Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 137
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
ооо, аз пък днес го направих на тортичка отгоре с крема на Лео, е крема не ми се желира, но той и така е вкусен Wink Wink
    С удоволствие бих хапнала от тази тортичка!Любима комбинация ми е!  Heart Eyes

# 676
ооо, аз пък днес го направих на тортичка отгоре с крема на Лео, е крема не ми се желира, но той и така е вкусен Wink Wink
    С удоволствие бих хапнала от тази тортичка!Любима комбинация ми е!  Heart Eyes
ама отгоре мазнах и един бял пудинг на Йоткер, понеже нали идеята ми беше да се желира...нали си предтавяш как суперско щеше да изглежда с двата цвята...но сега е много вкусно...една виртуална почерпка , че синът ми става на 1 год. и 8 месеца днес Hug

# 677
И аз се включвам, за да похваля Селма.

Благодаря ти за вкусната рецепта.   bouquet

Кекса е много приятен и ароматен, въпреки че забравих да сложа ванилия.
А банана се усеща и придава невероятен аромат.

# 678
# 679
gundie,да ти е жив и здрав малкия юнак!   bouquet
ma_lolo,  Hug
Ябълка,много е важно количеството на сместа и големината на формата да са подходящи.А ко първото ти е малко,а второто голямо,кекса ще е по-плитък.

# 680
Ябълка,много е важно количеството на сместа и големината на формата да са подходящи.А ко първото ти е малко,а второто голямо,кекса ще е по-плитък.
Кекс с продукти, както посочения слагам в стандартна форма с вместимост  2.5 литра. Добре ли е?

# 681
  Добре е,но според мен спокойно можеш да увеличиш продуктите поне на половина.  Peace Ако искаш кекса да е по-висок,де.  Simple Smile

# 682
  Добре е,но според мен спокойно можеш да увеличиш продуктите поне на половина.
Какво означава да ги увелича на половина (Напр. брашното от 2 чаши стават 3)?

# 683
  • варна
Днес го направих във формички за мъфини - е свърши вече, а уж във къщи никой не обица сладко  Hug

# 684
Днес го направих във формички за мъфини - е свърши вече, а уж във къщи никой не обица сладко  Hug
ее, аз редовно го правя така Wink Wink и свършва бързо
Селма, мерсииии  Hug Hug

# 685
  Добре е,но според мен спокойно можеш да увеличиш продуктите поне на половина.
Какво означава да ги увелича на половина (Напр. брашното от 2 чаши стават 3)?
  Точно.  Simple Smile

# 686
Селма, страхотен кекс! Правя го вече доста пъти, слагам си почти винаги по 2 бананчета и есенция ром(много си я тача). Пробвала съм и шоколада да не го разтопявам целия,  а една част нарязах на парченца. Винаги  се получава!

# 687
Princesa Bialo zaiche,браво на теб!  Hug

Аз ,да викажа,опитах израелския бананов кекс Угат Банана,с 4 банана в тестото......  Rolling Eyes
   Определено за мен само едничък е достатъчен.Носи точно толкова аромат,вкус и влага на кекса,колкото трябва.Повече от това определено ми идва много ..... Rolling Eyes Според моя вкус,де. Simple Smile  Peace

# 688
за последните 3 дни правих кексчето 2 пъти  Heart Eyes
И двата пъти го правих с какао вместо шоколад и с 2 вместо с 1 банан, защото хапват и малки деца, които още не са яли шоколад. Много се харесва, а аз успях да си напасна количествата продукти към малката кексова форма. Получи се страхотно. Дори бих казала, че с какаото на Др. Йоткер става дори по-ароматен отколкото с черен шоколад.

Страшно е пухкав и сочен наистина  Heart Eyes

Селма, супер рецепта   bouquet Peace

# 689
malka_mravka,това е чудесно!  Grinning
Леко раждане ти пожелавам,гледам ,че е наближило доста.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт