Гоблени-29

• 49 515
  • 496
  •   1
Отговори
# 420
 newsm62 агент rosi09 
ето ме! аз съм тук най-редовно, ама само си ви чета и тук там дърпам някоя друга схемичка (и складирам ли складирам....). аз мога да си взема поръчката от софия, само че до 21.10 съм на работа, а раб. ми място е чак в захарна фабрика и няма как да стигна до МОЛ-а или въобще някъде до центъра. ако е след 21 ще дойда навсякъде! даже мога да взема на Астера поръчката (ако тя иска) и да я донеса до Ст. Загора - идвам си средно на две седмици за уикенда...
а иначе сега чакаме Дъмпи да ни каже по колко парички да и преведе всеки, нали?!
и за да има малко цвят поста ми ще ви покажа какво си поръчах аз:
първият - някой от тук го беше шил и аз направо се влюбих в него

а вторият е един летен, морски, ама нещо не мога да му намеря картинката...
айде весел ден на всички!

П.П. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 421
Кетри извинена си  въпреки че няма защо  Рядко пиша  но редовно ви чета  и знам че честичко се чепкате за разни неща  -някои хора искат да се докажат ли незнам  не ме и интересува   Аз нямам това за цел  а  просто исках да споделя с вас  и  да чуя мнение  от съмишленици Учудена останах от липсата на реакция при положение че друг път се кефите на   всичко Като приключи женския пазар ще  кача и др които съм ушила  около 7-8 са  lalalala

# 422
  • в зоната на здрача
sled malko

# 423
Здравейте момичета и честит ви празник ,изскам да ви попитам някоя от вас знае ли къде се изкупуват голблени   ,търсих с гугъла но нищо не открих ,моля ако някоя от вас знае нещо фирма,телефон и пр. да ми пише ,лек ден и благодаря предварително Hug

# 424
Тук съм и ви чета.Дъмпи радвам се,че има бройки за всички.Надявам се,че това включва и моята поръчка.И както са казали и другите и пак аз ще повторя чакам сметка къде и колко парички да преведа и на кого после да дам адреса си за получаване.
Аз от утре смятам да започна да шия миниатюрките,досега сразглеждах и свалях схеми и като съм готова ще покажа.
Имам един въпрос  Embarassed,може би ще е смешен но може ли някой да ми каже във сайта на homyakov.net  къде и как се свалят схемички,защото аз нещо не успях.Регистрирах се,но нещо явно не правя както трябва.
Сътворили сте всички страхотни неща  Hug,като ги разглеждами ми се пълнят очите с радост и възхищение.

# 425
Хипатия мн си права за новите  и не чак толкова новите  Пука ми  дали ме приемат или не  ПРОСТО СЕ ПОХВАЛИХ -
А  според мен тук всички сме равни  и няма място за борби ТОва че някои пишат тук всеки ден не означава  че са доминиращи( но явно те така си мислят

# 426
Хипатия мн си права за новите  и не чак толкова новите  Пука ми  дали ме приемат или не  ПРОСТО СЕ ПОХВАЛИХ -
А  според мен тук всички сме равни  и няма място за борби ТОва че някои пишат тук всеки ден не означава  че са доминиращи( но явно те така си мислят
[/quote
Стига глупости,момичета.Всички сте добре дошли.Аз влизам от време на време и не съм останала с впечатление,някой да е пренебрегнат или самата аз да съм пренебрегната.

# 427
  • варненка от София

Дейзи, аз пък специално се върнах назад в темата, за да видя къде си се похвалила, нищо не видях Shocked. Обикновено когато има нещо ново, винаги се коментира и оценява от тук списващите, не виждам основание да се дели темата на нови и стари, на умни и по-малко умни. Видях, единствено твое мнение празно, с червено кръстче, това няма как да се коментира. Ако гоблените, които е показала илианайор са твой, повярвай ми прекрасни са и те поздравявам за избора. Само че, в мнението й не си спомената ти за това явно няма лично поздравление към теб. За първото ти мнение явно има технически проблем и за това не се вижда с какво си се хвалила.

Казвам, че гоблените са достатъчно красиво занимание, за да го опорочаваме с дребни дразги ooooh! ooooh! ooooh!.
А за днешното изявление на Хипатия, просто вече не ме учудва, на всяка манджа мерудия.   smile3507smile3505

# 428
  • варненка от София

Цитирам те, за да видиш първото си съобщение и да не се сърдиш, че си останала незабелязана  Peace

# 429
Аз като нова в темата, ще се обадя да кажа, че никой не ми е размахвал пръст. А напротив обърнаха ми достатъчно внимание и ми обясниха всичко, което исках да знам, за което съм много благодарна.  Hug
А иначе винаги става така - някой реши да прави нещо добро за другите и се намира един дето да дава акъл и да обяснява как трябвало да стане и да развали приятелския тон

# 430
Момичета много ви моля не превръщайте нашето красиво хоби във бойно поле. Дейзи искам да се обърна към теб и да ти кажа че    пиша в доста други форуми , но такова топло посрещане ,отзивчивост, помощ когато потърсиш има най много в този. В днешния динамичен живот да се намерят майки с малки деца да помагат кой с каквото може не съм срещала до сега. Не искам да изброявам имена но доста мами ми се отзоваваха на помощ , чрез тях миналата година успях да направя коледни миниатюрки в коледни рамчици, които ми се пратиха от софия, защото аз съм в дълбока провинция и така  зарадвах дечица със коледни подаръци, получих канава, която без тези мами ,едва ли щях да видя , а не съм си и представяла че някой който не познава сам ще си предложи услуги да ми прати от нейната та дори и без пари. И още доста помощ съм получавала, макар че аз съм почти една от най- възрастните дами тук .
Хипатия ти също често си ми   помагала, моля заровете томахавките и не се карайте кой е по- по най .
Аз искам да ви кажа че всички страшно много ви обичам, и когато има такива караници за глупости много ме боли. Нека да не помрачаваме нашите красиви ръкоделия.  bouquet
И тъй като ви чувствам за много близки искам да ви се похваля че станах мама свекърва, моят по-голям син ми доведе снахичка, надявам се че ще помагате и в това начинание. Черпя ви по едно cheers

# 431
Т
Имам един въпрос  Embarassed,може би ще е смешен но може ли някой да ми каже във сайта на homyakov.net  къде и как се свалят схемички,защото аз нещо не успях.Регистрирах се,но нещо явно не правя както трябва.

разбирам ,че влизаш в сайта с ника си?
Не помня дали за този сайт се искаше активация на регистрацията- май не.
Като се отвори сайта- отстрани в ляво има изброени разни категории. Схемите са при Файлы - тук са разделени на категории- има големи архиви, графични схеми- т.е сканирани и в електронен вид- преработени с някоя програма.
Кликвайки на всяка категория се отварят други подкатегории- схемите са класифицирани по вид.
Това предполагам си го направила.
За да свалиш избраната схема кликни на името и- над снимката. Изчаква се няколко секунди-има изброяване и се изписва Скачать .Кликваш там и файла се сваля

Още схеми може да се намерят и във форума на същия сайт.

miangelova,
честито. Simple Smile
Аз никога няма да стана свекърва, а и никога не съм имала така ,че опита ми със свекървите и снахите е само теоретичен. Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 19:39 от Хипатия

# 432
Здравейте момичета и честит ви празник ,изскам да ви попитам някоя от вас знае ли къде се изкупуват голблени   ,търсих с гугъла но нищо не открих ,моля ако някоя от вас знае нещо фирма,телефон и пр. да ми пише ,лек ден и благодаря предварително Hug
момичета някой ще ми помогне ли по въпроса

# 433
Хипатия благодаря ти за отговора  Peace.
miangelova Честито и да бъдеш добра свекърва  Grinning

desisladka преди 2 години ми дадоха този номер 0887/316859 за изкупуване на гоблени.Незнам дали все още е актуален.Звънях тогава и ми казаха цени,които лично мен не ме устройваха.Не помня името на фирмата и не мога да кажа нищо за нея.Можеш да звъннеш и да провериш.Но ако си решила да продаваш по-добре ако можеш да си намериш пазар извън страната.Успех.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 19:44 от Ива_Николова

# 434
  • София
Момичета, често влизам в sarav.gallery.ru, гледам схемите, но не мога да схвана как да си ги сваля. Изнервих се и ви моля някой да ми каже как да го направя. Благодаря ви. Има HTML код, явно става с него, но не знам.

Общи условия

Активация на акаунт