Пердета - 3

• 96 092
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
А червено?може да е от монитора ми-но такива стени и червеното от пердетата си ходят.А?Другите какво мислите? newsm78

# 166
  • София/Осло
Амиии червено..незнам...с тези шарени пердета и зелената стена..много ще се насити стаята..а пък нали е чиста , непорочна, детска  Thinking

# 167
Аничка, определено пердета ще разкрасят интериора. Ще скрият малко дограмата, която стои много изкуствено за този романтичен интериор и ще омекотят малко линиите им. Ще ги направят по-елегантни. Колкото за цвета, доколкото ми показва моя монитор, осветителните тела са по-скоро в тъмно сиво. Или бъркам? Какъв е най-тъмния нюанс в райетата на тапета? Него вземи като цвят за пердетата. Може да вземеш плат с единична широчина (по-евтино ще излезне и по-голям избор имаш) и да направиш 4 отделни парчета. Средните 2 да прикрият самата дограма и дръжката. На твое място бих боядисала дървената част на креслата в бяло.

Ами черни са лампите, тапета също има черно. Затова си помислих че най-добре е да бъде черно. Можеш ли да ми онагледиш твоята идея. Самите пердета на една релса ли да са? И да бъдет четири отделни пердета? Така ли? newsm78

Ами не знам...стори ми се че не е много плътно черно. По-скоро графитено... Имах предвид ако е по-различен нюанс на черно да не го забиеш с много по-плътно черно. newsm78 Улови точния нюанс и търси такъв плат.
Да, и 4-те платна на една релса. Нищо особено за онагледяване, но като ми остане време ще го скицирам.

Сасано, още ли не ги направи тез пердета? Simple Smile Не ти ли харесаха вариантите ми на моите скици?

# 168
Емиии - сега като се замислих дааа,донякъде е така, но от друга стара не винаги червеното е еротика.В zainteriora  има толкова варианти на детска червено и бяло или червено и оранжево.Аз нашата я мисля вече 3-4 месеца.Добре ,4е не е дошъл ред да я поръчваме-незнам всъщност какво искам.Сасано,кажи ти към какво си се насочила.Ованжево?Също става -за да изпъкнат цветята със сините тичинки Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes

# 169
  • София/Осло
Не, не ,азуро ..не ме разбра очевидно..не свързвам червеното с еротиката..но на фона на това , което е показала  сасано си мисля, че червеното ще захлупи стаята..Все пак ти даваш пример за червено и бяло пък в нейната стая има какви ли не цветове

# 170
  • София/Осло
Цял ден ровя из нета в сайтове за завеси.
Ето някой идейки.
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=289121
Благодарение на твоето ровене аз си намерих бъдещия диван
http://media.snimka.bg/0943/008140422-big.jpg
  bouquet
Има страхотни корнизи  Peace

# 171
Да -за еротиката явно съм сгрешила,но като дадох за пример червено и бяло исках да кажа ,4е 4ервеното е подходящо и  за детска стая.Наистина съм останала с впечатление , 4е 4ервеното е смятано повече за еротичен цвят повече за спалня.На мен това ми е абсолютно любимия цвят и макар , 4е ще правя мъжка детска смятам да присъства.Естествена не в агресивно червено.Както казах ,не съм я мислила още .Като дойде момента ще се надявам на малко форумска помощ newsm78

# 172
Deata-видях какво си харесала.Ако искаш погледни сайта на Ретро Уют Аксага-модел НОВА.Прилича на този диван

# 173
  • София/Осло
Азуро - ааа бяло и червено за мъжка стая си е cool отвсякъде, така че без колебание можеш да го използваш  Peace
Мерси за сайта . .. досега не го бях виждала..има страхотни мебели  Hug

# 174
Благодаря за съветите!  Grinning Червеното не е моят цвят, едва се примирих с червените цветя на пердетета и червени цветенца на лампата на тавана http://www.estosvetila.si/Pages%20from%20Esto5.pdf на 10 страница в каталога.... Joy

xenia
отдалече започнах, за сега съм поръчала само корниза. Но и съм си избарала пердета, не са най-бебешките, но и не съм търсила този стил. Ще се получи подобие като от твоята първа скица.  Grinning

# 175
  • София
Здравейте момичета, страхотна тема  bouquet Ще ви помоля за два съвета. След слагането на климатика не мога да си сложа пердето до край в хола, защото той пречи. Сеа правихме ремонт и искам да сменя пердето. Харесала съм си полулярните напоследък ресни, защото няма да си личи, че няма симетрия заради климатика. Имам обаче един проблем. Корнизът ми е от тези пластмасовите с кукички, а гледам, че "ресните" се слагат на тънки тръби. Има ли някакъв начин да зашия кукички на "ресните" и дали ще седи добре newsm78

Втората ми молба за съвет е относно спалнята. Имам стандартен прозорец, но има вътрешен перваз. Чудя се дали най - подходящото перде е с дължина до перваза или да взема едно дълго от две част и да го разположа от двете страни на прозореца newsm78 За там още не съм си купила корниз и според пердето ще го избера newsm78

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 13:25 от brazilka

# 176
И аз да се включа при вас с едни въпрос.
Според мъжа ми дългите пердета ще пречат на топло-отдаването от радиаторите. Късите, стигащи до перваза ми изглеждат незавършени.  Confused...Ако на прозореца се сложи късо, а на вратата дълго перде - каква ще стане тя Crossing Arms...
Кажете, пречат ли на радиаторите? Става въпрос за тънки пердета, не плътни. В детска стая.

# 177
МамиБлю моите са тънки и до земята и покриват радиатора, иначе ми стои доста грозна картинката.

# 178
МамиБлю моите са тънки и до земята и покриват радиатора, иначе ми стои доста грозна картинката.
Да, и аз не си го представям...ама щели да пречат на топлината от радиаторите Confused

Щорите са вариант, но сякаш искам перде...

# 179
Мами, не мисля че ще пречат. Това е абсурд,още повече че са тънки. Ние сме с такива навсякъде и наскоро запалихме парното, не усетих да са спрели топлината. Наистина стои незавършено, ако са само до парното.

Общи условия

Активация на акаунт