Гоблени-29

• 49 539
  • 496
  •   1
Отговори
# 450
Аз не съм виждала нищо ушито на Кинкейд , много са красиви картините, но с по 200 цвята и много сложни.Както от Лаура-ститч.

# 451
и аз не съм виждала ушито нещо  Whistling
за изкупуването на гоблени, сложна работа. никой не ги купува на реални цени
добре дошли на новите  Hug
Хипатия , мито няма на нашите поръчки, щото знаем как да поръчваме. гуди и здравка могат да кажат дали са плащали мито при получаването на пакета

# 452
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз не съм виждала ушито нещо  Whistling
за изкупуването на гоблени, сложна работа. никой не ги купува на реални цени
добре дошли на новите  Hug
Хипатия , мито няма на нашите поръчки, щото знаем как да поръчваме. гуди и здравка могат да кажат дали са плащали мито при получаването на пакета

джъмпи, що се връзваш на кАка?  Mr. Green аз не и чета мненията щото ми става тъпо  Tired затова сигурно съм пропуснала за митото   ooooh!
нямаше мито получих пакетчето в пощата и нищо не съм плащала  Peace - не знам защо, не съм питала, но явно знаеш как да поръчваш. а кака се е поотъркала в и-бея, но точно на този урок е отсъствала май Whistling

здраве да е  Hug нямам търпение за новата тема, затова ще се похваля сега  Mr. Green

# 453
и аз чакам новата тема да се хваля  Mr. Green то май ще ми е за пръв път  Laughing

# 454

Както казах се надявам и пожелавам да няма   мито:)
Не знам как се обмитява в България , но ми направи впечатление цената на колета. Каквото и да е няма да пишат ,че е под 200 долара.
Пожелавам всичко да е наред и всеки да получи поръчаното.

Какиното,
 когато даваш информация добре е да цитираш и първоизточника.
Казваш, че не четеш мненията ми, но ме цитираш. Защо ли?Simple Smile
Нищо лично, нали знаеш, че си ми слабост. Всички "вие" Simple Smile))

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 15:57 от Хипатия

# 455
goblenite.org работи вече.Преди малко ме пусна да вляза.

# 456
Мен пък не ме пуска. Вчера ме пускаше, но не ми даваше да гледам картинки, та все тая. Аз ще чакам да ме пусне, без да извивам ръцете на уиндоуса с нек'ви хватки Mr. Green Досега е ставало, дано и този път стане Grinning

# 457
Гууди , чашки с китки пак , браво Peace
Аз също не виждам картинки и аватари у съседите.
Сега прочетох,че местят  и картинките

# 458
goblenite.org работи вече.Преди малко ме пусна да вляза.
форума работи от завчера струва ми се, а може и по-рано.
Аз ползвам Опера и нямам проблем с влизането , нито нужда от допълнителни настройки.
Мисля,че при другите браузъри съществува проблема.
Снимките не се виждат за никой, поне за сега.
Имам предвид снимките качени на същия сървър.
Ако в мнение се сложи снимка с линк към някой друг сървър се вижда.

# 459
  • София
По-точния израз е работеше до някое време, само че без картинки, сега пак го няма  newsm78
Goodi, интересни гобленчета имат л някакъв скрит смисъл?
Аз завърших мечето-ученичка, ама няма кай да го снима... сега остава да му намеря рамчица, даже си го нося с мен в чантата Simple Smile
Сега съм се заела на едно друго мече, да му шия контура, че кръстчетата бяха готови от почти година, ама контура си ме чакаше и не се беше учил сам за тава време - хич не го е срам  hahaha
Портофино е позарязан, а като си взема и Dimensions-ите, съвсем ще хване прах Simple Smile
Кога казахте среща, че не разбрах - последно четвъртък,петък или другата седмица?

# 460
  • гр.Добрич
Момичета, някой има ли схема на Арахангел Михаил?

И аз като една голяма гобленарка Embarassed си поръчах 2 Дименшъна, пък как се шият ще му мисля по-нататък.

# 461
По-точния израз е работеше до някое време, само че без картинки, сега пак го няма 

има си го- поне аз виждам всички теми.
А може и да се пише в тях.
Не знам при вас защо не работи, даже и аватара ми се вижда. Само моя, другите поне аз не ги виждам

# 462
Момичета, някой има ли схема на Арахангел Михаил?

И аз като една голяма гобленарка Embarassed си поръчах 2 Дименшъна, пък как се шият ще му мисля по-нататък.
аз имам този- на Солария

и този за Паттерн Макер. Мисля,че  е руски дизайн ,ама на коя фирма незнам сега.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 16:41 от Хипатия

# 463
  • гр.Добрич
Предпочитам този на Солария и ако е удобно да го качиш някъде, за да си го дръпна. Иска ми се да прилича повече на икона, но пък втория не ми допада.
Ако има и други вариянти, не отказвам.

# 464
Предпочитам този на Солария и ако е удобно да го качиш някъде, за да си го дръпна. Иска ми се да прилича повече на икона, но пък втория не ми допада.
Ако има и други вариянти, не отказвам.

заповядай:)
сложих го тук

Общи условия

Активация на акаунт