация на акаунт