PRISON BREAK (XI тема)

• 51 214
  • 969
  •   1
Отговори
# 900
  • DE
galaUSA, напротив, 4 сезон е най-напрегнат от всичките! И най-интересен.
Чудно ми е само как нова са го купили? Или може би си е сниман целия и просто имат почивка?
Или нова са закупили само част от сериите?

# 901
Според мен за закупили само част от сериите.Останалата част от сезона ще се гледа по Нова чак есента,най-вероятно.

galaUSA,четвърти е най-напрегнат,вярвай ми.И сякаш ми беше най-интересен от всичките.Само дето ми липсваха затворническите дрехи. Mr. Green

# 902
  • London,UK
Изгледах целия 4ти сезон свален от замундата,и когато вчера гледах първата серия на 4ти сезон по Нова не ми хареса това ,че беше дублиран.Друго си е да чуваш истинския тембър на Майкъл Wink

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 23:22 от honey14

# 903
  • с трима мъже :)
супер тогава
довечера го подкарвам от втора серия натам  Peace

Аз за три дни изгледах първи, втори и трети сезон накуп  Embarassed

все се канех да го гледам тоя филм

наистина е хубав, много ми харесва  Hug

# 904
Изгледах целия 4ти сезон свален от замундата,и когато вчера гледах първата серия на 4ти сезон по Нова не ми хареса,че беше дублиран.Друго си е да чуваш истнския тембър на Майкъл Wink
Да и мен ме дразни това.
Всъщност Prison Break е първият сериал,който гледам от торенти и все се чудех какво толкова като е дублирано,но вчера разбрах какво имате предвид.И все се опитвах да чуя гласа зад дублажа.

# 905
ние, вкъщи, дублирани филми не гледаме, когато имаме избор.
за дублажа се взимат професионалисти - наистина ги признавам - в повечето случаи гласът им и интонацията им са по-добри от тези, които чуваме понякога, когато гледаме БГ филми. Но за чуждоезични филми - държим да си чуем гласа и настроението на героя от филма  Peace

# 906
2 дни гледам сериите по Нова и въобще не ми е интересно,аз съм си свикнала с истинските им гласове и сега не може да ме грабне филма.
Айде да идва по-бързо април месец за новите серийки  Simple Smile

# 907
И на мен не ми е интересно
все едно не е същия филм  ooooh! и 2 минути немога да си задържа погледа на екрана

# 908
абсолютно съм съгласна с вас
снощи гледах втора серия от 4 сезон първо на двд - от ИНет, а след това - същата серия, по НТВ, просто да видя дали става, за да го гледам вечер. Обаче никак не ми хареса. Абе чудя се с какви думи да го кажа, ама не мога да измисля. "Мъжките" гласове на дубльорите нещо много тънки ми идват, и някак си смешни. Само на Линк дубльора звучи по-нормално  Embarassed

Я да ви питам, като сте гледали преди сериите от нета. Как се излъчват? В смисъл, всеки ден ли ще дърпаме серия от нета, или една серия седмично?  Става въпрос за пети сезон.

# 909
Я да ви питам, като сте гледали преди сериите от нета. Как се излъчват? В смисъл, всеки ден ли ще дърпаме серия от нета, или една серия седмично?  Става въпрос за пети сезон.
Веднъж седмично,но чакай да видим дали ще има 5 сезон. Tired

# 910
  • Ботевград
НЕ, няма да има  Cry
сезона е финален  Tired Tired Tired
http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/bre ... son+Break'
The final season will return April 17 at 8 p.m. EST for the last of its episodes.

# 911
НЕ, няма да има  Cry
сезона е финален  Tired Tired Tired
http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/bre ... son+Break'
The final season will return April 17 at 8 p.m. EST for the last of its episodes.

Confused Sad
Нещо линка на работи.

# 912
  • Ботевград
Ох, да

http://ausiellofiles.ew.com/2009/01/breaking-fox-ca.html?iid=top … #039;Prison+Break'

Rolling Eyes

Ето и на български открих  Sad
http://www.novini.bg/otmenyat__byagstvo_ot_zatvora__News_details_1181.html

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 14:40 от ZLATNA

# 913
Имам два въпроса

1. Четвърти сезон колко серии са?
2. Няма да има пети сезон изобщо (филмът приключва с края на четвърти сезон) или ще има но по-натам, евентуално?

# 914
аз до колкото разбирам няма да има нов сезон, а ще има последна серия на 17 април ли?

Общи условия

Активация на акаунт