Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 123
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Сега и аз ще го направя с 2 банана-дано ми се получи. Правила съм го с 1, както е по рецепта и става невероятен кекса.
Без лоши чувства към Zaichita, но нейната рецепта звучи съвсем различна-ще се радваме ако я напише по-подробно, за да я пробваме Peace

# 706
С 1 е по добре според мен  Peace.
Твърде много ми дойдоха и на мен 2 банана....... не че има кой знае каква разлика, но се усеща.

# 707
С 1 е по добре според мен  Peace.
Твърде много ми дойдоха и на мен 2 банана....... не че има кой знае каква разлика, но се усеща.

Усеща се,усеща се....
   И на мен са ми множко....
   Май съм писала,веднъж правих израелския угат банана с 4 банана,едвам го изядохме вкъщи.

Та за моя вкус 1 банан в кекса е тамън!  thumbsup Повече.....не  мога да понеса. Rolling Eyes

# 708
  • Несебър
Най-после и аз направих кекса.Стана невероятен, направо приказен.Ароматен е точно както го описват момичетата във форума. Направих го точно по рецептата и аз мисля, че 1 банан е достатъчен. Някой беше писал, че става сух, изобщо не е така. Моята фурна също е стара и бързо ми загоря отгоре и аз му сложих едно фолио и го пекох само на долна и пак стана.Тъй че селма е права ,че всяка фурна е различна. Изпече се точно за 35 мин.
Селма благодаря ти за страхотната рецепта.  bouquet. Да живее интернета  newsm44

# 709
Направих го с 2-определено стана различен-не толкова пухкав, но също толкова вкусен. За нашия вкус с 2 е по-добре-по-наситен става Peace

# 710
Направих го с 2-определено стана различен-не толкова пухкав, но също толкова вкусен. За нашия вкус с 2 е по-добре-по-наситен става Peace
  Благодаря,че го споделяш.  Hug
  Хубаво е да има и такива мнения,защото в темата често се пита,а как ли ще е с повече от 1 банан?

zaza_b ,радвам се!  Grinning

# 711
  • somewhere over the rainbow
Случайно попаднах на тази рецепта. Току-що го направих и се получи най-невероятният ми кекс /всеобщо мнение вкъщи/.  Simple Smile

# 712
           Благодаря на Селма за вкусния кекс.   bouquet
           На нас ни дойде малко сухичък и направих някой промени. Усеща се повече шоколадовият вкус с лек бананов аромат. Като преседи един ден става още по - ароматен. Слагам го в кутия за да не изсъхва.

4 яйца
     1 ч. чаша захар
     120 гр. краве масло
     1 бакпулвер(д-р Йоткер 10 гр., слагам по - малко)
     1 ванилия
     150 гр. натурален шоколад, предварително разтопен
     2 намачкан(настърган на ренде) банан
     1.1/3 ч.чаша брашно

# 713
Селма , благодаря ти за хубавата рецепта!И аз го направих и всички много го харесаха - стана много пухкав и ароматен.Следващия път ще покажа и снимки!

# 714
zawe,  Hug
Весел празник!  Heart Eyes

# 715
  • Бургас
Направих го днес много вкусен стана.
Благодаря за рецептата Hug

# 716
  • Sofia
И аз да се запиша с успешен, пухкав и вкусен опит. Благодаря за рецептата   bouquet

# 717
Кекса стана страхотен.Наистина много пухкав и адски ароматен.Само че, аз сложих 2, вместо един банан.

# 718
Ето и моят кекс:

Наистина е приказно ароматен и много вкусен:)))
Благодаря за рецептата, Селма  bouquet

# 719
  • Бургас
Този кекс продължавам да го правя  и аз слагам 2 банана ,защото така ни харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт