Колко пари да приготвим?

• 23 859
  • 179
  •   1
Отговори
# 150
  • София
мустела и бюбхен имат тестери - особено вторите ги има навсякъде...а и защо да не разчиташ, ще ти стигнат за по няколко пъти, хем ще усетиш как реагира бебето - ако е ОК - купуваш глеми опаковки....хип също имат тестери....ако не намериш и не пасне козметиката на бебето ти има винаги варианта ти да я доупотребиш Wink май и а-дерма имаха тестери - те също са хубави.....

За чантата - ОК....просто не всяка количка върви с такава, но явно ти вече си се спряла на определена Wink

За стола - съгласна съм - щом нямате кола, няма за какво да ти е....и да - тежки са... виж портбебето тогава може пък да ти свърши работа...една приятелка казваше, че зимата пъхала портбебето в количката под покривалото , когато било супер студ и така нямали проблеми Simple Smile)) ама на мен ми е ултра прекалено, че космонафт, че одеало, портбебе, че и покривало....
За кърпички - също бих си взела малки пакети - няколко вида....така разбрах например, че памперс за нас не стават, но с Евент нямахме проблем...хем ще видиш кои най-ти допадат като аромат, мокрота, размер, мекота и т.н...

А зехтина и маста са ми супер отвратни неща.....Simple Smile)) да не се обижда който си е мазал детето с такива...

А ако ще къпеш бебто в стая а не в баня - ще ти трябва една кофа или легенче и канче - за да го плакнеш после - да са си чисти и нови - само за него си...

# 151
  • София
Слушам и изпълнявам. Wink Hug

Ако има тестери, ще си взема. И малки опаковки кърпички.

Може би наистина не ми трябва порт-бебе... Ще излезем за пръв път навън края на февруари... Няма да е кански студ, все пак.

# 152
  • София
Абе то аз с превземка...но вероятно защото моето бебе си имаше проблеми с кожата...който не го е усетил сигурно би ме сметнал за куку малко Simple Smile))
Ама на има такива като моето бебе, има и такива дето е все едно с какво ги мажеш, переш, повиваш, обличаш и т.н....че то моето зверче и от праха за пране се обриваше...абе красота...а ние бяхме сравнително лек случай на АД  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дано твоето да няма такива проблеми изобщо....

# 153
Слушам и изпълнявам. Wink Hug

Ако има тестери, ще си взема. И малки опаковки кърпички.

Може би наистина не ми трябва порт-бебе... Ще излезем за пръв път навън края на февруари... Няма да е кански студ, все пак.

То не се знае, ами малък сечко ако изненада?

# 154
  • София
От друга страна...порт-бебе не е ли по-добре, отколкото да го навлечеш цялото?

# 155
Ето това е моята количка, като кликнеш да се уголеми картинката ясно се вижда какво е порт бебето. )))
http://www.mothercare.com/gp/product/B0013DDT7O/sr=1-78/qid=1222 … 3041&mcb=core
За мен беше голямо удобство, цяла зима до март месец разнасях дъщеря си в него, постоянно ходихме по гости (до майка ми, приятели).

# 156
  • София
То портбебето не заменя обличането на бебето...и чак навлечено - боди с , чорапки, гащеризонче(памучно или плюшено), космонафта...или там каквото вземеш за навън....март.април като се стопли - якенце.... според мен за края на февуари е достатъчно одеалце и покривало на количката...или само едното ако е по-топло....

# 157
  • София
Ааа, и още нещо. Дилемата за кошчето за кола не е съвсем разрешена, защото май коша за новородено (аз искам Dreami), е много горещ през лятото, и трябва кош за кола за количката? Но се притеснявам, че кошчето за кола не става за дълги разходки (3 часа...).

Имате ли идеи?

# 158
  • София
Ето това е моята количка, като кликнеш да се уголеми картинката ясно се вижда какво е порт бебето. )))
http://www.mothercare.com/gp/product/B0013DDT7O/sr=1-78/qid=1222 … 3041&mcb=core
За мен беше голямо удобство, цяла зима до март месец разнасях дъщеря си в него, постоянно ходихме по гости (до майка ми, приятели).

Това третото ли е порт-бебето? Големия кош? Аз защо си мисля, че порт-бебе е това: http://family-bg.com/images/2007/61665_2.jpg

# 159
  • София
Ааа, и още нещо. Дилемата за кошчето за кола не е съвсем разрешена, защото май коша за новородено (аз искам Dreami), е много горещ през лятото, и трябва кош за кола за количката? Но се притеснявам, че кошчето за кола не става за дълги разходки (3 часа...).

Имате ли идеи?

Лятото най-вероятно вече ще се возите в "летния" кош на количката.
Надали има мн деца, които на 5-6 месеца търпят да се возят само легнали....

Нашето портбебе беше подобно на гракото - те са с дръжки, това което ти показваш, по-точно е чувал за количка....

А всъщност щом си с кош за новородено изобщо порт бебе няка да ти трябва, то се ползва при колички без такъв....

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 21:05 от Angel_Dust

# 160
  • София
Ох, ама количката май няма летен кош... Dreami-то може да се монтира с адаптори... Количката е Buggster, ето тази: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4186

Да ми препоръчате тогава летен кош?

А за портбебето, няма да ми трябва, след като сте го ползвали до март...

# 161
  • София
летен наричат основния кош на количката. т.е. дримито е за новородено, а после - става като на снимката...т.е. със "летен " кош...аз за това и в кавички го слагам....т.е си остава Бъгстъра.

Като гледам ляга до 30 гградуса наклон, което за 4-5 мисично бебе е съвсем ОК.

А какво е  carry cot???

А сигурна ли си, че Бъгстър е съвместим с Дрийми на куини?

# 162
  • София
Е, да, ама този летния не е никак хоризонтален и не става за 3-месечно бебе... Леле, голяма бъркотия с тия пролетни бебета! Crazy

# 163
  • София
Carry cot май е зимния кош... Ама аз искам Дрийми.

Много съм гламава, трябва да ида да я видя пак и да проверя летния вариант колко пада! Добре че ми каза.  bouquet

Да, една мама тук даде снимки на Дрийми-то: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258735.msg8763438#msg8763438

# 164
  • София
То кога ще се ражда?? Януари - Февуари? на 4 месеца - става си 30 градуса - до тогава в коша -чак толкова да топли...надали, аз и август съм виждала да си возят бебета в такива Simple Smile)
А столчетата за кола всички супер спарват(говоря лятото в жегите), защото са много затворени, бебето е притиснато от всякъде и доста стегнато с колани - но всапак се ползват в кола - и там сигурността е над всичко....но за количка не бих ползвала...

Общи условия

Активация на акаунт