Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 188
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде на път....
За пореден път рецептата на Селма беше изпълнена успешно и резултата е.....+1кг.... Simple Smile
А при мен +3!  Cry

# 571
Аз пък тая рецепта редовно я правя на мъфини и тия дни пробвах да заменя банана с нектарини и по една вишничка(от буркан- без захар)- жестоко стана Peace

# 572
gundie, колко нектарини сложи, като количество да са равни на 1 банан ли? А, тъй като те са си сочни, изцеждаш ли ги?
Аз също правя кекса предимно на мъфини по желание на голямата дъщеря  Simple Smile

# 573
     Aко нямам банан,честно го заменям с една голяма ябълка.Морков също върши работа.  Wink Peace

# 574
gundie, колко нектарини сложи, като количество да са равни на 1 банан ли? А, тъй като те са си сочни, изцеждаш ли ги?
Аз също правя кекса предимно на мъфини по желание на голямата дъщеря  Simple Smile
ами на цялата рецепта сложих една голяма нектарина-настъргана, все пак нали и вишничка имаше....но определено може и повече нектарини Wink

# 575
Благодаря за отговорите. Утре ще пробвам с нектарина и банан, че и двете ми заседяват доста време  Grinning

# 576
Благодаря за отговорите. Утре ще пробвам с нектарина и банан, че и двете ми заседяват доста време  Grinning
и аз мислех тооочно за тая комбинация Wink

# 577
Сигурно съм си запазила рецептата от 2 месеца, а чак днес успях да я направя Crazy Стана приказен кекс - за пръв път ми се получи (досега винаги са ми изгаряли отвън пък вътре глетави, та по тази причина не съм правила от 7-8 години кекс Mr. Green). Благодаря, Селма  bouquet

# 578
    Zornichka,честито възраждане на кексоправенето в твоя дом!  Mr. Green Hug

# 579
Направих днес кекса за закуска, ухае невероятно  Crazy, както сами знаете. Селма, това ни е любимата рецепта за кекс и още веднъж ти благодаря, че я публикува   bouquet За да е още по-пухкав, замествам част от брашното с един пудинг ванилия на д-р Йоткер.

# 580
За да е още по-пухкав, замествам част от брашното с един пудинг ванилия на д-р Йоткер.
  Имам и такава рецепта.  Simple Smile
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9343939#msg9343939

# 581
Ааааааа, Селма, не съм се и съмнявала, че ще имаш   bouquet

# 582
Селма, ще те питам тука, макар че става дума за твоята торта с вишни. Значи ако направя блат за тортата от рецептата за шоколадово-банановия кекс, ще се реже ли лесно, или е по-добре на два блата отделни да го изпека?
Благодаря ти предварително за това, че винаги отговаряш и толкова мила с всички! Hug

# 583
Селма, ще те питам тука, макар че става дума за твоята торта с вишни. Значи ако направя блат за тортата от рецептата за шоколадово-банановия кекс, ще се реже ли лесно, или е по-добре на два блата отделни да го изпека?
Благодаря ти предварително за това, че винаги отговаряш и толкова мила с всички! Hug
не съм Селма, но съм правила мнооого пъти тая рецепта- ще се реже, но ти трябва да прецениш кое ще ти е по-лесно да ги срежеш или да ги изпечещ на две части

# 584
Лурдес,не би трябвало да имаш проблем със срязването.  Simple Smile
Но gundie ти е казала,ти си прецени кое ти е по-удобно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт