LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 90
Току що си взех поръчката от 27ми, направена с онзи код за сакчето, дето има няколко отказани поръчки.
Тази рокля, по съвет на змейковица   bouquet , я взех с един номер по-малка и наистина не сбърках. Дори 34/36 ми идва мааалко широка.

Този каскет в черно, идва ми малко голям, а не ми е никак малка главата  Laughing
И като подарък сакчето Лафума, което не е никак лошо.

# 91
  • Sofia

Тези дънки знам, че бяха коментирани съвсем скоро, но ми е непосилно да ровя за да видя от кой и какво. Някой ако ги има ще съм благодарна на коментар, снимка или размер на 34 или 36-ти номер.

Подбутвам си питането, че ми е спешно. Някой ако има някакво инфо ще съм му благодарна.

# 92
Valeria, сигурно си спомняш моето питане за тях  Peace Аз се чудех дали са зимни, но никой не ми отговори тогава и се отказах. Май не съм срещала коментар за тях  newsm78 Може и да бъркам, де...

# 93
black_angel1, материите са различни, съответно и цените. Някой чаршафи са чист памук, а други не са.

Аз да попитам дали само при мен е този проблем или и при другите. Като си вляза в суивито и не се виждат картинките на артикулите, които съм порачала. Така беше по намаленията, но все още не са го оправили, или поне при мен не са. Вие виждате ли мъничките картинки, или не?

# 94
  • в страната на абсурдите
и аз не виждам картинки

# 95
няма картинки ,така е не е проблем това

# 96
  • Sofia
Valeria, сигурно си спомняш моето питане за тях  Peace Аз се чудех дали са зимни, но никой не ми отговори тогава и се отказах. Май не съм срещала коментар за тях  newsm78 Може и да бъркам, де...
Вероятно си права, а я кажи доволна ли си от тези потурестите дънки които получи, така и така отворихме дума за дънките, че и на тях им се чудя  Grinning

# 97
Вероятно си права, а я кажи доволна ли си от тези потурестите дънки които получи, така и така отворихме дума за дънките, че и на тях им се чудя  Grinning

Да, много ми харесват  Heart Eyes Дебел плат са; шевовете им са много ефектни - с жълти и кафеви конци  Simple Smile Още не съм ги обувала, че е горещо, но много си ги харесвам. Поне една причина имам да чакам есента - да си обуя дънките и да си облека коженото яке, че само в къщи им се радвам  Mr. Green

# 98
Аз да попитам дали само при мен е този проблем или и при другите. Като си вляза в суивито и не се виждат картинките на артикулите, които съм порачала. Така беше по намаленията, но все още не са го оправили, или поне при мен не са. Вие виждате ли мъничките картинки, или не?

Понякога липсват картинките на изчерпани вече артикули. И всичките да липсват - ще си получиш поръчката, поне това показва опитът ми дотук.

# 99
отивам да си взема поръчката от 26.08 newsm44 newsm68

# 100
Въпрос за ето тази рокля
Може ли някой да ми даде размери за 38 размер . Отговаря ли сИ на номера? Променя ли си размера след като се изпере?
Благодаря предварително.

# 101
  • София
Пуснах така обсъжданите ботуши! Mr. Green
Нямаше 38 /в кошницата ми ги огражда, а иначе ги дава налични/ и пуснах 39, ще ги нося с 2 чифта вълнени чорапи, само да дойдат.  Joy

# 102
  • До хладилника, който обичам
Помогнете  Rolling Eyes

Искам на детето да взема връхна дреха - не яке - и не жилетка.
Мислех това да взема (картинките са линк):

но не мога да го намаля (сега пуснах поръчка с 75418, което намали при мини, но не и това; остава ми кода за Спайдърмен, за който също не знам дали ще го намали).

Като не ми го намали, се зачудих за следните:
в сиво или в тюркоаз.
Вторите две са с цип, вместо с копчета и ми изглеждат по-тънки. Някой, който е поръчал някое от горните три или разбира френски по-добре от мен, ще потвърди ли мислите ми, че първото е с подплата тънка и общо взето по-връхно от вторите две?

# 103
Шехина, те липсват на всички продукти, а няма как неща от новата колекция да са изчерпани. Дразни ме защото понякога забравям какво точно съм пуснала и по картинките се ориентирам.

# 104
ivelina, мисля, че няма общо с поръчката ти
понеже си имала технически проблеми със сайта ти пращат код за подарък. на много хора го правят

bouquet Благодаря!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт