LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 360

ami qryk e ,но не крещящ,иначе мисля че е изкуствена ,но не съм сигурна,иначе са много мекички Peace
[/quote]

благодаря за отговора. В този цвят най ми харесват(то май само такъв нямам) и май ще си ги взема,макар че почти нямам с какво да ги нося, освен с едно сакенце. Peace

# 361
  • Пловдив
Помагайте хора, не мога да пусна поръчка...
Не ми изписва за никакъв проблем, но всичко си стои в кошницата.
Вече пробвам за втори път и не виждам направена поръчка.  newsm78

Може и да си направила поръчка - провери в суивито.
Друго, което ми хрумва е, че може да не стигаш до последна стъпка. На 4-та стъпка също трябва да потвърдиш.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 21:39 от marzeliva

# 362
Четох внимателно и спазих всичко.В суивито не виждам поръчка, парите на са ми блокирани, артикулите са в кошницата...В неделя опитах да пусна същата поръчка и пак така се получи.
Смятам,че потвърждавам и 4-та стъпка, пък знам ли...

# 363
На 4-та страница като натисна червения бутон (нали той е за потвърждаване) и ме връща на 1-ва стъпка с пълната кошница.

# 364
Я си направи принт скрийн на екрата на 2-ра стъпка /кошницата/ и го сложи тук. Вероятно имаш ограден в червено артикул или изчерпан подарък, ако си ползвала код.

# 365
На 4-та страница като натисна червения бутон (нали той е за потвърждаване) и ме връща на 1-ва стъпка с пълната кошница.

Значи не си направила поръчка  Peace Най-вероятно отгоре ти излиза и надпис в червено, че има проблем с картата, който не си забелязала  newsm78

# 366
Запис, че съм забравила  Blush

# 367
  • Бургас
...Получих и тренча подарък размер 38 и ми хареса...тъничък е,има коланче и като се пристегне в талията стои много добре....не мога да снимам,но мога да дам размери,ако някой иска  Peace

Ти носеше 36, нали? Бях чела размерчетата на тренча 38/40 и ми се стори, че ще ми е големичък.  Thinking

# 368
Използвах код за сака Лафума, изпратен ми е персонално.Намам ограден  (свършил) артикул...
Сега ще пробвам пак.
На гърба на картата имам един код с 4 цифри и после още три.Използвам трите последни.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 22:17 от Манча

# 369
  • в реалността
здравейте моми4ета имам проблем и много моля ако на някой му се е слу4вало да помага.Пуснала съм поръ4ка,но незнам как е станало адреса ми е бил непълен,т.е. половината го няма.Пише само квартала и града.Явно няма да я полу4а,но незнам как да действам от тук нататък.

# 370
...Получих и тренча подарък размер 38 и ми хареса...тъничък е,има коланче и като се пристегне в талията стои много добре....не мога да снимам,но мога да дам размери,ако някой иска  Peace

Ти носеше 36, нали? Бях чела размерчетата на тренча 38/40 и ми се стори, че ще ми е големичък.  Thinking
да аз съм точно 36,сложих го с жилетка отдолу и ми е точен  Peace искаш ли размери?

# 371
здравейте моми4ета имам проблем и много моля ако на някой му се е слу4вало да помага.Пуснала съм поръ4ка,но незнам как е станало адреса ми е бил непълен,т.е. половината го няма.Пише само квартала и града.Явно няма да я полу4а,но незнам как да действам от тук нататък.

Ходиш в кварталната поща всеки ден, за да ги тормозиш.

# 372
  • Бургас

да аз съм точно 36,сложих го с жилетка отдолу и ми е точен  Peace искаш ли размери?

Мда!  Wink

# 373
Размери на тренч 38/40
от рамо до рамо 40см
ширина при бюст 47см
талия 45см
ханш 54см
цяла дължина 80 см

# 374
  • Бургас
Размери на тренч 38/40
от рамо до рамо 40см